kartal.trk55 kullanıcısının son içeriği

1. kartal.trk55

Yardım Telefon kılıfla kablosuz şarj olur mu?

Merhaba. İlk telefonum olan yd global 15t proyu aldım. Bu konularda hiç bilgim yok. Telefonla gelen şarj aleti sahteymiş, şarj etme konusunda sıkıntı yaşıyorum bu yüzden yeni şarj aleti alacağım. Telefon 50W kablosuz şarjı destekliyormuş. Telefon yanında gelen kılıf takılı iken şarj oluyor mu...
  2. kartal.trk55

Yardım HyperOs 2.0 açık uygulamalar hemen kapanmıyor

dün YD global sürüm xiaomi 15T pro aldım. ilk kez xiaomi cihazı kullanıyorum. her zaman açık ekran özelliği bazen açık kalmıyor. arka plandaki uygulamalar hepsini kapatmak için çarpıya tıklıyorum kapanmıyor, tek tek elle kapatmak zorunda kalıyorum. 144 hz yenileme hızı var sözde ama 120den...
  3. kartal.trk55

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Dün yurt dışı global sürüm 15t pro aldım. hiç hat takılmadı imei kayıt felan yapılmadı, hat takmayıda düşünmüyorum. ilk kurulum yaptım hemen hyperos 2 güncellemesi geldi ama hyperos 3 gelmedi. neden olabilir? birde merak ediyorum, hazır 15t pro kullanıcısı bulmuşken somak istiyorum, telefon...
  4. kartal.trk55

Soru Hyperos 2 bu kadar kötü mü?

Merhaba. dün YD global sürüm xiaomi 15T pro aldım. ilk kez xiaomi cihazı kullanıyorum ve hayal kırıklığı yaşadım. her zaman açık ekran özelliği bazen açık kalmıyor. arka plandaki uygulamalar hepsini kapatmak için çarpıya tıklıyorum kapanmıyor, tek tek elle kapatmak zorunda kalıyorum. 144 hz...
Üst Alt