Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi cihazlarda uzun süredir promixty sensoru önünün kapanmasını değil kulağa götürme hareketine algılıyor.
Telefonu hareket ettirirken önünün kapanması gerekiyor. Telefonu hafiften yukarı hareket ettirip hareket ederken elinizle sensörü kapatın. Tepki verip vermediğini bu şekilde görürsünüz.
Tam bir şeyler yazacaktım ki daha önce yazdığımı fark ettim. Maalesef gerçek bu MTK her ne kadar yüksek performans rakamlarına ulaşsa da uzun süre aynı seviyede kalamıyor. Özellikle oyunlarda FPS sorunları yaşatıyor. Fiyatına göre de bu kadar da olur zaten tamamen kusursuz olsa SD cihazlar o...
Eski Windows cihazlarda disk birleştirme kısmı vardı onun gibi bir şey.
Tamamen cihazın daha hızlı ve daha uzun ömürlü olması için çalışan bir sistem Xiaomi bunu arka planda yapmak yerine camiye gidip fotoğraf paylaşan siyasetçi gibi gözümüze gözümüze sokuyor.
Bu bütçe ile olabilecek en iyisi bu hocam. 5 senelik modelleri ben önermem çünkü hor kullanılmış olması muhtemel.
Çöp olması marka kaynaklı Xiaomi cihazlar kolay kolay öyle duruma düşmüyor.
Temiz Mi 10T serisi bulursanız o da iş görür ama IPS ekran çirkin geliyor artık.
MSA reklam servisi sadece
Daemon ise Xiaomi için veri toplama aracı ikisi de tamamen gereksiz ve kaldıralabilir.
İnternette her gördüğünüz şeye inanmayın. Reklam görmek istiyorsanız MSA kalsın telefon arka planda sürekli veri gönderip Xiaomi ile bacanak olalım istiyorsanız Daemon kalsın.
6-7 bin bandına kolay root
Öncelikle 2. el fırsat kovalamak lazım.
Örneğin 7-8 bine Poco X6 Pro YD 2. el ürünler var. Performans açısından bu bütçe için şahane olur.
Eski modellerden Poco F5 mesela ikinci el düşük fiyatlara bulunabilir.
F5 modeli daha da ucuza gidiyor 7 civarına çok rahat...
Poco X7 Pro aktif kullanıyorum. Çok verimli güzel bir cihaz.
Şu an alırsanız 2026 Ağustos sonuna kadar tek sim kayıtsız kullanırsınız. Server kayıt da ucuz zaten tavsiye ederim.
14 bin de güzel fiyat 12/512 versiyonsa hemen alın derim.
Daha iyisi de var ama bütçe 17 bandına çıkarsa daha iyi...
Poco X6 Pro YD 2. el cihazlar 8-9 bine çok rahat alınır.
Poco F6 daha da iyi bir cihaz.
Eğer bu bütçe ile F6 bulursanız havada kapın. Yoksa X6 Pro vs bakın.
20 bin civarı bütçeye 14T serisi uyar.
Eğer bütçe en fazla 20 oluyorsa 14T alın 25e kadar genişler derseniz 14T Pro alın.
Sorunsuz server kayıt imkanı da var.
Android 15 genel olarak en vasatı oldu.
Yapay zeka vs derken sisteme hiç bakmamışlar.
Söylediğiniz gibi 13 sonrası genel bir vasatlık var umarım A16 çare olur.
ABD ile buna yetki vermek yerine Joyose uygulamasını devre dışı bırakırsanız yenileme hızı kontrolü tamamen kullanıcıya geçer. Bu tür kısıtlamalara sebep olan şey Joyose uygulaması sadece.