Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk önce herkese merhaba benim telefonuma whatsap kurdum ve şöyle bir hata aldim
WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum
Bu hatanin sebibi bootloader kilidinin açik olmasıymış diyenler var ben cihazimi magisk veya kernelsu kursam bl...
Başlıkta yazdığı gibi hata aliyorum bu hata 4 ay gibi bi süredir var ve ben WhatsApp kullanamiyorum orjinal stockromdan WhatsApp kurdum olmadı modlu WhatsApp kurdum olmadı customrom ikende modlu, modsuz WhatsApp kuruyorum yine olmuyor fakat aile fertlerinden birini telefonundan xiaominin kendi...
Benim arkadaşım redmi note 8 pro kullaniyor ve root attirmak istiyor ama cihazı sıfırlamadan atmak istiyor çünkü cihazda önemli bilgiler varmiş ben bu cihaza twrp kurup kernelsu kerneli flashlarsam cihazda sıkıntı olur mu loop, vb. Eğerki sikinti olmicaksa cihaza twrp kurup kerbelsu flashlicam...
Arkadaşlar kernelsu ile dosya flashladim bootloop oldu nasil çözerim magisk olsaydi twrpden data/adb/modules kismindan module silebilirimdim ama fakat kernelsuda yok veya başka bir dizide mi yardimci olurmusunuz
İlk öncelikle merhaba ben kernelsu kullanıyorum fakat uygulamada gözüme birşeyler takıldı aşşagiya resimleri bırakıyorum bu resimlerdeki
Varsayılan, şablon ve özel diye bölümler var bu bölümlerdeki şeyler ne işe yarıyor mesela şablon, şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bu selinux benim cihazimda enforcing galiba etkin bu selinux ne gibi fayda sağlar ne gibi işimi kolaylaştirir açik veya kapali ne işe yarar ? Yardimci olurmusunuz teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar rootsuz uygulamalar benim cihazimdaki diğer sıkıntılı veya illegal uygulamaları mı görüyor bunu nasıl gizlerim mesela xposed uygulamaları , sudo hide veya hide my applist ve benzeri, Sağlam bir gizleme programı varmıdır acaba çünkü bu uygulamalar pek etkili değil .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...
Arkadaşlar benim evolition custom romda kilit ekranında telefon şarjda iken ne kadar voltaj verdiği ne kadar iyi olduğu falan yazıyordu şimdi evolitionu güncelledim fakat bu sefer şarj voltaj göstergesi yok bu nerden açiliyor
Merhaba ben bilgisyarara 4:3 formatta csgo falan oynuyorum bu düşmanların kadasini daha büyük olmasini sağliyor acaba android cihazima 4:3 format yapabilirmiyim ? Oyun oynamamda kolaylaştirmasi için ?
merhabalar ben evo-x rom kulanıyorum fakat kullandığım roma güncelleme gelmiş , ben bu romu twrp` den nasıl verı kaybı olmadan kurarım brick, bootloop, vb. şeyler olmadan nasıl kurarım direl flashlasam sorun olur mu ?? illa telefonu sıfırlamak mı lazım ? bide cıhazda root var magisk modullerı...
Arkadaşlar benim cihaz evo-x custom rom ve whatsapp uygulumasi custom rom kullandiğim için whatsapp kullanmami engelliyor orjinal WhatsApp denedim modlu whatsapp denedim olmadı yardım edin başka bi cohazdan whatsapp a numarami girince girebiliyorum bu whatsapp uygulamasinin bu custom romu...