Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buna ek olarak "Joyose" uygulamasını devre dışı bırakırsan tekrardan veri silmene gerek kalmaz.
Joyose uygulaması cihazınız için otomatik optimizasyon yapıyor ve cihaz normalde 60 fps destekliyorsa oyunu da 60 hz yenileme hızına kilitliyor. Devre dışı bırakıldığında sorunsuz deneyim olur.
Piyasada ithalatçı garantili diye satılan cihazların büyük kısmı direnç kayıtlı.
Maalesef dolandırılmışsınız.
Geçmişte benzer sorun yaşayan bir arkadaş daha olmuştu iade edip kurtuldu.
Aşağıda o konunun linkini veriyorum süreci daha iyi görürsünüz.
Xiaomi cihazları ya resmi garantili alınır ya...
O konuda ayarlardan aktif etmek daha sonra bir süre araya kaçan spam mesajları elle bildirmek gerekiyor 1 hafta kadar sonra sizin ne tür mesaj istemediğiniz anlıyor ve otomatik eliyor. Hatta bildirim ayarlarından spam mesaj bildirimini de kapattım ben hiç haberim bile olmuyor artık.
APK olarak yükleyip çalıştırma imkanı da var çeşitli sürümler deneyin. Ancak Google Mesajlar büyük nimettir.
Özellikle spam mesaj gibi sorunlar için mükemmel çözüm sağlıyor.
Aynı dosya ona takılmayın.
EU sunuculardan sildiği için ben bir drive dosyası vermiştim konuda dediğiniz gibi.
Android 10 için TWRP olarak da en iyisi bu Recovery - [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX]
1746286043
OC işlemi Android 10 ile...
Bugün yeniden ihtiyacım oldu.
Gerçekten mükemmel bir sistem konudaki anlatımı dikkatlice takip edin yeter. Zahmetsiz şekilde istediğim her şeyi 1 dokunuşla indiriyorum.
Maalesef bu işler çoğunlukla kulaklık veya diğer cihazın kalitesinde bitiyor.
Örneğin şu an Liberty 4 NC kullanıyorum.
Tonla cihazda denedim 1 kere bile kopma, parazit vs hiçbir sorun olmadı.
Geçmişte kullandığım bazı kulaklıklar ise sürekli saçmalar dururdu.
Çözümü çok aradım modüller ayarlar...
Evet yeni sürümleri çıkıyor sürekli 2. mesajda arkadaş github linki vermişti zaten.
Ancak yeni sürümleri denerken dikkatli olunması gerekir bazı cihazlarda bootloop sorunlarına sebep olabilir. Data erişimli bir TWRP yoksa veri kaybına sebep olabilir.
Konudaki link dışındaki dosyaları test...
pttavm sitesinde çok mağdur duydum gram ilgi yok diğer siteler şutladığı için bütün üçkağıtçılar orada toplandı resmen. Geçmişte n11 ve gittigidiyor üzerinde benzer sorunlara denk geldim ama o siteler direkt çözmüştü. pttavm ise tamamen komisyon almaktan ibaret gram güvence yok. Umarım...