kafeinsiz kullanıcısının son içeriği

1. kafeinsiz

Rehber IMEI Belgeseli

Cii bu işin erbabı ama bu kadar gündeme getirmese güzel olabilir. Yeni kısıtlama yolları görünüyor ufukta.
  2. kafeinsiz

Yardım Yapı Kredi ve Magisk

Ben EEA son sürüm kurdum doğrusu debloat yapınca baya da hoşuma gitti. Globale göre bir tık daha akıcı geliyor bana. Başvuru için sıkılmadan denemek lazım ben tekte yakaladım tabi orası ayrı. En kötü ücretli açtırırsınız.
  3. kafeinsiz

Soru yd cihaz alan arkadaşlardan tavsiye

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın. Kamerası sizi şaşırtacak bu arada video performansı yüzünden kötü yorumlar var ama çok şaşırtıcı derecede iyi fotoğraf çekiyor.
  4. kafeinsiz

Rica ederim 14T bile iş görür aslında. Oyun oynamayan birine bu cihazlar her türlü yetiyor. Ben şu anda Poco X7 Pro kullanıyorum mesela. Bu bile her işimi görüyor. Sabah 6'da şarjdan çektim şu an saat 22:44 şarjım %71 :) Gün içinde çok az kullandım ama 16,5 saat bekleme süresinde hiçbir şey...
  5. kafeinsiz

Oyun oynamıyorsanız pil çok da üzmez belki sizi. 14T Pro da güzel cihaz malzeme kalitesi vs çok yüksek ama 4-5 bin lira farka %50 daha fazla işlemci gücü, silicon-carbon batarya, USB 3.2 ve daha iyi ekran kamera gibi ciddi farklar var. Bir de Xiaomi 15, Android 15 ile çıktı fazladan bir Android...
  6. kafeinsiz

Xiaomi cihazlarda zaten reklam yok ufak bir ayarla yok ediliyor o kolay iş. 14T Pro geçmişte kullandım pili pek verimli değildi. Kamerası evrak çekimlerinde sorun yaratıyordu. Şu an yeni cihaz alacak olsam pek tercih etmem gibi. 23-24 verip Xiaomi 14T Pro almak yerine 28 verip Xiaomi 15...
  7. kafeinsiz

KernelSu next bu her cihaz için desteği yok ama buradan bakabilirsiniz. https://github.com/KernelSU-Next/KernelSU-Next
  8. kafeinsiz

WhatsApp için çözüm olmasa da bankalar için işe yarıyor. Seçim sizin elbette. Tüm bankalar sorunsuz kullanıyorum ben.
  9. kafeinsiz

BL kilitli göstermek için modüller deneyin. Google play sertifika alsın. Zygisk ve integrity fix iş görür.
  10. kafeinsiz

Yardım Güncel cihazlarda termal throttle nasıl engellenir ?

Franco Kernel Manager ile doğrudan termal mod seçimi yapılabilir.
  11. kafeinsiz

Soru Yeni cihaz hakkında fikir ve önerileriniz

Okurken gözlerim yaşardı. giggle~~ Dandik Çin malını bu kadar övdüyseniz bir bildiğiniz vardır hocam.
  12. kafeinsiz

Yardım Pil su gibi bitiyor

Komuttaki uninstall kısmını install olarak değiştirin.
  13. kafeinsiz

Hangi komutla kaldırdın ?
  14. kafeinsiz

Bir ek bilgi daha vereyim o zaman. Bir uygulamayı sıfırdan açmak ile ramde uykuda bekleyen uygulamayı açmak arasında da güç tüketim farkları var. Sık kullandığınız uygulamanın ramde hazırda kalması da pil tüketimine olumlu yansır. Joyose şarj etme sayısını 1-2 kere değiştirebilecek bir...
  15. kafeinsiz

Yardım KernelSu Modül yükleyemiyorum

Hocam her rom her sürüm için farklı bir dosya gerekir. Genel olarak kurmak hata. Cihazın verimliliğini kaybetmemek için LKM kullanmak her zaman daha iyi. Orijinal rom dosyasındaki init_boot.img dosyasını yamalayıp fastboot komutu ile yazmak daha temiz bir root erişimi sağlar. Ayrıca cihaz...
Üst Alt