kafeinsiz kullanıcısının son içeriği

1. kafeinsiz

Soru 30 bin tl Yurtdışı telefon önerisi?

Xiaomi 15 diyorum veya yeni çıkan Poco F7 Ultra da olabilir. SD 8 Elite en iyisidir.
  2. kafeinsiz

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

Bugün yeniden ihtiyacım oldu. Gerçekten mükemmel bir sistem konudaki anlatımı dikkatlice takip edin yeter. Zahmetsiz şekilde istediğim her şeyi 1 dokunuşla indiriyorum.
  3. kafeinsiz

Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

Çözülmesine çok sevindim geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkatli olmak lazım artık umarım iyi bir cihaz bulursunuz.
  4. kafeinsiz

Rehber Xiaomi 13T Pro Bluetooth Çözümü

Maalesef bu işler çoğunlukla kulaklık veya diğer cihazın kalitesinde bitiyor. Örneğin şu an Liberty 4 NC kullanıyorum. Tonla cihazda denedim 1 kere bile kopma, parazit vs hiçbir sorun olmadı. Geçmişte kullandığım bazı kulaklıklar ise sürekli saçmalar dururdu. Çözümü çok aradım modüller ayarlar...
  5. kafeinsiz

Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

32 bin civarına direkt Xiaomi 15 alınır server kayıtlı.
  6. kafeinsiz

Mod FPS Limitations Patcher

Evet yeni sürümleri çıkıyor sürekli 2. mesajda arkadaş github linki vermişti zaten. Ancak yeni sürümleri denerken dikkatli olunması gerekir bazı cihazlarda bootloop sorunlarına sebep olabilir. Data erişimli bir TWRP yoksa veri kaybına sebep olabilir. Konudaki link dışındaki dosyaları test...
  7. kafeinsiz

pttavm sitesinde çok mağdur duydum gram ilgi yok diğer siteler şutladığı için bütün üçkağıtçılar orada toplandı resmen. Geçmişte n11 ve gittigidiyor üzerinde benzer sorunlara denk geldim ama o siteler direkt çözmüştü. pttavm ise tamamen komisyon almaktan ibaret gram güvence yok. Umarım...
  8. kafeinsiz

Herhangi bir hurda 14T Pro telefon imeisi ele geçirmiş olabilirler. Fatura en kötü mail ile iletilmeliydi. PTT AVM ile iletişime geçip kaçak cihaz yollandığını cihazın açılmış olduğunu iletmeniz lazım. Sorunlu alışveriş konusunda herhangi bir bilgim yok. İade ve dava süreci olabilir. Google...
  9. kafeinsiz

Bu cihaz direnç ile tamir görmüş. Kaçak bir cihaz. Hemen iade edin. PTT AVM dolandırıcı dolu oradan alışveriş yapmak parayı çöpe atmak gibi.
  10. kafeinsiz

Mod FPS Limitations Patcher

Konu içerisinde detaylı bilgi var. Bu modül pil ve performansı silmez modlu olanı ile değiştirir. Eğer düşüş hissediyorsanız kaldırın.
  11. kafeinsiz

Soru Mi14T Pro alınır mı?

Doğrusunu söylemek gerekirse 14T Pro pil deneyimi pek iyi değil. İPhone 12 e göre çok iyidir orası ayrı da yeni cihazlara göre geride. 24-25 ona verene kadar 28-30 civarına Xiaomi 15 alırım ben olsam. Kaydı da var zaten CPID kayıt 2 bin falan.
  12. kafeinsiz

Her sim için 4 ay süre var 2 sim 8 ay toplamda yılbaşında sıfırlanır. Yılbaşına 8 ay kaldığı için şimdi alırsanız 8 ay kullanırsınız yılbaşından sonra ikinci 8 ay başlar. 2026 Ağustos gibi kayıt yaptırmanız gerekir. O zamana kadar fırsat bulunca yaptırıp geçersiniz zaten. Ancak global almaya...
  13. kafeinsiz

Kamera ihtiyacı varsa 14T Pro güzel cihaz. Kayıtsız alıp uzaktan yardım ile forumdan server kaydı hizmeti alabilirsiniz. Şimdi alınırsa 16 ay kayıtsız kullanım hakkı olur zaten. Sakın direnç işine girmeyin. 14T Pro kamerasını uzun süre kullandım. Kamerası güzel. Özellikle portre çekimleri...
  14. kafeinsiz

Daha önce kullandım güzel cihaz ama bugünlerde almazdım. Poco F7 Ultra sürüldü piyasa SD 8 elite işlemcisi var. Fiyatı da hayli yakın.
  15. kafeinsiz

Yardım POCO X7 Pro Verimlilik çekirdeklerinin olmaması

Yüksek frekans olayına fazla takılmayın yeni nesil işlemcilerin hepsinde durum aynı. SD 8 Elite daha beter ona bakarsanız 3.53 GHz yardımcı işlemcisi var. Yüksek frekansa rağmen gayet verimli çalışıyor hepsi. Poco X7 Pro pil tüketimi konusunda gayet iyi durumda üstüne 6.000 pil de olunca çok...
Üst Alt