Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[UNOFFICIAL] PixelExperience Android Q grus [20.04.09]
PixelExperience, Google uygulamaları ve tüm Pixel güzellikleri (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimation) içeren AOSP tabanlı bir ROM'dur.
Misyonumuz, cihazın düzgün çalışması için gerekli ve kullanışlı...
Bliss OS v12.6 Grus Android 10 20200417 [OFFICIAL]
Bliss, çeşitli açık kaynak ve kapalı kaynak geliştirme projelerini sürdürmek için çalışan gönüllü tabanlı kar amacı gütmeyen bir kuruluşuz. Katılanların hayalleri gerçeğe dönüşmelerine yardımcı olmak için ilham, eğitim ve mentorluk...
Superior OS, günümüz kullanıcıların taleplerini karşılamak için geliştirilen, minimal özelliklere sahip AOSP tabanlı özel bir ROM'dur.
Geliştirici: officialyash007
Önemli Uyarı: Bu paylaşım ([OFFICIAL] Superior OS Violet [10.0] [18/04/2020] Rom) bilgi amaçlıdır. Talimatları eksiksiz ve...
LineageOS 17.1 Android Q Grus [20.04.02] UNOFFICIAL
LineageOS 17.1 olan en son Lineage sürümü, en son Android 10 AOSP sürümüne dayanmaktadır. “Lineage OS 17.1” güncellemesi, Ağustos ayında gelen ve Ağustos ayında gelen
ilk “Lineage OS 17” üzerinden yayınlanan “Pixel özellik azaltmaları”...
Evolution X 4.1.69 grus Android 10 20200314-1418 [UNOFFICIAL]
Evolution X, ilk bakışta Android cihazınıza gerçek bir Pixel hissi vermek için elinizin altında birçok ek yapılandırmalara sahip, esnek özel bir ROM'dur. En son aosp kaynaklarından aylık güvenlik yamalarıyla sık yapılandırmalar...
AOSIP DERPFEST 10 grus 20200410
AOSIP DERPFEST, Google AOSP temelinde, ekosistemin en iyi ve güncel özellikleri bir araya getiren, kendine özgü özellikler ve katkılarla desteklenen Özel bir ROM.
AOSIP DERPFEST 10 grus (20200420)
Önemli Uyarı: Bu paylaşım (AOSIP DERPFEST...
Havoc-OS, Google Pixel'den esinlenen AOSP'ye dayanmaktadır. Rafine Material Design 2 kullanıcı arayüzüne sahiptir. Muhtemelen herhangi bir ROM'da
bulamayacağınız birçok özellik. Tüm hayal edebileceğiniz ve ihtiyacınız olan her şey. Sadece kurun ve keyfini çıkarın ...
Önemli...
Dolby Atmos (çevresel ses); Film, müzik ve insan sesi gibi çeşitli ses türleri için en iyi duruma getirilmiş, etrafınızı çevreleyen ses modudur. Dolby Atmos 3D ses deneyimi yaşatır. Sesleri kanal bazlı değil, obje bazlı olarak işler.
Kurulum Yapılan cihaz : Xiaomi Mi 9SE
Kurulu olan rom...
Her durum, yeni fırsatlar yaratıyor. Xiaomi, dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü ve diğer mikro organizmalara karşı, cep telefonları ve küçük elektronik aygıtlar için taşınabilir sterilizasyon cihazını satışa sundu. Cep telefonlarının, en az para kadar, üzerinde organizmalar barındırdığı ve...
Masik ™ X 11
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
Redmi Note 7 (Lavender)
24.04.2020
--------------------------------
Mi CC9 / Mi 9 Lite (Pyxis)
21.03.2020...
Ekstrem oyunculuk için ekstrem tazeleme oranı sloganıyla, 120Hz tazeleme oranlı panel, Sony IMX686 sensörlü sahip 64 MP çözünürlükte kamera, sıvı soğutma ve hangi model olacağı açıklanmayan Qualcomm işlemcisi kullanılacakmış. İşlemci büyük ihtimal Qualcomm'un yeni duyurduğu oyuncu odaklı SD 720...
Geçen hafta Mi 9SE cihaza MiuiMiX 2.0 kurmuştum.Kurulumdan 1 gün sonra cihazı şarj için pc ye usb den taktım. Usb sürücüsünü Asus_x00qd olarak görünce bu da ne diye tıkladım, telefonun içindeydim :) Ayarlar>Cihazıma girdiğimde, Cihaz Modeli: ASUS_X00QD yazıyordu. Netten bakınca Asus Zenfone 5...