Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün yeniden ihtiyacım oldu.
Gerçekten mükemmel bir sistem konudaki anlatımı dikkatlice takip edin yeter. Zahmetsiz şekilde istediğim her şeyi 1 dokunuşla indiriyorum.
Maalesef bu işler çoğunlukla kulaklık veya diğer cihazın kalitesinde bitiyor.
Örneğin şu an Liberty 4 NC kullanıyorum.
Tonla cihazda denedim 1 kere bile kopma, parazit vs hiçbir sorun olmadı.
Geçmişte kullandığım bazı kulaklıklar ise sürekli saçmalar dururdu.
Çözümü çok aradım modüller ayarlar...
Evet yeni sürümleri çıkıyor sürekli 2. mesajda arkadaş github linki vermişti zaten.
Ancak yeni sürümleri denerken dikkatli olunması gerekir bazı cihazlarda bootloop sorunlarına sebep olabilir. Data erişimli bir TWRP yoksa veri kaybına sebep olabilir.
Konudaki link dışındaki dosyaları test...
pttavm sitesinde çok mağdur duydum gram ilgi yok diğer siteler şutladığı için bütün üçkağıtçılar orada toplandı resmen. Geçmişte n11 ve gittigidiyor üzerinde benzer sorunlara denk geldim ama o siteler direkt çözmüştü. pttavm ise tamamen komisyon almaktan ibaret gram güvence yok. Umarım...
Herhangi bir hurda 14T Pro telefon imeisi ele geçirmiş olabilirler.
Fatura en kötü mail ile iletilmeliydi.
PTT AVM ile iletişime geçip kaçak cihaz yollandığını cihazın açılmış olduğunu iletmeniz lazım.
Sorunlu alışveriş konusunda herhangi bir bilgim yok. İade ve dava süreci olabilir.
Google...
Doğrusunu söylemek gerekirse 14T Pro pil deneyimi pek iyi değil. İPhone 12 e göre çok iyidir orası ayrı da yeni cihazlara göre geride. 24-25 ona verene kadar 28-30 civarına Xiaomi 15 alırım ben olsam.
Kaydı da var zaten CPID kayıt 2 bin falan.
Her sim için 4 ay süre var 2 sim 8 ay toplamda yılbaşında sıfırlanır.
Yılbaşına 8 ay kaldığı için şimdi alırsanız 8 ay kullanırsınız yılbaşından sonra ikinci 8 ay başlar. 2026 Ağustos gibi kayıt yaptırmanız gerekir.
O zamana kadar fırsat bulunca yaptırıp geçersiniz zaten.
Ancak global almaya...
Kamera ihtiyacı varsa 14T Pro güzel cihaz. Kayıtsız alıp uzaktan yardım ile forumdan server kaydı hizmeti alabilirsiniz. Şimdi alınırsa 16 ay kayıtsız kullanım hakkı olur zaten. Sakın direnç işine girmeyin.
14T Pro kamerasını uzun süre kullandım. Kamerası güzel.
Özellikle portre çekimleri...
Yüksek frekans olayına fazla takılmayın yeni nesil işlemcilerin hepsinde durum aynı.
SD 8 Elite daha beter ona bakarsanız
3.53 GHz yardımcı işlemcisi var.
Yüksek frekansa rağmen gayet verimli çalışıyor hepsi.
Poco X7 Pro pil tüketimi konusunda gayet iyi durumda üstüne 6.000 pil de olunca çok...