Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Filtre vs acik olabilir mi ?
1672188592
bu bir uygulama. Gcam in farkli versiyonlarini iceriyor.
1672188650
Bayagi oldu cekeli ama arnova'nin zamaninda yayinlanan en son versiyonu ile cektim. Piyasada su an Mi 11 ultraya ozel Gcam guruplari mevcut. oralara bakabilirsiniz.
Root atmak giris katindaki evinizin demir korkuluklarini kesmek gibi birsey. Pencerenizi acik birakmadiginiz(bilmediginiz yazilim yuklemediginiz) ve surekli evde oldugunuz(yuklediginiz yazilimlari takip ettiginiz) surece size bir zarari genelde olmaz. Ama evden ciktiginizda, yada pencerenizi...
Merhaba, öncelikle cihazınız ne ve ne yapmaya çalışıyorsunuz?( Eger Cihazınız Mi 11 Ultra ve EU Room Yüklemeye çalışıyorsanız) 1. Islem dediginiz tam olarak ne? Yukarıdaki islem sırasında 1. Islem dosya indirmek. Cihazdaki dosyalari nasil gormeye çalışıyorsunuz? Bilgisayardan mi ? Telefondan...
Evet. Android 12 versiyonu sonrasi bazi uygulamalar dosyalarını rootlanmayan cihazlarda ulaşılamayan bir bölgeye taşıdı. Bu yüzden rootsuz telefonda 90FPS oynaman için her seferinde oyunun bazi dosyalarını her defasinda oyuna girmeden değiştirmen gerekebilir. Bir süre sonra can sıkıcı bir hal...
90 FPS Tencent Tarafindan sadece belli cihazlara veriliyor veya bolgelere veriliyor. Bazi Magisk modülleri var, onlarla 90FPS'e cevrilebiliyor ama oyunun dosyalarıyla oynadığınız için ban riski var. 90FPS ile ayarlarla oynayip Pubg oynadim ama açıkçası 60FPSten aldığım verim pek yoktu. Yani bazi...
Peki cihaz Çin cihazı mı? Yoksa global cihaz mı? Çin cihazı biraz sıkıntılı. Bazı 4g frekansları Çine özel cihaz olduğu için donanımsal olarak görülmüyor.Miui forum içerisinde daha önce farklarını anlatmıştım.
Olurda buraya aynı sorunla gelen olursa diye çözümü bırakıyorum. Daha önce seçenekler menüsünde yer alan ön izleme açma butonu daha pratik olsun diye normal kamera ekranında resimden de görebileceğiniz gibi sol üst köşeye taşındı. Soran olursa diye kamera uygulamamı Mi 12S Ultra serisinde...
Internetten yazilanlara gore daha once bir cihazin Bootloader kismi unbrick servisi veren biri tarafindan kapatilmissa, sizin normal hesabinizla acmaniz mumkun degil. Muhtemelen yine unbrick servisi veren birilerini acmasi gerekecek.
Forumda Türk arkadaşlar var, onlar da aynı işi yapıyor, onlarla yapmanızı öneririm. Ama İngilizcem yeterli iletişimde sorun yaşamam diyorsanız unbrickRU kullanıcı adı. Telegramdan.
Sana basimdan gecen birsey anlatayim. P.tesi telefonum bir guncelleme sonrasi coktu. EDL moduna girdi. Bayagi sagdan soldan indirdigim apk dosyasi vardi muhtemelen onlar sebep oldu. Bildigin Hard Brick. Telefon asla acilmiyor Windowsta 9008 modunda gorebiliyorum sadece. Yedek vs hicbirsey...
Oyun dosyalarini degistirmiyor demis arkadas ama bu program oyun dosyalarini degistiriyor. Degistirmek zorunda. O yuzden Ban riski azda olsa var.
Daha once GFX Tool maalesef calismiyordu ve internetten degisik bir yontem bulmustum. Pubg nin kullandigi oyun motorunun sabit config dosyalari var...
valla haklisiniz hocam. Cihazin bu hale gelmesi icin hicbir sebep yoktu ortada. YEdek bile alamadim. Telefon gitse umrumda degil de, isin yoksa 1 2 gun herseyi geri yukle, giden resimler videolar bilgiler de cabasi. Bu isten bu kadar para verdikten sonra bu cihaza bir daha odemem gerektigiyle...