Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun yazılımsal da olabilir veya ufak bir montaj hatası da olabilir.
Tamir yerine DOA kapsamında kapalı kutu yeni bir ürün ile değişim isteyin.
Katlanabilir bir telefon alacak olsam açılınca tablet gibi verimli bir şeye dönüşen ürün olsa tercih ederim.
Açılıp 6.83 inc olacaksa bence tamamen gereksiz bu ölçü zaten cepte taşımaya gayet müsait.
14 ultra çok güzel ama işlemci 1 sene geride.
Xiaomi 15 serisi bakardım ben olsam.
X7 Pro da şebeke sorunu hiç yaşamadım. Belkide ağ modunu 5G yerine 4.5G seçili kullandığım içindir.
Bölgeye göre değişir ancak özellikle Turkcell kullanıyorsanız neredeyse hiçbir yeni nesil cihazda şebeke sorunu olmaz.
Ayrıca bazı cihazlarda volte kapalı geliyor. Alan kullanıcı volte açma kodu...
Çevrenizdeki kişiler oyun oynuyorsa normaldir. Günlük kullanımda anlık 26 derece cihazım. 40 derece sıcakta güneş altında buz gibi telefon beklemek hata olur elbette ortam sıcaklığına göre değişir. Poco X7 Pro çok serin bir cihazdır.
O konuda net bilgi veremem deneme yapmanız gerekiyor. İade imkanı da var zaten. Daha önce denediğim orjinal diye satılan ürünlerde düşük hızda şarj sorunu yaşamıştım. Deji ürünleri genelde orjinal değerde şarj hızı sağlıyor ama 120w sağlar mı emin değilim. Muhtemelen hızlı şarj olur diye...
Deji ve woyax ortak oldu zaten hocam. İkisi aynı marka dejinin kendi sitesinden alabilirsiniz.
https://woyax.com.tr/xiaomi-batarya/1351-woyax-xiaomi-mi-12t-5g-batarya?srsltid=AfmBOopxgU_BYne0RhkMlw_cN-VCZ5VGW9CZflmtW7iAlmnHR_LLzSC8
Xiaomi servis dışında hiçbir yere batarya vermiyor. Orijinal diye satılan saçma sapan ürünler yerine lisanslı temiz üretim yapan woyax deji gibi markaları tercih edin.
En son eski Note 8 Pro telefonuma woyax deji batarya taktım gayet iyi performans veriyor.
Uzun zamandır kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım.
X3 serisinde hem NFC hem de pro kullanmıştım. X7 Pro bu iki cihaza göre çok çok ötede o açıdan rahat olun.
Bütçe imkanınız varsa Poco F7 bakabilirsiniz o daha iyi olabilir.
O zaman senin için çözümü veriyorum.
1. Ayarlar
2.Parmak İzi, Yüz verisi ve ekran kilidi
3. Gizlilik
4. Uygulamaların Sabitlenmesine İzin ver kısmına dokunup açık yapın.
Navigasyon tuşu zorunluluğu yok.
Son uygulamalar kısmında uygulamaya basılı tutunca yan menüde değil uygulama üstünde...
Bootloader kilidi açıp kurabilirsiniz. Kayıtsız alıp server kayıt yapılırken istediğiniz ülkenin romunu da kurdurabilirsiniz buna tüm güncel Xiaomi cihazlar dahil.
HyperOS 2 ile çıkan yeni nesil telefonlar ilk kurulum işleminde bölge seçimi hong kong yapılırsa ses kaydı özelliği aktif şekilde kurulum yapar.
Poco X7 Pro mesela bu konuda uygun. Server kayıt ile 15e satılıyor.
Değerler çok kötü hocam sanırım kronik bir durum var söylendiği gibi.
Mesela şu an 33 derece sıcakta yüksek parlaklık, bluetooth kulaklık müzik çalıyor, Chrome'da mobil veri ile internette dolaşıyorum. Kullandığım Poco X7 Pro 37 derece seviyesinde.
Cihazda herhangi bir işlem var mı peki ? Termal mod vb bir işlem yoksa bu değerler hiç normal değil güneşin altında, çöl sıcağında olabilecek şeyler bunlar. Donanımsal bir arıza olabilir.
Wi-Fi 6 teknolojisi kullanan ürünler gerekli aslında. Hem bağlanan cihaz hem de modem destekli olmalı.
Eğer modemde destek yoksa 6 destekli bir model elde etmeniz daha isabetli olur.
ZTE F6600 kullanıyorum mesela aktif olarak pek üzmüyor.