- Adım
- Semai
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 30
Komşu wifi bağlanmak için rootlu veya xposed modulu veya magisk modulu var mi
Yok öyle bir dünya yaKomşu wifi bağlanmak için rootlu veya xposed modulu veya magisk modulu var mi
Çok ayıp, komşunun iznini alıp şifresini istemeniz daha doğru olmaz mıKomşu wifi bağlanmak için rootlu veya xposed modulu veya magisk modulu var mi

Hocam hoş bir davranış değil ayrıca bu durumun cezası da var. İş çok ileri yerlere gidebiliyor. Böyle bir şey yapmaya kalkışmayın bence komşudan rica edebilirsiniz. Zaten verebilecek durumdaysalar verirler.Komşu wifi bağlanmak için rootlu veya xposed modulu veya magisk modulu var mi
Çok ayıp, komşunun iznini alıp şifresini istemeniz daha doğru olmaz mı
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam hoş bir davranış değil ayrıca bu durumun cezası da var. İş çok ileri yerlere gidebiliyor. Böyle bir şey yapmaya kalkışmayın bence komşudan rica edebilirsiniz. Zaten verebilecek durumdaysalar verirler.
UtaniyomYok öyle bir dünya ya![]()
Hocam gerçekten böyle kelimeler kullanmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama mahkemeye kadar gidebilir bu durum çünkü sizin istediğiniz şey bir şuç. Başkasının wifi ağına izinsiz erişmek tamamiyle suç. Ayrıca size yardımcı olmamız bizi de sorumlu kılar. Kusura bakmayın bu konuda kimse yardımcı olmaz.Utaniyomvar mi yok mu sorumluluk bana ait
![]()
cihazı rootladım tüm herşeye erişeyim gibi birşey yok hocamUtaniyomvar mi yok mu sorumluluk bana ait
![]()
Ama suç hocam sorun orada. Bir uygulaması olsa bile yapılmaması gereken bir şeycihazı rootladım tüm herşeye erişeyim gibi birşey yok hocamözellikle wpa şifrelemede aşırı zor pc üzerinden bişiyler yapılabiliyor ama telefondan o kadar gelişmiş bir program halen göremedim ama bu işlerde garanti degil sadece bulma ihtimali yüksek
Play syoreda vardi bazi wifileri kirabiliyorcihazı rootladım tüm herşeye erişeyim gibi birşey yok hocamözellikle wpa şifrelemede aşırı zor pc üzerinden bişiyler yapılabiliyor ama telefondan o kadar gelişmiş bir program halen göremedim ama bu işlerde garanti degil sadece bulma ihtimali yüksek
Hocam o programlar yalanlarla dolu hepsi kandırmaca. Pclerle bile çok zor yapılabilen bir şeyi play storedeki bir program mı yapabilir mantık yürütün ama hocam beni gerçekten dinleyin. bunun sonu kötü olur. komşudan rica edin. Onların yüzüne sormaya utanıyorum diyorsunuz arkalarından izinsiz bağlanınca utanmaz mısınız biraz mantık yürütün ayrıca çok hızlı farkedilecek bir şey bu.Play syoreda vardi bazi wifileri kirabiliyor