kafeinsiz kullanıcısının son içeriği

1. kafeinsiz

Mod PUBG MOBILE 120 FPS Unlocker Magisk/KernelSU modülü

Bilindiği üzere PUBG mobile 90 FPS sınırını bazı cihazlar için kaldırdı. Bu da 120 FPS Unlocker modülleri gündeme getirdi. İhtiyacı olan arkadaşlar için çalışan bir tane paylaşmak istedim. Hem Magisk hem de kernelSU ile sorunsuz çalışan bir modül. Modülün zip dosyası ekte.
  2. kafeinsiz

Satıldı Samsung 990 pro 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Sıfırdan Farksız

22/08/2023 tarihinde alındı çok az kullanıldı. Sıfırdan farksız durumda. Garanti süresi 5 YIL veya 600 TBW yazma garantisi mevcuttur. 4.6 TB kullanım yapılmıştır. %0.75 kadar kullanım vardır kısaca sıfır neyse odur. PlayStation 5 ve Notebook için tavsiye edilir genelde. PCIE 4.0 desteği...
  3. kafeinsiz

Recovery K60 Pro Android 13/14/15 TWRP

Android 15, Android 14 ve Android 13 için 3 ayrı TWRP sürümü mevcut. Sürümler farklı Android versiyonları ile dokunmatik problemi yaşatıyor. Android sürümüne uygun TWRP tercih etmek önemli. Android 15 twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-socrates-skkk.img Android 14 twrp-3.7.1_12-v8.6_A14-socrates-skkk.img...
  4. kafeinsiz

Mod Mi 10T/Pro Endonezya 14.0.1 Romda Gelişmiş Ağ Menüsü (LTE only) & Çift tıkla ekran kilitleme

Merhaba bugün sizlere LTE Only seçeneğini doğrudan ağ menüsüne ekleme işlemini anlatacağım. Bir çok custom romda direkt olarak bu özellik mevcut olsa da resmi romlarda hayli sorun *#*#4636#*#* tuşlaması ile kolayca seçilse de yeniden başlatma sonrasında ayar kayboluyor ve tekrarlamak gerekir...
  5. kafeinsiz

Recovery twrp-3.7.0_12-v7.2_A12 TWRP MIUI 13-14 uyumlu

Mi 10T ve Pro modelleri için mevcut en güncel TWRP sürümüdür. Android 12 ve Android 13 rom kurulum işlemlerinde sorunsuz çalışır. Android 12 MIUI 13 resmi romlarda cihaz şifrelemesini geçip sorunsuz mount data yapabiliyor. twrp-3.7.0_12-v7.2_A12 Google Drive Bootloader kilidiniz açıksa...
  6. kafeinsiz

Rehber OTG Bağlantısı ile Bilgisayarsız TWRP Kurulumu

Merhabalar Bilindiği üzere bootloader kilidimiz açık dahi olsa cihazımıza custom recovery kurmak için her zaman bir bilgisayara ihtiyaç duyuyoruz. Eskiden "tek tıkla root" uygulamaları ile bu sorunu kolayca aşabiliyorken şimdilerde bu sorun epey baş ağrıtıcı boyuta geldi. Geçenlerde cihazıma...
  7. kafeinsiz

Rehber Mi 10T/10T Pro GPU Hız Aşırtma Rehberi

Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere şu günlerde SD 865 cihazlar için konuşulan bir GPU hız aşırtma yöntemi var ve oldukça stabil sonuçlar veriyor. Antutu test sonuçlarında totalde 720-760k arası sonuçlar ile ilk 10u zorluyoruz. Bu sonuçlar anlık cihaz durumuna göre değişkenlik gösteriyor. GPU...
  8. kafeinsiz

Mod MIUI 13 Yeni Açılış Logosu

EU rom ile gelen o çirkin Redmi yazısının yerini yeni şık Mi logosu alıyor. Beraberinde yeni Fastboot logosunu da getirir. Logo dosyası EEA 13.0.2 sürümünden tarafımca alınmıştır. TWRP kurulum dosyası sadece Logo dosyası içerir açılış animasyonu değişmez. Ekleme: MIUI 13 başlangıç animasyonu...
  9. kafeinsiz

Rehber MIUI tabanlı romlarda sabit 144 hz ekran yenileme hızı [ROOT]

Mi 10T ve Mi 10T Pro için bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar olduğunu gördüm. Sırf bu sebepten MİUİ arayüzünden kaçanları gördüm. Kendim aktif olarak 144 hz sabit kullanıyorum ve bilip de anlatmamak olmazdı doğrusu. ;) Bahsi geçen yöntem yalnızca Android 10 ve Android 11 MİUİ tabanlı...
  10. kafeinsiz

Kernel MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)

Uzun zamandır Poco X3 NFC için kernel paylaşımı görmemek beni üzdü. Yapılan isim değişiklikleri nedeniyle az bilinen ancak oyun performansında rakipsiz bir kerneli sizlerle paylaşmak istiyorum. Tarafımca miui tabanlı custom Android 10 romlarda denenmiş oyun performansını çok akıcı düzeye...
  11. kafeinsiz

Recovery TWRP ile data mount edilemeyen cihazlarda dahili hafızadan güncelleme yapmak

Evet arkadaşlar bilindiği üzere bir çok resmi romda TWRP cihaz şifrelemesini geçemiyor ve herhangi bir OTG bağlantısı olmadan, wipe data yapmadan dahili hafızaya erişim yapamıyoruz. Bunun için çok basit bir yöntem keşfettim ve sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle anlatım rootlu kullanıcılar...
Üst Alt