Yardım Telefona klavye fare bağlama

LejyonerisT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
POCO x3
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Orjinal ROM
Telefon Modeli
POCO x3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Basit bir soru. Klavye ve mouse bağlanabilir olduğunu öğrendim. Bunun için geliştirilmiş aparatlar mevcut mu? Marka modele göre işe yararlık olayı var mı? Call of Mobile oynarken dokunmatiğe alışmış biri değilim sıkıntı yaşıyorum.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Basit bir soru. Klavye ve mouse bağlanabilir olduğunu öğrendim. Bunun için geliştirilmiş aparatlar mevcut mu? Marka modele göre işe yararlık olayı var mı? Call of Mobile oynarken dokunmatiğe alışmış biri değilim sıkıntı yaşıyorum.
tabiki set olarak satılıyor pubg klavye mause set seklinde google da arama yapabilirsiniz her türlü fps oyununda kullanılıyor

Oyla:

LejyonerisT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
POCO x3
Konular
10
tabiki set olarak satılıyor pubg klavye mause set seklinde google da arama yapabilirsiniz her türlü fps oyununda kullanılıyor
O sete baktım 200 TL civarı aradığım o şekilde birşey değil hocam. Elimde klavye mevcut. Keza mouse'da. Sadece aparat olarak şu şekil birşey varmış " " bu tarz bişey iş görüyor mu?

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
O sete baktım 200 TL civarı aradığım o şekilde birşey değil hocam. Elimde klavye mevcut. Keza mouse'da. Sadece aparat olarak şu şekil birşey varmış " " bu tarz bişey iş görüyor mu?
görür hocam

Oyla:
Üst Alt