kafeinsiz kullanıcısının son içeriği

1. kafeinsiz

Mod Poco için gereksiz sistem uygulamalarını kaldırma modülü

Canta isimli uygulama ile Sihuzuku yetkisi verip kolayca bilgisayarsız debloat imkanı mümkün. Komutla uğraşmaya gerek yok. Canta
  2. kafeinsiz

Soru Yeni cihaza geçtim, yardıma ihtiyacım var

Ses çalarken solda simge görünür basınca seçenekler çıkar.
  3. kafeinsiz

Yardım Mi 14 ultra çin modeli bootloader nasıl açılır

Sadece bu cihaza mı özel yoksa tüm Çin cihazlar için mi geçerli hocam ? Yetkili hesap ile kilit açma imkanı kalmadı sanırım.
  4. kafeinsiz

Soru Yeni cihaza geçtim, yardıma ihtiyacım var

HyperOS 2 ayrıca 1. sorunun cevabını da içerir bağlantı menüsünde cihaz türü seçme şansınız mevcut.
  5. kafeinsiz

Soru Temudan aldığım kılıflar

Baştakinin dokusu çok güzel görünüyor ama lens koruması geride kalmış.
  6. kafeinsiz

Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Sizin adınıza sevindim geçmiş olsun. Bir çok marka 30 gün olarak uyguluyordu DOA kapsamını 180 gün kabul etmeleri şaşırtıcı. Yaşadığınız sorunun da sadece sizde olması ayrıca garip. Bu sefer kutuyu açmadan önce bir besmele çekelim ve bir iki dua katalım işin içine. :D BL kilidi için de...
  7. kafeinsiz

Soru 15t pro beklenmeli mi?

14T Pro geçmişte kullandım. Pil ömrü pek verimli değildi. Kasa, malzeme kalitesi her şey çok iyi ama noksan durumları da vardı. Örneğin belge fotoğrafı vs çekmek için mod değiştirmek şart yoksa sorunlu çekimler yapıyordu. Şu an düzelmiş olabilir tabi bilemiyorum. Ben olsam beklemek yerine 27-28...
  8. kafeinsiz

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Sanırım denemeye devam etmek lazım hocam. Ben biraz da zamanlamayı iyi yaptım sanırım daha önce saniye farkıyla hastane randevusu vs aldığım için usta sayılabilirim. :D 58i geçti 59 a geçerken butona bastım. Telefondan mobil veri ile başvuru yaptım.
  9. kafeinsiz

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Bugün ilk denemeyi yaptım BL başvurusu onaylandı 3 gün sürem başladı. Geliştirici seçeneklerinden yüzer saati açın ve 18:59:59 gibi butona basmaya çalışın. %100 çalışıyor.
  10. kafeinsiz

Yardım Telefon önerisi

BL açmak o kadar da zorlu değil hocam. Eğer param var vaktim yok diyorsanız forumun ücretli destek kısmına bakın. 10 dk da çözülür bu sorun. BL için telefon değiştirmek anlamsız. X6 Pro güçlü bir işlemciye sahip bundan sonra ancak bir amiral gemisi cihaz fayda eder size
  11. kafeinsiz

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Aksine daha iyi oldu uzun zamandır bir çok Xiaomi cihaz minimum düzeyde sorunla geldiği için pek çok kişi BL kilidi bile açmıyor. Doğrusu ben de bir kaç aydır kullandığım cihaza sırf bir kaç mod ve adaway kurmak için BL açıp root atacağım. Onun harici kutudan çıktığı gibi kullanım imkanı...
  12. kafeinsiz

Sohbet Dev Bataryalı Telefon Önerisi

10w bile bu kadar ısı yaratıyorsa cidden üzücü. Yeni bir teknoloji Xiaomi de bu konuda erken davranıp hiçbir markada yokken 50w gibi yüksek güçlü devreler koydu cihazlara sanırım acelenin bedelini de ödüyor.
  13. kafeinsiz

Xiaomi bu konuda sanırım yüksek hızlardan kaybediyor. Xiaomi 13 50w a kadar hızlı şarj desteklerken Apple normal cihazlarda 15w destekliyor 25W değerine bile zor ulaşıyor. 50w destekli bir cihaz 25w güç alırsa kesintisiz 25w şarj edebilirken 25w destekli bir cihaz o 25w u daha az kullanıyor...
  14. kafeinsiz

Zaten ultra güç tasarrufu moduna geçince belli sayıda uygulama ekleyebilirsiniz. Deneyin pişman etmez.
  15. kafeinsiz

Kablosuz şarj yüksek hızda ısınma yapar bu olağan bir durum hocam. İPhone üst modellerinde de çok yaygın bir sorun bu. Büyük bataryalı taşıması zor telefonlar yerine 20 binlik iyi bir powerbank daima iş görür. Basit işler için ultra pil tasarrufu modunda kullanmak da ciddi fayda sağlar.
Üst Alt