Cihazı yeniden başlatınca yukarda kilit simgesi gözüküyorsa açıktırOnu nasıl öğrenebilirim.
Ama güvenlik güncelemlerinin hepsini yaptım sorun olmadı bugüne kadar
Şimdi telefon hakkında güncelleme mevcut indir yükle desem yapabilirim. Tek korkum telefon açılmaz verilerim gidermi ondan korkuyorum. Reboot ekranında kalırsa diyeCihazı yeniden başlatınca yukarda kilit simgesi gözüküyorsa açıktır
Tek seferlik bir sıkıntı olabilir tekrar güncelleyip aynı yöntem ile sürüm düşürmeyi deniyebilirsiniz.
Denemek ve risk almak size kalmış H.Kadioglu hocama danışın isterseniz.Şimdi telefon hakkında güncelleme mevcut indir yükle desem yapabilirim. Tek korkum telefon açılmaz verilerim gidermi ondan korkuyorum. Reboot ekranında kalırsa diye
Tamamdır ilginiz için çok teşekkür ederim. Kendisine özel mesaj attım inşallah çözüme kavuştururum.Denemek ve risk almak size kalmış H.Kadioglu hocama danışın isterseniz.
Telefonum dirençli veya server kayıtlı değil. Henüz kayıt yaptırmadım yeni aldım daha telefonu.Dirençli 14 ultra lar güncelleme yapamaz. Server kayıtlı olsa yapardı. Ama server da kapandı. Şuanda böyle kullanacaksınız. Çözüm yok
recovery ekranında kaldığında altta kırmızı hata yazısı var mı? varsa ne yazıyor?Telefonum dirençli veya server kayıtlı değil. Henüz kayıt yaptırmadım yeni aldım daha telefonu.
Recovery ekranını tam hatırlamıyorum. 10-15 fün oldu çünkü dikkat etmedim o an. Dediğini direnç testi menüsünde tam ne yapacağımı anlamadım menü açıldı check version Info oraya girdim herşey yeşil yazıyor.recovery ekranında kaldığında altta kırmızı hata yazısı var mı? varsa ne yazıyor?
direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye