lord219 kullanıcısının son içeriği

1. lord219

Yardım Mi 11 Ultra MIUI13 güncellemesi sonrasında kapandı, açılmıyor

Merhaba arkadaslar, Maalesef goz bebegim gibi baktigim telefon durduk yere tas kesildi. Normalde Cinden gelen Mi11 Ultraya resmi EU rom yuklu kullaniyorum. Dun MIUI13 guncellemesi uyarisi geldi ve hemen indirdim. Indirdikten sorna uygulamalari bir optimize etti ve reboot etmem gerektigini...
  2. lord219

İnceleme Mi 11 Ultra icin Kamera uygulamasi [GCam]- Arnova8G2 versiyonu.

Arkadaslar merhaba, daha once Samsung ISOCELL GN2 Lensi ile ilgili konusup dertlesmistik. Bu lensin ozelliklerini okumayanlar surdan bakabilir. Oncelikle Gcam nedir ne ise yarar bundan bahsedelim. Google tarafindan gelistirilen bu uygulama Google Camera kelimelerinin kisaltmasini icerir ve Gcam...
  3. lord219

İnceleme Mi 11 Ultra ve Pro serisinde bulunan SAMSUNG ISOCELL GN2 hakkinda.

Degerli kardeslerim bugun sizinle biraz SAMSUNG ISOCELL GN2 hakkinda dertlesip sohbet edecegiz. Tabi yoklama yapip misafirler de alacagiz. Hazirsaniz baslayalim. Tabi saka bir yana DxO Mark Reisi Mi 11 Ultra'nin sahip oldugu ISOCELL GN2 sensorunden bahsedelim. ISOCELL GN2: 2021'in şubat...
  4. lord219

İpucu Mi 11 Ultra almak isteyenler icin Cin vs Global bant karsilastirmasi.

Arkadaslar selam, az once Cin ve global mi 11 ultra telefonlarda bulunan bant karsilastirmalarini gordum. Henuz cihaz almamis arkadaslar icin farklarini iceren kisa bir bilgilendirme yazisi yazacagim. Turkce klavyem olmadigi icin noktalamadan dolayi olusan anlatim bozuklugu icin kusura bakmayin...
  5. lord219

Recovery [TWRP] MI 11 (Pro/Ultra) (mars/star)- Yeni komut satiriyla yuklenecek TWRP guncellendi.

[TWRP] MI 11 (Pro/Ultra) (mars/star) Evet arkadaslar Xiaomi EU sitesinde TWRP Recovery yaziliminin daha once paylasilan araci programla yuklenme yontemine ek olarak artik daha basit bir yukleme yontemi anlatacagim burada. Az once kendi cihazimda denedim ve calisiyor. Nasil yapilir? 1-...
  6. lord219

MIUI 12.5 Mi 11 Ultra 12.5 güncellemesi

Dün itibariyle 12.0.13 Çin sürümündeyken 12.5 sürüm güncellemesi geldi. Açıkçasını söylemem gerekirse ultra unvanını hakeden bir hizlanma ve performans değişikliği geldi. 12.0.13 e gore daha stabil bir sürüm ve EU rom kurmaktan vazgeçirdi beni. Mi 11 Ultra kullanan arkadaşlarımızın acilen...
Üst Alt