kadirvzr kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Güncelleme sorunu

Bir risk alaraktan gelen güncellemeyi tekrardan denedim. Ama maalesef olmadı. Telefonum eski sürümüne yeniden açıldı yine 5-6 kere reboot ettikten sonra. Benim şu anda yüklü sürümüm bu 2.0.207.0.VNAMIXM Ama gelen güncelleme sürümü 3.0.5.0 WNAMIXM Bu yüzden de uyumsuz oluyor. Her şey için...
  2. K

Yardım Güncelleme sorunu

Tamamdır çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın çok soru sordum belki ama. Fake rom otadan güncelleme alır mı ya da nasıl anlaşılır fake olduğu 1766832124 Bir de güvenlik güncellemelerinin tamamını yapıyor. Bugüne kadar yaptım
  3. K

Yardım Güncelleme sorunu

Recovery ekranını tam hatırlamıyorum. 10-15 fün oldu çünkü dikkat etmedim o an. Dediğini direnç testi menüsünde tam ne yapacağımı anlamadım menü açıldı check version Info oraya girdim herşey yeşil yazıyor.
  4. K

Yardım Güncelleme sorunu

Telefonum dirençli veya server kayıtlı değil. Henüz kayıt yaptırmadım yeni aldım daha telefonu.
  5. K

Yardım Güncelleme sorunu

Tamamdır ilginiz için çok teşekkür ederim. Kendisine özel mesaj attım inşallah çözüme kavuştururum.
  6. K

Yardım Güncelleme sorunu

Şimdi telefon hakkında güncelleme mevcut indir yükle desem yapabilirim. Tek korkum telefon açılmaz verilerim gidermi ondan korkuyorum. Reboot ekranında kalırsa diye
  7. K

Yardım Güncelleme sorunu

Onu nasıl öğrenebilirim. Ama güvenlik güncelemlerinin hepsini yaptım sorun olmadı bugüne kadar
  8. K

Yardım Güncelleme sorunu

Model Çin sürümü sanırım internette öyle diyor. Üzerindeki global olduğu için olabilir mi diye düşündüm sonradan yüklenmiş bir Rom mu diye. Modelle Rom mu uyumsuz ki acaba satıcı satarken öyle mi sattı bilemediğim için tekrar yapmaya korkuyorum.
  9. K

Yardım Güncelleme sorunu

Herhangi bir yazı yoktu diye hatırlıyorum şu an gözümün önüne getiremiyorum ama. O yazı olunca ne demek oluyor. Ama bir yazı yoktu sadece seçenekler vardı
  10. K

Yardım Güncelleme sorunu

Mi 14 ultra bu arada Model 24031PNODC Altta yazı varmı derken anlamadım tam olarak. Recovery wipe data mi asistan gibi şeyler geldi Ben de hep reboot ettim 10 kere falan sonra yeniden başladı eski sistem hyperos 2 ile
  11. K

Yardım Güncelleme sorunu

Yurtdışı cihaz
  12. K

Yardım Güncelleme sorunu

Merhabalar telefonuma hyper os 3 güncellemesi geldi. İndirdim yükledim yeniden başlarken wipe data reboot ekranını attı 10 kere falan reboot ettikten sonra eski sürümde açıldı ve güncelleme yüklenemedi hatası verdi. Sonra 15-20 gündür deniyorum güncelleme yok diyordu. Ama şimdi tekrardan...
  13. K

HyperOS [Aurora] Xiaomi 14 Ultra Xiaomi.eu Stabil HyperOS 3.0.4.0 WNACNXM

Tamam teşekkür ederim. Mahsuru yoksa teledon hakkında kısmından detaylı özellikler alanını gönderebilir misiniz? Model falan aynı mı acaba yoksa benim modelde mi sıkıntı var telefon yurtdışı
  14. K

HyperOS [Aurora] Xiaomi 14 Ultra Xiaomi.eu Stabil HyperOS 3.0.4.0 WNACNXM

Bana aynı şekilde bugün geldi bende indirdim yeniden başlat dedim telefon açılmadı maalesef. Sürekli yeniden başladı reboot ve wipe data ekranına geldi hep yeniden başlattım sonra başladı. Ama 10 kere falan yeniden reboot yaptım. Açıldıktan sonra güncelleme yüklenemedi romu tekrar indirin dedi...
Üst Alt