lord219 kullanıcısının son içeriği

1. lord219

Yardım Mi 11 Ultra MIUI13 güncellemesi sonrasında kapandı, açılmıyor

eksik yazmisim adini ama forumda yardimci olabilecek arkadaslar da var, onlara danisin lutfen.
  2. lord219

İnceleme Mi 11 Ultra icin Kamera uygulamasi [GCam]- Arnova8G2 versiyonu.

Filtre vs acik olabilir mi ? 1672188592 bu bir uygulama. Gcam in farkli versiyonlarini iceriyor. 1672188650 Bayagi oldu cekeli ama arnova'nin zamaninda yayinlanan en son versiyonu ile cektim. Piyasada su an Mi 11 ultraya ozel Gcam guruplari mevcut. oralara bakabilirsiniz.
  3. lord219

Soru Rootun zararları

Root atmak giris katindaki evinizin demir korkuluklarini kesmek gibi birsey. Pencerenizi acik birakmadiginiz(bilmediginiz yazilim yuklemediginiz) ve surekli evde oldugunuz(yuklediginiz yazilimlari takip ettiginiz) surece size bir zarari genelde olmaz. Ama evden ciktiginizda, yada pencerenizi...
  4. lord219

Recovery [TWRP] MI 11 (Pro/Ultra) (mars/star)- Yeni komut satiriyla yuklenecek TWRP guncellendi.

Merhaba, öncelikle cihazınız ne ve ne yapmaya çalışıyorsunuz?( Eger Cihazınız Mi 11 Ultra ve EU Room Yüklemeye çalışıyorsanız) 1. Islem dediginiz tam olarak ne? Yukarıdaki islem sırasında 1. Islem dosya indirmek. Cihazdaki dosyalari nasil gormeye çalışıyorsunuz? Bilgisayardan mi ? Telefondan...
  5. lord219

Yardım Pubg 90 FPS vermiyor

Evet. Android 12 versiyonu sonrasi bazi uygulamalar dosyalarını rootlanmayan cihazlarda ulaşılamayan bir bölgeye taşıdı. Bu yüzden rootsuz telefonda 90FPS oynaman için her seferinde oyunun bazi dosyalarını her defasinda oyuna girmeden değiştirmen gerekebilir. Bir süre sonra can sıkıcı bir hal...
  6. lord219

Telefon Rootlu mu?
  7. lord219

90 FPS Tencent Tarafindan sadece belli cihazlara veriliyor veya bolgelere veriliyor. Bazi Magisk modülleri var, onlarla 90FPS'e cevrilebiliyor ama oyunun dosyalarıyla oynadığınız için ban riski var. 90FPS ile ayarlarla oynayip Pubg oynadim ama açıkçası 60FPSten aldığım verim pek yoktu. Yani bazi...
  8. lord219

Çözüldü SIM kart/şebeke sorunu

Peki cihaz Çin cihazı mı? Yoksa global cihaz mı? Çin cihazı biraz sıkıntılı. Bazı 4g frekansları Çine özel cihaz olduğu için donanımsal olarak görülmüyor.Miui forum içerisinde daha önce farklarını anlatmıştım.
  9. lord219

Yardım Mi 11Ultra arka kamera ön izleme

Olurda buraya aynı sorunla gelen olursa diye çözümü bırakıyorum. Daha önce seçenekler menüsünde yer alan ön izleme açma butonu daha pratik olsun diye normal kamera ekranında resimden de görebileceğiniz gibi sol üst köşeye taşındı. Soran olursa diye kamera uygulamamı Mi 12S Ultra serisinde...
  10. lord219

Yardım Mi 11 Ultra CN Yeni Cihaz Aldım BL Kilidi Açamıyorum

Internetten yazilanlara gore daha once bir cihazin Bootloader kismi unbrick servisi veren biri tarafindan kapatilmissa, sizin normal hesabinizla acmaniz mumkun degil. Muhtemelen yine unbrick servisi veren birilerini acmasi gerekecek.
  11. lord219

Forumda Türk arkadaşlar var, onlar da aynı işi yapıyor, onlarla yapmanızı öneririm. Ama İngilizcem yeterli iletişimde sorun yaşamam diyorsanız unbrickRU kullanıcı adı. Telegramdan.
  12. lord219

1648769358 Benim telefonu soruyorsanız ne yaptığımı yazdim
  13. lord219

Mod Pubg mobile tüm grafik ayarlarını açmak (her zaman güncelve kalıcı)

Sana basimdan gecen birsey anlatayim. P.tesi telefonum bir guncelleme sonrasi coktu. EDL moduna girdi. Bayagi sagdan soldan indirdigim apk dosyasi vardi muhtemelen onlar sebep oldu. Bildigin Hard Brick. Telefon asla acilmiyor Windowsta 9008 modunda gorebiliyorum sadece. Yedek vs hicbirsey...
  14. lord219

Mod Pubg mobile tüm grafik ayarlarını açmak (her zaman güncelve kalıcı)

Oyun dosyalarini degistirmiyor demis arkadas ama bu program oyun dosyalarini degistiriyor. Degistirmek zorunda. O yuzden Ban riski azda olsa var. Daha once GFX Tool maalesef calismiyordu ve internetten degisik bir yontem bulmustum. Pubg nin kullandigi oyun motorunun sabit config dosyalari var...
  15. lord219

valla haklisiniz hocam. Cihazin bu hale gelmesi icin hicbir sebep yoktu ortada. YEdek bile alamadim. Telefon gitse umrumda degil de, isin yoksa 1 2 gun herseyi geri yukle, giden resimler videolar bilgiler de cabasi. Bu isten bu kadar para verdikten sonra bu cihaza bir daha odemem gerektigiyle...
Üst Alt