Soru En Stabil ve Sorunsuz Rom

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Merhabalar , sizce en iyi hem stabil,hem sorunsuz hemde en performanslı Rom önerilerinizi bekliyorum...

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Komple baştan aşağı sorunsuz daha doğrusu kusursuz ROM, maalesef ki yok, en azından ben (gelene de) denk gelmedim. AOSP ROM'lar güzel ancak A12 bana göre sorunlu bir sürüm o yüzden 11 bakmanızı öneririm. Tamamen kendi fikirlerim bunlar.

Önceliğiniz nedir mesela ne/ler arıyorsunuz başlıca olarak?

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Komple baştan aşağı sorunsuz daha doğrusu kusursuz ROM, maalesef ki yok, en azından ben (gelene de) denk gelmedim. AOSP ROM'lar güzel ancak A12 bana göre sorunlu bir sürüm o yüzden 11 bakmanızı öneririm. Tamamen kendi fikirlerim bunlar.

Önceliğiniz nedir mesela ne/ler arıyorsunuz başlıca olarak?
Stabillik ve performans

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Denicem şuan iniyor inşallah dediğiniz gibi sorunsuz tam istediğim gibidir çok teşekkür ederim bu arada ilginiz ve alakanız için...
Bir çok custom rom denedim. İçlerinde en çok özelleştirme olanı ve çok stabil çalışıyor. Kendi içinde miui kamera ve surround ses moduyla geliyor. Deneyin umarım siz de memnun kalırsınız.

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Bir çok custom rom denedim. İçlerinde en çok özelleştirme olanı ve çok stabil çalışıyor. Kendi içinde miui kamera ve surround ses moduyla geliyor. Deneyin umarım siz de memnun kalırsınız.
Çok teşekkür ederim mutlaka denicem şuan indiriyorum yarın yuklicem gelişmelerden sizleride haber ederim.

Üst Alt