Yardım hyperal motoru kapanmıyor

kartal.trk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KartaL
Cihazım
15t pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos 3
Telefon Modeli
xiaomi 15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. 15t pro kullanıyorum, hyperal motou arka planda sürekli çalışıyor. arka planda etkin uygulamaları gösteren özellik var, orda çalışan programlar gözüküyo ve durdura biliyorsunuz, durdur diyorum ama peşine hemen tekrar çalışıyor. bunu kalıcı kaldırmanın veya kalıcı durdurmanın veya arka planda çalışmasını engellemenin yolu var mı?

zblash1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 15 Ultra
Konular
0
Merhaba. 15t pro kullanıyorum, hyperal motou arka planda sürekli çalışıyor. arka planda etkin uygulamaları gösteren özellik var, orda çalışan programlar gözüküyo ve durdura biliyorsunuz, durdur diyorum ama peşine hemen tekrar çalışıyor. bunu kalıcı kaldırmanın veya kalıcı durdurmanın veya arka planda çalışmasını engellemenin yolu var mı?
Erişebilirlik > İndirilen Uygulamalar > Xiaomi HyperAl Motoru tıklayarak açıp kapatabilirsin diye düşünüyorum. Umarım işine yarar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-02-04-23-10-08-064_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-02-04-23-10-08-064_com.android.settings.jpg
    291,8 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

kartal.trk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KartaL
Cihazım
15t pro
Konular
6
Cihazda root var mı belirtmemişsiniz, varsa kesin çözümü AppManager uygulaması ile yapılabilir.
root ne :) yoktur heralde çünkü ben hiçbir uygulama yüklemem banka uygulaması dışında , sistem kurcalamam, yüklü uygulamaların çoğunu silerim.

Oyla:
Üst Alt