Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerek yok Can hocamızın yaptığı modem dosyası mevcut ordan alıp romunuzu yüklendikten hemen sonra fastboot moduna alın .bat uzantılı dosyayı pcden çalıştırın 5 saniye bile sürmüyor ondan sonra tekrardan başlayacak güle güle kullanın :)
Ah hocam dinlemiyorlar ki beni hâlâ eu diyorlar ya evet reklamsız birçok özelliği var falan eyvallah güzel rom ama o eeadaki akışkanlık,stabillik yok bahsetmek istediğimi bakın siz çok net anlamışsınız teşekkür ederim :) bu kullandığınız romu birkaç hafta sonra net bana yorumlarınızı yazarsanız...
Valla hocam eu ile eea arasında rahatlıkla fark var diyebilirim ki bu dediğiniz 2 romu karşılaştırın hatta sonucu banada bildirin bende sırf şu reklamlar olayından dolayı eea globalden çıkmak istiyorum artık :)
Telefoncuna tekrardan götür işlemleri baştan sona tekrardan yapsın büyük ihtimalle Rom yüklerken veya IMEI işlemi yaparken biryerde hata oluşmuş oda parmak izini etkilemiş. ( Eğer ki daha önceden parmak izinde sorun yoksa )
Arkadaşlar bu yorumuma istinaden diyorum şimdi birçok arkadaş gördüğüm kadarıyla benim söylediklerim ile uymuyor, bunların kararını EEA Global miui 14 rom ile EU miui 14 romunu 1er haftalık süreyle kullanın ne demek istediğimi anlayacaksınız çünkü gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşımız direk ya...
Mesela ayarlara girdiniz birkaç işlem yapacaksınız karşınızdaki ekranı aşağıya veya yukarıya indirdiğinizde takılarak yukarı çıkması veya aşağıya inmesi gibi takılmalardan bahsediyorum. Bu Eea global miui14de kesinlikle yoktu.
Aleykümselam bu romu ben hiç beğenmedim hocam dediğiniz gibi çok fazla yerde Türkçe desteği yok , güvenlik uygulaması miui 14ün değil hâlen eski güvenlik uygulaması mevcut, hâlen eudaki fix takılmalar mevcut eea global romu bile stabil iken euda hâlen bunlar söz konusu, süper widgetler uçup...
Hayır ben eea global kararlı kullanıyorum ordan bana miui 14 güncellemesi geldi ordan yükledim pilot sürüm falan değil.
1677276277
Var hocam Can hocamın kendi sitesine bakın o zaman orada var.
İşte orada sıkıntı olmuş üstad direk fastboot üzerinden kur cihazı fastboot moduna al Can hocamın çift tıkla modem yüklensin.bat uzantılı dosyasını çalıştır modem dosyasını flashladiktan sonra yeniden başlatmak için 1 tuşa basın diyor pcde herhangi bir tuşa basın cihaz yeniden baslicak hiç...
Can hocam sizin için bu riski aldım ve yükledim arkadaş büyük ihtimalle recoveryden yüklemeye çalışmış bazı twrpler bu hatayı verebiliyor fakat çift tıkla modem yüklensin.bat dosyanızı pcden çalıştırarak cihazlara flashlandığında kusursuz çalışıyor miui 14de burada herkes duysun gönül...