Masra kullanıcısının son içeriği

1. Masra

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Mi kilidini kilitlemis en basit çözüm fakat mi kilidi kilitlenecek ise format atilamsi lazim diye biliyorum
  2. Masra

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Kardeşim İstiyosan telefoncuya ver o hallede biliyorsa halleder ve mi kiliti kapatıp stockrom dönersen imeil gitme ihtimali var
  3. Masra

Hayırlı olsun bence en etkilisi PIFS china diye düşünüyorum
  4. Masra

Telefon mi kilidi açıksa kapat ve root varsa forumdaki yazıları oku
  5. Masra

Cihazda root varsa play integrityfix modülü kurman gerek bide lsposed kurucan 1725151098 Sadece lsposed ve play integrityfix var
  6. Masra

Dediğiniz yöntem çalışmıyor, integrityfix kuruyorum bootloader spoof kuruyorum lsposed ile izni verip bide WhatsAppi seçiyorum yemiyor
  7. Masra

Böyle idare edelim şimdilik belli olmaz bizde güncellemleri kapatiriz
  8. Masra

KARDEŞLERİM YENİ ÇÖZÜM BULDUM ANLATIYORUM Kardeşim play storeda swift Back-Up diye uygulama var yeşil renkte olucak o programı WhatsApp çalişan ve rootlu yada shamiko olan bi cihaza kur ardından WhatsApp hesabını yedekle tabiki WhatsApp hesabına girebilmen lazım (not: WhatsApp hesabına girilmiş...
  9. Masra

Yardım Xiaomi 13 Play Store'da cihaz sertifikalı değil yazıyor.

Kardeşim play storeda swift Back-Up diye uygulama var yeşil renkte olucak o programı WhatsApp çalişan ve rootlu yada shamiko olan bi cihaza kur ardından WhatsApp hesabını yedekle tabiki WhatsApp hesabına girebilmen lazım (not: WhatsApp hesabına girilmiş olmalı ) sonra WhatsApp hesabını telefona...
  10. Masra

Yardım IMEI işlemi sonrası WhatsApp hatası

Kardeşim play storeda swift Back-Up diye uygulama var yeşil renkte olucak o programı WhatsApp çalişan ve rootlu yada shamiko olan bi cihaza kur ardından WhatsApp hesabını yedekle tabiki WhatsApp hesabına girebilmen lazım (not: WhatsApp hesabına girilmiş olmalı ) sonra WhatsApp hesabını telefona...
  11. Masra

Galiba ilk hangi numara o cihaza girilirse o numara lanetleniyor bunun sebebini hala bilmiyoruz bu konu hakkında baya bı forumda konuşmalar döndü Google yada WhatsApp'in getirdiği boktan şeyler işte 1724938168...
  12. Masra

Cihaza magisk kur ve play integrityfix modülünü flashla ardından play store önbellek temizle ve cihazı yeniden başlat baktın olmadı verileri temizle ondan sonra lsposed zygisk kur ve ardından bootloader spoofer denilen apk kur forumda bazı konularda var veya tarayıcıda ufak armayla bulabilirsin
  13. Masra

Yardım IMEI işlemi sonrası WhatsApp hatası

Genellikle Samsung cihazlar kullanıyor diye biliyorum hocam Odin ile flashliyorlar 1724934911 Kardeşim ilk önce magiske lsposed zygisk kur ardindan play integrityfix kur ve bootloader spoofer.apk kur telefonu yeniden başlat sonra lsposeda gir > modüller kısmına gir orda bootloader spoofer...
  14. Masra

Ben bunlardan çözüm bulamadım evet bazı cihazlarda oluyor ama benim cihazda olmuyor ben bazı rom geliştiricilerin telefonun içine yazdiği bootloader spoof ve integrity fix olan romları kuruyorum onlar çalışıyor fakat onlarında direk güncelleme alması lazım 2-3 gün geçtikten sonra o romları...
Üst Alt