Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir risk alaraktan gelen güncellemeyi tekrardan denedim. Ama maalesef olmadı. Telefonum eski sürümüne yeniden açıldı yine 5-6 kere reboot ettikten sonra.
Benim şu anda yüklü sürümüm bu 2.0.207.0.VNAMIXM
Ama gelen güncelleme sürümü 3.0.5.0 WNAMIXM
Bu yüzden de uyumsuz oluyor.
Her şey için...
Tamamdır çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın çok soru sordum belki ama. Fake rom otadan güncelleme alır mı ya da nasıl anlaşılır fake olduğu
1766832124
Bir de güvenlik güncellemelerinin tamamını yapıyor. Bugüne kadar yaptım
Recovery ekranını tam hatırlamıyorum. 10-15 fün oldu çünkü dikkat etmedim o an. Dediğini direnç testi menüsünde tam ne yapacağımı anlamadım menü açıldı check version Info oraya girdim herşey yeşil yazıyor.
Şimdi telefon hakkında güncelleme mevcut indir yükle desem yapabilirim. Tek korkum telefon açılmaz verilerim gidermi ondan korkuyorum. Reboot ekranında kalırsa diye
Model Çin sürümü sanırım internette öyle diyor. Üzerindeki global olduğu için olabilir mi diye düşündüm sonradan yüklenmiş bir Rom mu diye. Modelle Rom mu uyumsuz ki acaba satıcı satarken öyle mi sattı bilemediğim için tekrar yapmaya korkuyorum.
Herhangi bir yazı yoktu diye hatırlıyorum şu an gözümün önüne getiremiyorum ama. O yazı olunca ne demek oluyor. Ama bir yazı yoktu sadece seçenekler vardı
Mi 14 ultra bu arada
Model 24031PNODC
Altta yazı varmı derken anlamadım tam olarak. Recovery wipe data mi asistan gibi şeyler geldi Ben de hep reboot ettim 10 kere falan sonra yeniden başladı eski sistem hyperos 2 ile
Merhabalar telefonuma hyper os 3 güncellemesi geldi. İndirdim yükledim yeniden başlarken wipe data reboot ekranını attı 10 kere falan reboot ettikten sonra eski sürümde açıldı ve güncelleme yüklenemedi hatası verdi. Sonra 15-20 gündür deniyorum güncelleme yok diyordu. Ama şimdi tekrardan...
Tamam teşekkür ederim. Mahsuru yoksa teledon hakkında kısmından detaylı özellikler alanını gönderebilir misiniz? Model falan aynı mı acaba yoksa benim modelde mi sıkıntı var telefon yurtdışı
Bana aynı şekilde bugün geldi bende indirdim yeniden başlat dedim telefon açılmadı maalesef. Sürekli yeniden başladı reboot ve wipe data ekranına geldi hep yeniden başlattım sonra başladı. Ama 10 kere falan yeniden reboot yaptım. Açıldıktan sonra güncelleme yüklenemedi romu tekrar indirin dedi...