mahir033 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru 9bin-12bin TL arası telefon

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi bütçem max 12bin TL civaridir. Aklımdaki telefon "redmi niye 12 pro 5g" versiyonu. Amaç günlük kullanım ve fotoğraf üzerine olacaktir. Oyun oynamıyorum. Bu telefon nasıldır veyahutta o paraya onu alacagina daha ucuza şunu al dediğiniz bir model...
  2. M

Yardım Wifi sorunu

Arkadaşlar crdoid andoid 13 aosp ROM kurdum fakat Wi-Fi acilmiyor.ne yapmam lazim
  3. M

Yardım Mi video

Arkadaşlar mi videoda dizi veya filme altyazı ekledigim zaman Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Bunun çözümü varmıdır acaba başka program dışında
  4. M

Yardım Son kullanılan uygulamalar

Arkadaşlar bu ekranı tema sayesinde tekli hale getirebiliyorum.ama temayı değiştirmek istemiyorum nasıl uygulamaları tek görünür hale getirebilirim
  5. M

Soru Özel dns

Vodafone hattım private dns adres girdiğim zaman internete bağlanmıyor.adguard veya cloudflare olsun hiçbir dns adresini kullanamıyorum.bunun için Vodafone da bir ayar varmıdır?
  6. M

Yardım Ewelink bildirim sorunu

Arkadaşlar ewelink programı üzerinden kendi alarm sistemimi kurdum ufak bı şekilde. Telefon elimde kullanır vaziyette iken hareket algılama anında felan bildirim geliyor sıkıntısız bisekilde ancak ekran kilitli iken telefona bildirim gelmiyor alarm durumunda ekranı açarsam bildirim öyle düşüyor...
  7. M

Yardım Magisk modülü

Magiskte cloudflaredns4 modülünü kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu.bugun internet bağlantım yarım saat felan gittiği için kaldırmıştır modülü ve internete girmeye baslamistim. Tekrar modülü yüklediğim de ise çalışmıyor artık. Magiski guncelledim olmadı modülü guncelledim olmadı.cozum...
  8. M

Çözüldü Adaway YouTube Geçmişi Siliniyor

Arkadaşlar telefonum rootlu ve adaway kurulu aynı zamanda yt vanced ve music kurulu hepsinde root izni var fakat adaway yt ile cakisiyor sanirsam.yt da izleme geçmişim açık olmasına rağmen izlediğim eski videolar kitaplıkta gözükmüyor ve videolar kaldığım yerden devam etmiyor.adawayi yt vanced...
  9. M

Çözüldü Yt Vanced Yüklenmiyor

Arkadaşlar telefonum rootlu ve vanced yüklü haldeyken fabrika ayarlarından yelefonu sifirladim.magisk yüklü geldi herhangi birşey yapmadım ama vanced i yüklemeye calistigimda hata veriyor sanırım sifirlarken bazı dosya kalıntıları kalmış bunları bulup nasıl silebilirim yada başka önerisi olan varmi
  10. M

Yardım Yt vanced

Hepinize iyi günler.telefona dahili olan youtube u kaldırıp vanced i entegre etmenin bir yolu varmidir? Root ile yapabilir miyim? Vodafone video pass tarifesi mevcut reklamsız YouTube a girmek istiyorum tarifeden yemeden.baska çözümü olan varsa da yazabilir.
  11. M

Soru Arama ekrani

Arkadaşlar arama ekranında arka plan hareketli ama kasıyor gibi çizgi çizgi oluyor bunu sabit yapmanın bir yolu varmi? Poco X3 nfc Endonezya 12.0.6 sürüm
  12. M

Yardım Twrp dosya isimleri

Arkadaşlar magisk yüklemek için telefonuma twrp kurdum ama dosya isimleri karışık yazı şeklindeydi telefon şifreli olduğu için böyle oluyormuş sanırsam.sifreleri kaldırdım denedim düzelmedi,format data yaptım düzelmedi,orange Fox yükledim yine düzelmedi.herhangi bir zipi flashlamak istesem dosya...
  13. M

Yardım Aosp rom hızlı şarj sorunu

Arkadaşlar merhaba telefonuma Arrow os yükledim birkac gündür aksamlari şarja takıp gündüz çekiyordum kilit ekranında hep hızlı şarj ediyor yazıyordu.bugun gün icindede şarja takdigim zaman yavaş şarj oluyor- şarj oluyor- hızlı şarj oluyor diye sürekli değişiyor.amper değerleri 790-2200 arası...
  14. M

Soru Şarj sorunu

Arkadaşlar telefonun şarjı bir günü çıkarmıyor Endonezya rom yüklü blink kernel mevcut akşamdan sabaha şarjda bırakıyorum sabahtan akşama bitiyor çoğu zaman telefon boşta bekliyor çok kullanmiyorum ne çözüm onerebilirsiniz.
  15. M

Soru Rom önerisi

Poco X3 global rom yüklü orijinal telefonumun şarjı 1 günü çıkarmadığı için rom değiştirmek istiyorum.hangi romu önerirsiniz aklımda Arrow ve eu var.birde bu romlarda güncelleme geldiği zaman ayarlar-guncelleme kısmından güncellenebilir mı yoksa indirip kurmakmi gerekiyor.genel olarak sosyal...
Üst Alt