Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefonumun batarya performansı düşmüştü ve ahizeden de 5 aydır düşük ses geliyordu bu yüzden telefonuma Deji batarya aldım hazır telefonu açmışken ahizeyi de temizleyeyim dedim sesi düzelsin diye. İlk önce ahizeyi açıp temizledim hatta forumda bir arkadaş oradaki bez filtreyi sökün...
Beyler telefonun şarjı 100' den 85'e çok hızlı iniyor sonra normale dönüyor bu bataryanın ömrü ile alakalı sanırım siz de durum nasıl alalı 2 yılı geçti benim bu telefonu.
Beyler merhaba mi 6 model telefonuma miui 11 için fastboot rom indirdim kurarken mi flash'ta bootlaoader kapalı seçeneği takılıymış bir yükledim telefona artık hiçbir romu yükleyemiyorum.
getvar product 2 &1 findstr tarzı hatalar veriyor romu kurarken ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardımcı...
Hocam mi 6 kullanıyorum aynı sorun bende de var sıfırlarım telefonu dün 1 gün kullandım güzeldi 2 saat önce şarj ettim şimdi yine su gibi gidiyor yarın lineage os rom a geçmeyi planlıyorum çözüm bulursan bilgilendirme yap lütfen.PUBG attım 30 dakika hocam telefon soğuk havada bataryası 48...
Beyler merhaba ben mi 6 son sürüm global stable rom kullanıyorum pil konusunda yeni güncellemeyle pil sorunu çıktı bu konuda ve rom da ki bazı ufak buglar canımı sıkmaya başladı Lineage OS rom 9.0 (STABLE)'a geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa bilgi verebilirmi veya önereceğiniz stabil rom...
Nasıl gelişmeler var bendede aynısı yüklü ama sorunlar mevcut kilit ekranındayken müzik çalıyorsa mesela gözükmüyor mesajınız var yazıyor.Bir denermisin sende de mi öyle .
1537396977
Bir de şu full screen experience ayarlarda var mı ?
Oha vay be bana da gelse keşke şimdi.Ota dan gelirmiki bana ben linkten guncellemistim de.
1537396600
Hangi sürümdeydin bide gelen yeniliklerin tam fotosunu atsana.
Arkadaşlar mi 6 9.5 karalı sürüme geri dönebilme şansımız varmı 2 gündür kullanıyorum bezdim artık özellikle şarjım su gibi akıyor.9.5 de 1 günü rahat çıkarıyordu şimdi günde iki kez şarj ediyorum oyun oynamadığım halde.Lütfen yardımcı olun 9.5 e geri nasıl dönerim.