KALKAN kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru otomatik parlaklığı kapalı olduğu halde ekran kendi kendine parlıyor

Arkadaşlar ixaomi 11 kullanıyorum ekranın otomatik parlaklığı kapalı olduğu halde ekran kendi kendine parlıyor ve kısıyor ama parlaklık ayarı sabit yerinde kalıyor. Her türlü yöntemi denedik bütün ayarları kapattık fabrika ayarlarına geri döndük olmadı yine aynısını yapıyor ve telefonu...
  2. K

Yardım Ekran ışığı

Selam arkadaşlar daha önce konu açtım ama kimse yardım etmedi ve yazmadı. Mi 11 telefonumun bir sorunu var. Oto ışık kapalı güneş ışığı da kapalı ama telefonum parlaklığı kendi kendine yükselip düşüyor. Işık çubuğu sabit ama. Ve arada ekran seri bir sekilde parlıyor yani titresimli filahs gibi...
  3. K

Yardım Mi11 Ekran Işığı Sorunu

Merhaba arkadaşlar elimde mi 11 var telefonun ekran ışığını oto dan çıkardım ve güneş ışığı ayarını kapattım. Ama telefonum kendi kendine parlıyor sonra azalıyor ama ışık ayarı fulde sabit duruyor. Bu durdurmanın bir yolu varmı lutfen yardım :(
  4. K

Sohbet Mi 11 Global 12.5 kararlı rom PUBG ısınma testi

12.5 global rom la pubg oynadık Grafikler hdr+60 fps ful herşey açık ekran kaydı dahil Sıcaklık maksimum 45.8c oldu nasıl duzelme varmı acaba
  5. K

XİAOMİ Mi 11 GILOBAL 12.5.1.0 KARAKLI guncelleme geldi

Hayırlı olsun
  6. K

Mi 11 global 12.5.01 sonunda geldi

Cok heycanliyiz
  7. K

Çözüldü Mi 11 twrp olmadan magisk yukleme yontemi kesin cozum

Merha site yoneticileri ve gelistiricileri uzun ugraslarim sonucunda mi 11 telefona magisk yukleyerek root lama yapabildim ama bu bilgileri ve linkleri sitede paylasimi bilmedigim icin biri benimle iletisime gecebilirmi yoksa sadece video atabilirim 24 saat icinde butun ayrintilarini...
  8. K

Soru Mi 11 de pubg mobile 90 fps nasil yapabiliriz

Selam arkadaslar mi 11 de 120 hz ekran yenileme var ama pubg 90 fps acmiyor. Android 11 yuklu oldugu icinde confik yapamiyoruz. Data dosyalarina ulasiyoruz ama pubg kilasorlerinde save.faks.confik klasorleri yok bu sorun bendemi yoksa her cihazda boylemi cozumu iki aydir ariyorum hic bir yerde...
  9. K

Yardım Xiaomi mi 11 Pubg mobile. Config nasil yaparim ?

Xiaomi mi 11 pubg klasorlerinde paks save confik klasorleri neden yok ?
  10. K

Yardım Mi 11 pubg mobile kilasorlerini neden tam göstermiyor

Selam hocalarım lütfen mi 11 ile biraz ilgilenin lutfen Mi 11 rom 12.0.2 golobal android 11 data dosyalarina bir sekilde giriyorum ama pubg mobilin klasoru belli bir noktaya kadar gorunuyor config,paks, save dosyalri yok asagida resimlerini koycam acaba neden boyle. Acmanin bir yolu varmi
  11. K

İnceleme Xiaomi mi11 kamerası

Ben fazla resim cekmem ama bu telefonun kamerasına laf edemem bazı görüntüler yükledim sizde nasıl görünüyor bilemiyorum . Mi 11 ekranında çektiğiniz resimler videolar mükemmel ötesi. Merak ettiğiniz şeyler olursa bana yazın paylaşırım
  12. K

Yardım Xiaomi mi 11 Android 11 Dosya erişimi

Arkadaşlar selamün aleyküm mi 11 aldık ama pek memnun kalmadım ekranını çok met ettiler ama mi9 se nin renkleri daha canlı ve parlak ikiside amoled ekran ve mi 11. Ekran yenileme 120 Hz var ama pubg mobilede 90hz açmıyor hatta pubgde kasıyor bu cihaz 800€ ero çöp oldu. Android 11 var data...
  13. K

Soru Mi9se ses sorunu

Merha arkadaşlar telefonum mi 9se ilk aldığımda sesi çok yüksekti gayet güzeldi bir sene oldu ve şimdi her guncellemeden sonra ses azaldı. Sesi nasıl yukselte bilirim yardım edecek varmı lütfen
  14. K

Yardım Ekran bölme

Selam arkadaşlar bazı cihazlar pubg oynarken ekran bölme yapıyor ama ixaomi mi9 se ne yaptıysam yapmıyor bunun bir çözümü veya ikinci parti bir uygulaması varmı ? Şimdiden teşekkürler
Üst Alt