Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ;
IMEI atıldıktan sonra volte ve vowifi simgesi gelmiyor ayarlardan açık gözüküyor ama simge ekranda gözükmüyor sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olur mu ?
Merhabalar;
Imei atıldıktan sonra twrpde kalmak istemiyorum stok recovery rootsuz bir şekilde kalmak istiyorum, orjinal recovery flaşlasam herhangi bir sorun olur mu ?
merhabalar;
imei atılmış olan cihaza modem dosyasını yükleyerek devam edebilirsiniz denilmiş , peki bu arada cihaz yine rootlu,twrp falan yüklü olması gerekiyor mu? Birde modem dosyasını nereden yüklememiz gerekiyor ?
Merhabalar cihazımda biranda wifi düşüşü olup wifiden kopuyor bunu birçok yerden de okudum yalnız hiç kimse den net bir çözüm göremedim herhangi bir çözümü yok mu yoksa bir çözümü var mı?
Arkadaşlar merhabalar sizce bu cihaz için en iyi rom hangisidir hem performans,hem özellik,daha stabil,pil tüketimi,hızlı güncelleme gelmesi vb gibi ?
Not : Custom Rom Hariç
Arkadaşlar merhaba cihazımda hindistan romu yüklü ve güncel bundan önce global rom kullanıyordum ondada aynıydı, sizdede bu sorun var mı yoksa birtek benim cihazda mı var anlayamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar arkadaşlar sizce poco x3 NFC için en stabil ve güncelliği devam edecek rom hangisidir , bende şuan hindistan global versiyon var yalnız haberlere göre Philips ten dolayı hindistan sürümleri en son android 11 gelecek daha sonrasında güncellemeler bitirilecekmiş bu yüzden başka rom...