Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KARDEŞLERİM YENİ ÇÖZÜM BULDUM ANLATIYORUM
Kardeşim play storeda swift Back-Up diye uygulama var yeşil renkte olucak o programı WhatsApp çalişan ve rootlu yada shamiko olan bi cihaza kur ardından WhatsApp hesabını yedekle tabiki WhatsApp hesabına girebilmen lazım (not: WhatsApp hesabına girilmiş...
Kardeşim play storeda swift Back-Up diye uygulama var yeşil renkte olucak o programı WhatsApp çalişan ve rootlu yada shamiko olan bi cihaza kur ardından WhatsApp hesabını yedekle tabiki WhatsApp hesabına girebilmen lazım (not: WhatsApp hesabına girilmiş olmalı ) sonra WhatsApp hesabını telefona...
Kardeşim play storeda swift Back-Up diye uygulama var yeşil renkte olucak o programı WhatsApp çalişan ve rootlu yada shamiko olan bi cihaza kur ardından WhatsApp hesabını yedekle tabiki WhatsApp hesabına girebilmen lazım (not: WhatsApp hesabına girilmiş olmalı ) sonra WhatsApp hesabını telefona...
Galiba ilk hangi numara o cihaza girilirse o numara lanetleniyor bunun sebebini hala bilmiyoruz bu konu hakkında baya bı forumda konuşmalar döndü Google yada WhatsApp'in getirdiği boktan şeyler işte
1724938168...
Cihaza magisk kur ve play integrityfix modülünü flashla ardından play store önbellek temizle ve cihazı yeniden başlat baktın olmadı verileri temizle ondan sonra lsposed zygisk kur ve ardından bootloader spoofer denilen apk kur forumda bazı konularda var veya tarayıcıda ufak armayla bulabilirsin
Genellikle Samsung cihazlar kullanıyor diye biliyorum hocam Odin ile flashliyorlar
1724934911
Kardeşim ilk önce magiske lsposed zygisk kur ardindan play integrityfix kur ve bootloader spoofer.apk kur telefonu yeniden başlat sonra lsposeda gir > modüller kısmına gir orda bootloader spoofer...
Ben bunlardan çözüm bulamadım evet bazı cihazlarda oluyor ama benim cihazda olmuyor ben bazı rom geliştiricilerin telefonun içine yazdiği bootloader spoof ve integrity fix olan romları kuruyorum onlar çalışıyor fakat onlarında direk güncelleme alması lazım 2-3 gün geçtikten sonra o romları...