Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncelikle telefonun ekranini 60 hz cekin sonra ayarlara girin arama kismina pil yazin pil ve performansa girip depalama diyip oyaradaki butun verileri silin diyin. Tekrar ayarlara donun orda uygulamalar var oraya girip tum uygulamalar diyip pubg yazin ve pubg tiklayara orada pil tasarufunu yok...
Kardesim ben kullaniyorum 110 fps hdr modunda oyunuyorum confik atabiliyorsun ama degim gibi root olmadan yapamazsin. Ben iki ay uyumadim bunu arastirdim tek yol root baska android 11 li telefonlarda degisik dosya yoneticisle yapiliyor sadece mi 11 ve oppo fix 3 modellerinde olmuyor rot erisimi...
Selam kardesim ben 3 ay aradim telefon ilk ciktiginda. Ve buldum oncelikle telefon root olmak zorunda mecbur yoksa bu telefonda data kilasorune girsen bile save dosyalarini bulamazsin kilitli. Hangi dosya yoneticisini kullanirsan kullan acilmiyor. Magisk ile root yapacaksin sonra root expoler...
Magisk yukluyse eger oyun modulleri var onu filahsla acilir acildiktan sonra ayarlara gir uygulamalar de oraya pil yaz sonra tum verileri temizle yap. Oyun olarak pubg ise tekrar uylarmalarda pubg yaz orada pil performansini devre disiri birak 110 fps ye kadar cikiyor oyun
selam kardesim o sorun hepsinde var ben garatiye verdim yine ayni her yerle baglanti kurdum gitmedi
simdi sorunu cozeriz ama oyun performan duser eger batari ve isinmasini istemiyorsan ferformans dusecek oncelikle jtelefonunda root vorsa FKM KERNEL kur telefona orada bir suru ayar var CPU GPU...
Arkadaşlar ixaomi 11 kullanıyorum ekranın otomatik parlaklığı kapalı olduğu halde ekran kendi kendine parlıyor ve kısıyor ama parlaklık ayarı sabit yerinde kalıyor. Her türlü yöntemi denedik bütün ayarları kapattık fabrika ayarlarına geri döndük olmadı yine aynısını yapıyor ve telefonu...
Yaptim kardes ama yine oluyor acaba telefon isiniyor ondan mi mesala oyuna giriyorum ekran parlakligi dusuyor sonra yukseliyor youtubede falan gezerkende oluyor.sinir bozucu birsey
Kardes ben mi 11 var ayni sorun var ama bir turlu sorunu cozemedim teli garantiye yollicam. Ekran bazen parliyor bazen sonuyor arada bir titriyor flas gibi sacma sapan haller oluyor ixaomi artik fiyasko birdaha asla yanindan gecmem bu firmanin ekran sorunlari cok oluyor sen cozum buldunmu...
Selam arkadaşlar daha önce konu açtım ama kimse yardım etmedi ve yazmadı. Mi 11 telefonumun bir sorunu var. Oto ışık kapalı güneş ışığı da kapalı ama telefonum parlaklığı kendi kendine yükselip düşüyor. Işık çubuğu sabit ama. Ve arada ekran seri bir sekilde parlıyor yani titresimli filahs gibi...
Selam kardesim bende mi 11 var telefonun ekran parlakligi kendiliginden acilip kisiliyor
Oto parlaklik kapali gunes parlakligida kapali. Ama bazen parliyor bazen kisiliyor parlaklik ayari yerinde duruyor bu sorun acaba bendemi oluyor sadece. Yoksa yazilimsal bir sorunmu cozum bulamadim garatiye...
Merhaba arkadaşlar elimde mi 11 var telefonun ekran ışığını oto dan çıkardım ve güneş ışığı ayarını kapattım. Ama telefonum kendi kendine parlıyor sonra azalıyor ama ışık ayarı fulde sabit duruyor. Bu durdurmanın bir yolu varmı lutfen yardım :(