kursatok kullanıcısının son içeriği

1. kursatok

Soru Poco X3 Pro kapandı ve açılmıyor

Hocam selamlar, benimlede paylaşırmısınız?
  2. kursatok

Soru Mi 11 Ultra direnç değişimi İzmir-Aydın

banada bilgi verirmisiniz?
  3. kursatok

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (begonia) – EEA Kararlı V12.5.14.0.RGGEUXM

12.5.15.0 RGGEUXM romundayım 2 haftadır, aramalarda telefon çalışıyor ama kimin aradığı 3-4 sn sonra belli oluyor, o yüzden tekrar global roma geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim? tek sim repairli cihazım, eu roma geçerken mi flash tool ile geçtim
  4. kursatok

Yardım Redmi note 8 pro tek imei repair yapılmış cihazımı çift sim aktif etmek

zaten güncelleme gelmiyor artık cihaza, yazılımla da pek işim olmuyor, nasıl yapılır kim yapabilir
  5. kursatok

Yardım Redmi note 8 pro tek imei repair yapılmış cihazımı çift sim aktif etmek

Redmi note 8 pro tek imei repair yapılmış cihazımı çift sim aktif etmek istiyorum, mümkünmüdür yardımcı olurmusunuz
  6. kursatok

Yardım Imei ve rom silmeden telefonu nasıl sıfırlarım?

TWRP yüklü Imei ve rom silmeden telefonu nasıl sıfırlarım? twrpden gelişmiş seçeneklerden hangilerini seçmem gerekir rom ve imei gitmemesi için?
  7. kursatok

Yardım Batarya yeni olmasına rağmen aşırı çabuk bitiyor

Konu ekran süresi değil dostum, Konu sabah şarjdan çıkarıp akşamüstü şarjın bitmesi. Note 9 pro aynı kullanımla 1.5 gün gidiyordu bu mi 9 yarım gün anca
  8. kursatok

Yardım Batarya yeni olmasına rağmen aşırı çabuk bitiyor

Bugün deji marka batarya taktım cihaza, twrpden önbellek temizledim yinede düzelmedi batarya sorunu, varmı yardım edebilecek?
  9. kursatok

Yardım Yurtdışı Mi 9 aldım, fabrika ayarlarına dönünce imei gidermi?

Arkadaşlar telefon elime ulaşmadı henüz, ama imei gidermi sıfırlayınca yada gitmemesi için nasıl bir yol izlemeliyim?
  10. kursatok

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.RJZMIXM İndirme Bağlantıları

V12.0.4.0.RJZMIXM bu roma 12.5 sürümü ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
  11. kursatok

Yardım Facebook Messenger Bildirim gelmeme sorunu

Global rom kullanıyorum, 2 adet tema var. Sınırsız olanı kullanıyordum şimdi klasik olanı yaptım bakalım düzelicekmi. Teşekkrler şimdiden Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kursatok

tüm izinler açık, pil tasarrufu devre dışı bu arada instagramda aynı şeklde uygulamaya girince görüyorum bildirimi
  13. kursatok

Messengerda mesela 1 kere mesaj bildirimi geliyor 10 kere gelmiyor, telefonu bile sıfırladım gene çözülmedi sorun. Milletin telefonlarına tıkır tıkır geliyor mesajlar, ben uygulamayı açınca görüyorum. Varmı çözümü, bilgisi olan? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kursatok

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QJZMIXM İndirme Bağlantısı

Greeshan romdan mi flashtool ile orjinal romu kurdum, temiz kurulum ile Bootloader açık kapatmadım onu Netflix yükleyemiyorum, bu cihaz desteklenmiyor diyor Apk yüklemeye çalışıyorum bu telefonda kullanılamaz diyor Google play sertifikalı değil görünüyor. Google play yarı ingilizce yarı Türkçe...
  15. kursatok

Rom [By Greeshan] [Android 10] MIUI 12 Endonezya Stabil 12.0.3.0 (JOYEUSE)

xiaomitoolv2 kullanarak resimdeki orjinal romu yüklesem sorun olurmu yada yükleyebilirmiyim?
Üst Alt