Yardım Güncelleme sorunu

kadirvzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
1
Merhabalar telefonuma hyper os 3 güncellemesi geldi. İndirdim yükledim yeniden başlarken wipe data reboot ekranını attı 10 kere falan reboot ettikten sonra eski sürümde açıldı ve güncelleme yüklenemedi hatası verdi. Sonra 15-20 gündür deniyorum güncelleme yok diyordu. Ama şimdi tekrardan güncelleme gösteriyor 3-0-5. Tekrar güncellersem telefon açılmayabilir mi bilen birileri cevaplayabilir mi

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Merhabalar telefonuma hyper os 3 güncellemesi geldi. İndirdim yükledim yeniden başlarken wipe data reboot ekranını attı 10 kere falan reboot ettikten sonra eski sürümde açıldı ve güncelleme yüklenemedi hatası verdi. Sonra 15-20 gündür deniyorum güncelleme yok diyordu. Ama şimdi tekrardan güncelleme gösteriyor 3-0-5. Tekrar güncellersem telefon açılmayabilir mi bilen birileri cevaplayabilir mi
Cihaz nedir yurt içimi yurt dışımı?

kadirvzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Model? Recovery ekranında altta yazı varmıydı?
Mi 14 ultra bu arada
Model 24031PNODC

Altta yazı varmı derken anlamadım tam olarak. Recovery wipe data mi asistan gibi şeyler geldi Ben de hep reboot ettim 10 kere falan sonra yeniden başladı eski sistem hyperos 2 ile

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Mi 14 ultra bu arada
Model 24031PNODC

Altta yazı varmı derken anlamadım tam olarak. Recovery wipe data mi asistan gibi şeyler geldi Ben de hep reboot ettim 10 kere falan sonra yeniden başladı eski sistem hyperos 2 ile
Alt tarafta kırmızı bir yazı varmıydı onu soruyorum.

kadirvzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
1
Alt tarafta kırmızı bir yazı varmıydı onu soruyorum.
Herhangi bir yazı yoktu diye hatırlıyorum şu an gözümün önüne getiremiyorum ama. O yazı olunca ne demek oluyor. Ama bir yazı yoktu sadece seçenekler vardı

kadirvzr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
1
Model Çin sürümü sanırım internette öyle diyor. Üzerindeki global olduğu için olabilir mi diye düşündüm sonradan yüklenmiş bir Rom mu diye. Modelle Rom mu uyumsuz ki acaba satıcı satarken öyle mi sattı bilemediğim için tekrar yapmaya korkuyorum.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Model Çin sürümü sanırım internette öyle diyor. Üzerindeki global olduğu için olabilir mi diye düşündüm sonradan yüklenmiş bir Rom mu diye. Modelle Rom mu uyumsuz ki acaba satıcı satarken öyle mi sattı bilemediğim için tekrar yapmaya korkuyorum.
BL kilidiniz kapalıysa riske atmayın isterseniz.

Üst Alt