kafeinsiz kullanıcısının son içeriği

1. kafeinsiz

Yardım Magisk PUBG fps modulü var mı?

Alakası yok o pil ve performans silinirse olur. Joyose silmenin hiçbir zararı olmaz.
  2. kafeinsiz

Yardım Magisk PUBG fps modulü var mı?

Buna ek olarak "Joyose" uygulamasını devre dışı bırakırsan tekrardan veri silmene gerek kalmaz. Joyose uygulaması cihazınız için otomatik optimizasyon yapıyor ve cihaz normalde 60 fps destekliyorsa oyunu da 60 hz yenileme hızına kilitliyor. Devre dışı bırakıldığında sorunsuz deneyim olur.
  3. kafeinsiz

Yardım Xiaomi 14T Pro Direnç ve IMEI

Piyasada ithalatçı garantili diye satılan cihazların büyük kısmı direnç kayıtlı. Maalesef dolandırılmışsınız. Geçmişte benzer sorun yaşayan bir arkadaş daha olmuştu iade edip kurtuldu. Aşağıda o konunun linkini veriyorum süreci daha iyi görürsünüz. Xiaomi cihazları ya resmi garantili alınır ya...
  4. kafeinsiz

Yardım Arama ve mesajlar

O konuda ayarlardan aktif etmek daha sonra bir süre araya kaçan spam mesajları elle bildirmek gerekiyor 1 hafta kadar sonra sizin ne tür mesaj istemediğiniz anlıyor ve otomatik eliyor. Hatta bildirim ayarlarından spam mesaj bildirimini de kapattım ben hiç haberim bile olmuyor artık.
  5. kafeinsiz

Yardım Arama ve mesajlar

APK olarak yükleyip çalıştırma imkanı da var çeşitli sürümler deneyin. Ancak Google Mesajlar büyük nimettir. Özellikle spam mesaj gibi sorunlar için mükemmel çözüm sağlıyor.
  6. kafeinsiz

Yardım mi 10t pro android 10

Maalesef A10 ile kerneller çalışmıyor ama dediğim gibi herhangi bir kernele vs gerek kalmadan çok akıcı deneyim elde edebilirsiniz.
  7. kafeinsiz

Aynı dosya ona takılmayın. EU sunuculardan sildiği için ben bir drive dosyası vermiştim konuda dediğiniz gibi. Android 10 için TWRP olarak da en iyisi bu Recovery - [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX] 1746286043 OC işlemi Android 10 ile...
  8. kafeinsiz

Endonezya rom hakkında bilgim yok ancak geçmişte 10T kullanırken en beğendiğim rom açık ara eu 12.0.12 ydi. eu 12.0.12 denemeye değer bence.
  9. kafeinsiz

Soru 30 bin tl Yurtdışı telefon önerisi?

Xiaomi 15 diyorum veya yeni çıkan Poco F7 Ultra da olabilir. SD 8 Elite en iyisidir.
  10. kafeinsiz

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

Bugün yeniden ihtiyacım oldu. Gerçekten mükemmel bir sistem konudaki anlatımı dikkatlice takip edin yeter. Zahmetsiz şekilde istediğim her şeyi 1 dokunuşla indiriyorum.
  11. kafeinsiz

Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

Çözülmesine çok sevindim geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkatli olmak lazım artık umarım iyi bir cihaz bulursunuz.
  12. kafeinsiz

Rehber Xiaomi 13T Pro Bluetooth Çözümü

Maalesef bu işler çoğunlukla kulaklık veya diğer cihazın kalitesinde bitiyor. Örneğin şu an Liberty 4 NC kullanıyorum. Tonla cihazda denedim 1 kere bile kopma, parazit vs hiçbir sorun olmadı. Geçmişte kullandığım bazı kulaklıklar ise sürekli saçmalar dururdu. Çözümü çok aradım modüller ayarlar...
  13. kafeinsiz

Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

32 bin civarına direkt Xiaomi 15 alınır server kayıtlı.
  14. kafeinsiz

Mod FPS Limitations Patcher

Evet yeni sürümleri çıkıyor sürekli 2. mesajda arkadaş github linki vermişti zaten. Ancak yeni sürümleri denerken dikkatli olunması gerekir bazı cihazlarda bootloop sorunlarına sebep olabilir. Data erişimli bir TWRP yoksa veri kaybına sebep olabilir. Konudaki link dışındaki dosyaları test...
  15. kafeinsiz

pttavm sitesinde çok mağdur duydum gram ilgi yok diğer siteler şutladığı için bütün üçkağıtçılar orada toplandı resmen. Geçmişte n11 ve gittigidiyor üzerinde benzer sorunlara denk geldim ama o siteler direkt çözmüştü. pttavm ise tamamen komisyon almaktan ibaret gram güvence yok. Umarım...
Üst Alt