Yardım HyperOs 2.0 açık uygulamalar hemen kapanmıyor

Nk4335

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 15
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs 2.0.201.0
Telefon Modeli
Mi 15
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi 15 telefonum var. Server kayıtlı. Arka plandaki açık uygulamaları kapatmak için kare simgesine tıkladığımda 2 sn kadar beklemeden uygulamaları sağa kaydırıp kapatamıyorum. Önceki mi 11 lite telefonumda hemen kare ye basıp sağ sağ sağ yaparak açık tüm uygulamaları kapatabiliyordum. Mi 15 de özellikle Google Chrome u kapatmak için kare simgesine basıp hemen sağa kaydır yapınca tekrar programa giriyor. Mutlaka 2 sn beklemek gerekiyor. Bu çok saçma değil mi? Neden bu süre var. Bu işletim sisteminin bir hatası mı?

kartal.trk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KartaL
Cihazım
15t pro
Konular
2
Mi 15 telefonum var. Server kayıtlı. Arka plandaki açık uygulamaları kapatmak için kare simgesine tıkladığımda 2 sn kadar beklemeden uygulamaları sağa kaydırıp kapatamıyorum. Önceki mi 11 lite telefonumda hemen kare ye basıp sağ sağ sağ yaparak açık tüm uygulamaları kapatabiliyordum. Mi 15 de özellikle Google Chrome u kapatmak için kare simgesine basıp hemen sağa kaydır yapınca tekrar programa giriyor. Mutlaka 2 sn beklemek gerekiyor. Bu çok saçma değil mi? Neden bu süre var. Bu işletim sisteminin bir hatası mı?
dün YD global sürüm xiaomi 15T pro aldım. ilk kez xiaomi cihazı kullanıyorum. her zaman açık ekran özelliği bazen açık kalmıyor. arka plandaki uygulamalar hepsini kapatmak için çarpıya tıklıyorum kapanmıyor, tek tek elle kapatmak zorunda kalıyorum. 144 hz yenileme hızı var sözde ama 120den yukarı hiç çıkmıyor ve adaptif özelliği boş sayfada 30 hzde çalışması gerekirken sabit her şeyde 120hz de çalışıyor. nasıl bukadar çok hata olur bende anlamıyorum

Oyla:
Üst Alt