LejyonerisT kullanıcısının son içeriği

1. LejyonerisT

Yardım Bootloader kilit açma 168 saat paradoksu (?)

Bundan tam 8 gün önce kilit açma işlemini gerçekleştirmeme rağmen yine aynı mesaj ile karşı karşıya kaldım. Bir 1 hafta daha beklemek sorun değil, yine aynı sorunla karşılaşır mıyım sorunsalı asıl sorun. Bir iki deneme yapmıştım ama 168 saat uyarısını alınca dedim herhalde halloldu haftaya...
  2. LejyonerisT

Soru Poco x3 NFC Dinamik Yenileme Hızını Kapatan Arkadaşlarıma Soru

Selamlar dostlar. Rehber - Dinamik Yenileme Hızını Kapatma [120Hz Sabitleme] adresindeki talimatları uygulayıp, "dynamic switch" saçmalığına son vermiş arkadaşlarıma sorum şudur. Gözlemlerinize dayanarak herhangi bir durumda Hz geçişleri HİÇ yaşadınız mı? Tek bir düşüş örneği dahi yeter. Zira...
  3. LejyonerisT

Yardım Destekleyen tüm oyunlarda 60 FPS alma?

Az önce oynadığım 2D " Grow Empire: Rome " oyunundan sabit 30 fps alıyordum. Az önce her ne olduysa bir anda 60 fps akıcı oldu birkaç saniyeliğine. Çok hoşuma gitti bu durum ve power monitor'ü etkinleştirip teyit etmek istedim fakat tekrar oyuna döndüğümde 30 fps'e düşmüştü. Merak ettiğim husus...
  4. LejyonerisT

Yardım Poco x3 için mat koruyucu

Sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kendi koruma camının üzerine yapıştırmayı düşünüyorum. Şu ekrandaki parmak izi lekeleri ve tozlarından usandım. Bu yüzden renk kaybının benim için pek bir önemi kalmıyor. Fakat Emin olamıyorum. İnternette çok az satıcı var poco x3 için mat koruyucu satan. Ve...
  5. LejyonerisT

Yardım POCO x3 ses (hoparlör) sorunu

Bir tek ben yaşadım bu sorunu sanıyorum zira çevremde hiç bu sorunla karşılaşanı görmedim. Özellikle şarkılardaki vurgular veya bass'lar inanılmaz zayıf. İlk başlarda böyle değildi. güncelleme de gelmedi bana, ondan da değil sorun. Ses modunuzu akıllı moda ayarlarsanız ses daha zayıf çıkıyor...
  6. LejyonerisT

Yardım Ses azalması sorunu

Daha öncede bu sorunu yaşamıştım ve forumdan ses efekti ayarı önerisini almıştım ve "ses" ayarına çektiğimde düzelmişti fakat şimdi yine aynı güçsüz ses sorunuyla karşılaştım ve ayarında bir sorun yok. Ses normalden daha zayıf, arka titreşimin zayıflığından bile farkediliyor. Yine bir ayar...
  7. LejyonerisT

Yardım Telefona klavye fare bağlama

Basit bir soru. Klavye ve mouse bağlanabilir olduğunu öğrendim. Bunun için geliştirilmiş aparatlar mevcut mu? Marka modele göre işe yararlık olayı var mı? Call of Mobile oynarken dokunmatiğe alışmış biri değilim sıkıntı yaşıyorum.
  8. LejyonerisT

Yardım "Beğenebileceğiniz duvar kağıtları" ekranı

(POCO x3) Normal bir resmi galeriden duvar kağıdı yaptığımda %80 olasılıkla ekte attığım ekranla karşılaşıyorum. Bu biraz can sıkıcı. Tüm reklamları veya önerileri engellemiştim. Birtek bu kaldı. Bu ekranın sürekli karşıma çıkmaması için ne yapabilirim?
  9. LejyonerisT

Yardım Hz geçişleri

Selamlar dostlar. Biliyorum uygulama 120 Hz desteklemiyorsa 60 Hz otomatik alıyor veyahut pil tasarrufu için. İlk başta youtube öyleydi bende internetteki bir iki videodan, pil ve tasarrufun verilerini temizledim ve halloldu fakat bundan ayrı başka bir problem daha var. Aktif uygulamaları...
  10. LejyonerisT

Yardım Sesin bir anda azalması

Selamlar dostlar. Tam manasıyla yorumlayamıyorum fakat telefonun 13. günü, 3 gün öncesinde bir anda seslerin daha zayıf ve güçsüz çıktığını farkettim. Daha önceden ses düzeyini yarıdan yuvarıya açmamla kılıf taakılı haldeyken bile kasası titremeye başlıyordu hatta yarıdan biki üç tık yukarısı...
Üst Alt