kursatok kullanıcısının son içeriği

1. kursatok

Yardım Redmi note 8 pro tek imei repair yapılmış cihazımı çift sim aktif etmek

Redmi note 8 pro tek imei repair yapılmış cihazımı çift sim aktif etmek istiyorum, mümkünmüdür yardımcı olurmusunuz
  2. kursatok

Yardım Imei ve rom silmeden telefonu nasıl sıfırlarım?

TWRP yüklü Imei ve rom silmeden telefonu nasıl sıfırlarım? twrpden gelişmiş seçeneklerden hangilerini seçmem gerekir rom ve imei gitmemesi için?
  3. kursatok

Yardım Batarya yeni olmasına rağmen aşırı çabuk bitiyor

Bugün deji marka batarya taktım cihaza, twrpden önbellek temizledim yinede düzelmedi batarya sorunu, varmı yardım edebilecek?
  4. kursatok

Yardım Yurtdışı Mi 9 aldım, fabrika ayarlarına dönünce imei gidermi?

Arkadaşlar telefon elime ulaşmadı henüz, ama imei gidermi sıfırlayınca yada gitmemesi için nasıl bir yol izlemeliyim?
  5. kursatok

Yardım Facebook Messenger Bildirim gelmeme sorunu

Messengerda mesela 1 kere mesaj bildirimi geliyor 10 kere gelmiyor, telefonu bile sıfırladım gene çözülmedi sorun. Milletin telefonlarına tıkır tıkır geliyor mesajlar, ben uygulamayı açınca görüyorum. Varmı çözümü, bilgisi olan? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kursatok

Yardım Telefonum Redmi yazısında kalıyor!!

twrp, mtp etkin herşeyi denedim yine de bilgisayarı görmüyor o yüzden rom dosyasını içine atamıyorum Yardım edin lütfen telefon iptal durumda şuan
  7. kursatok

Yardım OrangeFox silip TWRP yüklemek istiyorum

OrangeFox yükledim EU rom atarken fakat yedek almayı falan yapamadım. TWRP ye nasıl geçerim?
  8. kursatok

Çözüldü bootanimation.zip to copy failed hatası alıyorum.

değiştiremedim açılış ekranını, yardım edin !!!
  9. kursatok

Uygulama Xiaomi Bilgisayara Yedekleme

İphone da olduğu gibi huawei'de olduğu gibi, bilgisayara uygulamaları ayarları komple yedekleme programı yokmu?
Üst Alt