mahferer kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Ortak ağlarda internet yok

Merhabalar MI9 telefonum havalimanı otel gibi yerlerde ortak şifresiz WiFi hatlarına bağlanıyor ancak internet yok. Bağlandığım hatta içeriğe girdiğimde miui.com.rom... gibi bir adres ve android armut adam resmi gibi bir şey çıkıyor tabi o sayfaya da gidemiyorum.
  2. M

Soru Vodafone 'a geçersem sıkıntı olur mu ?

Yurtiçi aldığım global bl kapalı MI9'u TT hat ile kullanıyorum ama Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Band 20 olayı var mı, sıkıntı olur mu ? Volte sıkıntısı var mı Vodafone'da ? Mayıs ayında Almanya'ya seyahat edeceğim, avantajlı olur mu ? Başka cihazlarla Vodafone kullanan arkadaşlarım pek sorun...
  3. M

Yardım MI 9 SE ses kaydı yapmıyor (Global)

Geçen günlerde ses kaydı "sistem uygulamaları güncellemeleri" ile güncelleme aldı ve bugün farkettim ki kayıt yapmıyor, sorunu nasıl çözeriz ? (Dosya bozuk uyarısı veriyor) 12.5 yüklü global
  4. M

Yardım Android 11 MIUI 12.5 sorunları

Herkese selam, Perşembe gecesi güncellemeyi yükledim aşağıda belirttiğim çoğu sorunla karşılaştığım için fabrika ayarlarına aldım ama sorunların bir kısmı düzelmedi Örneğin mega uygulamasını ve bulut yedeklemesini kullanıyorum fotoğrafları gönderiyor fakat örneğin APK uzantılı dosyaları...
  5. M

Soru Air2 SE aldım ama sorun var

Arkadaşlar iade edeyim mi etmeyeyim mi bilemedim o nedenle sizlere bir sormak istedim dün geldi karşı tarafın sesi konuşmada çok güzel ancak benim sesim çok boğuk gidiyor volte'yi kapatınca biraz daha iyi gidiyor volte açıkken hem boğuk hem kesik kesik gidiyor yani arada sırada internet...
  6. M

Diğer Bana gelen mail

İlk defa Xiaomi'den mail aldım, hayırdır inşallah :) şöyle diyor ; Xiaomi Privacy Policy Update Hi there! We're updating our Privacy Policy. It will apply to all Xiaomi devices, websites, or apps that refer to or are linked to this Privacy Policy. Here's what's going to change: We have...
  7. M

Soru Xiaomi bluetooth receiver kulaklık kullananlar deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?

Bu cihazı BT telefon görüşmeleri için kullanmak üzere almayı düşünüyorum, kullanan var ise özellikle kalabalık sokak vb ortamında görüşme kalitesi nasıldır? Pil 1 günü çıkarıyor mu?
  8. M

Uygulama Google Çeviri uygulamasının yetenekleri artıyor

Biraz evvel Google Chrome üzerinden netflix'te bilgisayarda bir film izliyordum film başladığında İngilizce film ile ilgili bir ön yazı çıktı İngilizcem çok yeterli olmadığı için filmi durdurdum telefondaki Google translate çeviri uygulamasını açtım ve kameradan seçili bölümdeki İngilizce...
  9. M

Soru Kameranın camı çizilmiş

Arka Ortadaki kameranın camı çizilmiş Garanti ile uğraşmak istemiyorum kaça değiştirilir sizce
  10. M

Uygulama Ay modu

Ay'a 4x ve üzeri yaklaştırın..
  11. M

Soru MI9SE EEU (Avrupa) ile MI (Global) Rom Arasındaki Fark / lar Nedir?

Bana özelden bir arkadaş sordu, ben de tam bilmiyorum, daha doğrusu bildiklerim galiba yanlışmış (eeu rom Avrupa içindir mesela Google telefon uygulaması kullanır ve dolayısıyla AB yasaları gereği çağrı ses kaydı yapmaz, MIUI reklamları yoktur vb vs diye biliyordum) Benim cihaz global...
  12. M

Rom MI 9 SE 11.0.4.0 QFBMIXM geldi

13. M

Haber MI6 MIUI12 alacakmış

Xiaomi tarafından yapılan açıklamalara göre ... Mi 6 ... MIUI 12 güncellemesini alacak. https://www.webtekno.com/xiaomi-miui-12-guncellemesi-alacak-telefonlar-h91092.html
  14. M

Soru Hâlâ alınır mı?

Bir arkadaşım MI A2 Lite almayı düşünüyor, malum cüzdan sıkıntısı.. 1129 TL HB'de.. Uzun süredir kullananlar tavsiye eder mi (ben alınır dedim ama bir de sizlere sormak istedim) Daha çok çağrı kısmını kullanır ama çok çağrı yapar, WhatsApp da çok kullanır, hattı Turkcell..
  15. M

Sohbet Modem DNS UsLevel3b, c veya d yapınca bazı cihazlar i.net'e bağlanamıyor

Evde ve işte modemde uzun zamandır google dns kullanıyordum. Salı akşamı evde (modeme yakın yerdeki) notebook ile internet'de YouTube izlerken internet koptu. Yatak odasındaki (modeme uzak) netbook ise internete bağlanıyordu. Hallederiz diye üzerinde durmadım. Çarşamba sabah işyerimde internet...
Üst Alt