Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazim k20 pro 8 256 ama ne yazikki ben 256 gb olmasina rağmen hatta bunun da 200 gb sinin bos olmasina ragmen mi cloud sayesinde bildirim aliyorum depolama alaninizin %90 ı dolu genisletin diye bu mi cloud u kullnqmasan ne olur birde galeride fotograf gizleme var onu kullanabilirmiyim mi...
Telefonu ilk aldigimda miui 11 vardı ve k20 lere özel kirmizi bir tema vardi acma tusuna basinca kilit ekraninda siyahtan kirmiziya donuyodu ama miui 12 ye guncelledikten sonra o temayi bulamıyorum adini bilen varmi size zahmet atarmisiniz
K20 pro cihazımda çok garip bişey fark ettim
Normal 10x zoom yapinca ve pro modda telefoto lense geçip 10x zoom yapınca arada baya bi fark oluyo görselleri paylasiyorum
Fotograflardan 1i geniş açı
1 i normal 1x yani
Diğeri 10x
Ve en yakin olani da pro modda telefoto lense geçip yaptigim 10x zoom
K20 pro cihazıma Hindistan kararli miui 12 geldi ama tam ekran modunda kullaninca iphone gibi altta çizgi olcak diyolardi o çizgi bana gelmedi yoksa ayarlardan filanmi açılıyo suan tam ekran modundayim navigasyon tuşlarını kullanmiyorum
Arkadaşlar nerdryse herkese miui 12 geldi ama bana bir türlü gelmiyo en geç ne zaman gelir tahmini olarak
1592906771
Suanki surum miui 11.0.6.0(QFKINXM)
Elimde 2 tane k20 pro cihaz var biri eu rom biri hindistan global rom eu rom olana miui 12 geldi hata veriyordu bende indirip paket seçip yukledim glibal rom olan k20 pro ya otomatik miui 12 güncellemesi gelirmi yoksa twrp ile mi yapmam lazim
Beyler k20 pro cihazima miui 12 eu güncellemesi geldi ama guncellemeye calisinca tum sunucular kapali diyor ve hata veriyor guncellenmiyo oto disinda guncelleme yapmayı bilmiyorum bunun guncellenmemesinin nedeni nedir
Merhabalar k20 pro 8 256 cihazimda pubg'yi akıcı aşırı ayarlarda oynarken fps im 45 60 arasi surekli degisiyor ve oyuna etki ediyor bu fps dususleri ayni cihazin 6 64 olani kardesimde var onun fps i 58 60 arasi düşme hiç olmuyor nedeni nedir benimkinin fps inin dusmesinin
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar note 8 pro cihazimda ben ve arkadaşım test yaptik benimki 225 bin alirken onunki 285 bin aldi alta ss leri birakicam bunun nedeni ne olabilir