Yardım Mi cloud doluyor

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4
Telefon Modeli
K20 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazim k20 pro 8 256 ama ne yazikki ben 256 gb olmasina rağmen hatta bunun da 200 gb sinin bos olmasina ragmen mi cloud sayesinde bildirim aliyorum depolama alaninizin %90 ı dolu genisletin diye bu mi cloud u kullnqmasan ne olur birde galeride fotograf gizleme var onu kullanabilirmiyim mi cloudu kullanmadan

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Cloudu kullanmazsanız sadece yedekleme yapmaz hocam.Diger özellikleri normal olarak kullanabilirsiniz :) kolay gelsin
Cihazim k20 pro 8 256 ama ne yazikki ben 256 gb olmasina rağmen hatta bunun da 200 gb sinin bos olmasina ragmen mi cloud sayesinde bildirim aliyorum depolama alaninizin %90 ı dolu genisletin diye bu mi cloud u kullnqmasan ne olur birde galeride fotograf gizleme var onu kullanabilirmiyim mi cloudu kullanmadan

Oyla:

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Cloudu kullanmazsanız sadece yedekleme yapmaz hocam.Diger özellikleri normal olarak kullanabilirsiniz :) kolay gelsin
Hocam simdi kapattım cloudu ama gizli fotograflara firmeye calistim giremedim hic birini goremiyorum sonra eski clouda yeniden giris yaptim hala %90 dolu ama o fotograflar yok oldu nasil bulabilirim onlari

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam gizli fotoğraf normalde kaybolmaz cihazın üstündedir.ama eğer siz yedeklemeyi sectiyseniz onlar cloudun içindedir.Ve şöyle diyeyim Mi hesaptan girikince gözükür diye biliyorum.Yani bilgisayardan
Hocam simdi kapattım cloudu ama gizli fotograflara firmeye calistim giremedim hic birini goremiyorum sonra eski clouda yeniden giris yaptim hala %90 dolu ama o fotograflar yok oldu nasil bulabilirim onlari

Oyla:

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Hocam gizli fotoğraf normalde kaybolmaz cihazın üstündedir.ama eğer siz yedeklemeyi sectiyseniz onlar cloudun içindedir.Ve şöyle diyeyim Mi hesaptan girikince gözükür diye biliyorum.Yani bilgisayardan
Hocam simdi mi clouddan girdim biraz karistirdim buldum ben simdi bunları normal klasore alip mi cloudu kapatdam sonra yine özel albüme koyabilirmiyim

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam o konuda pek bilgim yok ya.Soyle yapalım mı.Siz o fotoğrafları bulduysaniz zaten cloudda duruyordur.Cloudun hesabını tek başınıza biliyorsanız aslında gizlenmiş oluyor.Eger yok illa ben gizlicem derseniz fotoğrafları kopyalayın (Taşımayın yada kesmeyin sadece kopyalayın yoksa yedek gider) Sonra bir klasöre koyun onları yine gizleyin.Sizin bileceğiniz iş :) kolay gelsin
Hocam simdi mi clouddan girdim biraz karistirdim buldum ben simdi bunları normal klasore alip mi cloudu kapatdam sonra yine özel albüme koyabilirmiyim

Oyla:

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Hocam o konuda pek bilgim yok ya.Soyle yapalım mı.Siz o fotoğrafları bulduysaniz zaten cloudda duruyordur.Cloudun hesabını tek başınıza biliyorsanız aslında gizlenmiş oluyor.Eger yok illa ben gizlicem derseniz fotoğrafları kopyalayın (Taşımayın yada kesmeyin sadece kopyalayın yoksa yedek gider) Sonra bir klasöre koyun onları yine gizleyin.Sizin bileceğiniz iş :) kolay gelsin
Hocam mesela şu yedekleri göremiyormuyum gereksiz seylerin yedegini silicem çünkü

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-15-09-32-52-804_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-15-09-32-52-804_com.miui.gallery.jpg
    191,5 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam o yedekleri bildiğim sadece bilgisayardan görebiliyoruz.Yada Galeri uygulamasına girildiğinde yedeklilerde gözükmesi lazım.Ama en sağlıklısı bı bilgisayardan yada telefondan tarayıcı üzerinden mi hesaba girip bakmak
Hocam mesela şu yedekleri göremiyormuyum gereksiz seylerin yedegini silicem çünkü

Oyla:

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Hocam o yedekleri bildiğim sadece bilgisayardan görebiliyoruz.Yada Galeri uygulamasına girildiğinde yedeklilerde gözükmesi lazım.Ama en sağlıklısı bı bilgisayardan yada telefondan tarayıcı üzerinden mi hesaba girip bakmak
Hocam bilgisayarım yok telefondan bakmaya çalışıyorum ama galeride yedekliler diye Bir şey göremedim çok canımı sıktı bu olay yaa o kadar 256 gb hafizali telefon alalım hala şu hafiza uyarısıni alalim olurmu böyle iş

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam şöyle yapalım o zaman.Telefondan Chrome girip ordan mi hesabınızla oturum açın orda fotoğrafları bulursunuz.

Oyla:
Üst Alt