Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20bin bütcem mevcut.alabileceğim en güncel modeller nelerdir? aklımda poco x7,x6 pro ve honor 400 var. tavsiyelere ve kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.
Ayar kısmı ve telefonun romu bu şekilde dün miui olan telefonun güncellemesi vardı onu guncelledim oda hyperos romuna dönüşmüş. Muhtemelen miui olan fake imiş.
Telefonlar internet üzerinden alındı. 2 Side aynı satıcı olmasına rağmen birisi hyperos diğeri miui olarak geldi iki telefondada sensör çalışmıyor romla alakalı olsa birinde enazindan calismasi gerekir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar 2 adet note 13 pro mevcut ikisindede yakınlık sensörü calismiyor. Arama yaparken ekran kararmiyor. Sorun ne acaba? Telefonlar güncel ve orjinal romlu.
Alacağım arkadaş romla modla ilgisi bilgisi olmayan birisi oyuzden garantili faturalı ve stabil, güncellemesi yavaşlamaya sapitmayan bı cihaz lazım heralde note 12 pro uygun görünüyor
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi bütçem max 12bin TL civaridir. Aklımdaki telefon "redmi niye 12 pro 5g" versiyonu. Amaç günlük kullanım ve fotoğraf üzerine olacaktir. Oyun oynamıyorum. Bu telefon nasıldır veyahutta o paraya onu alacagina daha ucuza şunu al dediğiniz bir model...
Bende ilk çıktığı zaman almıştım telefonu birçok aosp rom kullandım en son android 10 stock romunu kullanıyordum takı bu Roma kadar benimde 2 gün oldu geceli suanda hiçbir sıkıntı yok