- Adım
- Marriedman
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 8
Merhabalar , sizce en iyi hem stabil,hem sorunsuz hemde en performanslı Rom önerilerinizi bekliyorum...
Stabillik ve performansKomple baştan aşağı sorunsuz daha doğrusu kusursuz ROM, maalesef ki yok, en azından ben (gelene de) denk gelmedim. AOSP ROM'lar güzel ancak A12 bana göre sorunlu bir sürüm o yüzden 11 bakmanızı öneririm. Tamamen kendi fikirlerim bunlar.
Önceliğiniz nedir mesela ne/ler arıyorsunuz başlıca olarak?
Cherish os 3.8 sürümü oldukça başarılı. Herhangi bir hatayla karşılaşmadım, öneririmStabillik ve performans
Pixel experience öneririmMerhabalar , sizce en iyi hem stabil,hem sorunsuz hemde en performanslı Rom önerilerinizi bekliyorum...
Linki var mı hocam göremedim de denemek isterim.Cherish os 3.8 sürümü oldukça başarılı. Herhangi bir hatayla karşılaşmadım, öneririm
Linki var mı hocam göremedim de denemek isterim.
Denicem şuan iniyor inşallah dediğiniz gibi sorunsuz tam istediğim gibidir çok teşekkür ederim bu arada ilginiz ve alakanız için...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bir çok custom rom denedim. İçlerinde en çok özelleştirme olanı ve çok stabil çalışıyor. Kendi içinde miui kamera ve surround ses moduyla geliyor. Deneyin umarım siz de memnun kalırsınız.Denicem şuan iniyor inşallah dediğiniz gibi sorunsuz tam istediğim gibidir çok teşekkür ederim bu arada ilginiz ve alakanız için...
Çok teşekkür ederim mutlaka denicem şuan indiriyorum yarın yuklicem gelişmelerden sizleride haber ederim.Bir çok custom rom denedim. İçlerinde en çok özelleştirme olanı ve çok stabil çalışıyor. Kendi içinde miui kamera ve surround ses moduyla geliyor. Deneyin umarım siz de memnun kalırsınız.