johnwickbabayaga kullanıcısının son içeriği

1. johnwickbabayaga

Soru Note 8 mi Note 8 Pro mu?

Sorum başlıktaki gibidir arkadaşlar. İki telefon arasında kaldım, birinden birini alacağım. Benim için her şeyden önce önemli olan şey şarj, sanırım bu konuda ikisi de memnun edecektir ancak ikinci olarak da kamera kalitesi. Fotoğraf çok çeken biriyim, özellikle de portre modunda gerek özçekim...
  2. johnwickbabayaga

Soru Kötü ses kayıt kalitesi

Onu yaptım. Ben zaten ses kaydı yapmak için başka bir uygulama kullanıyorum aslında. Kendi uygulaması güzel kaydetmiyorken, diğer uygulama ediyor. Ancak instagram gibi uygulamalardan video falan kaydedince sonuçta üzerindeki mikrofonu kullandığı için sıkıntı orda.
  3. johnwickbabayaga

Hocam bu arada 10.3.6 sürümünü kullanıyorum ondan olabilir mi acaba? Gerçi telefonu ilk aldığımdan beri ses kayıt kalitesini beğenmemiştim aslında ama belki sürümle de alakası vardır dedim.
  4. johnwickbabayaga

Merhaba, telefonumda özellikle instagramda hikaye yapmak için bir video kaydettiğimde çıkan ses kaydı çok kötü oluyor. Ses sanki su altında kaydedilmiş gibi, kalitesiz çıkıyo. Özellikle basslar çok çok kötü geliyo, sanki hoparlör tıkalı gibi çıkıyo bass sesleri. Telefonun ses kaydedicisiyle...
  5. johnwickbabayaga

Soru Redmi note 7 fotoğrafları bilgisayarda görüntülerken sorun

Win10 1903 kullanıyordum, onda bu sorunu yapıyordu ilk olarak. 1809'a geçiş yaptım sorun devam ediyor. Ben sorunun bilgisayarla alakalı olduğunu sanmıyorum aslında çünkü başka marka cihazlardan çekilen fotoğrafları açarken hiçbir sorun yok. Eski telefonum samsungtu mesela, onunla çektiğim...
  6. johnwickbabayaga

Soru Redmi note 7 fotoğrafları bilgisayarda görüntülerken sorun

Merhaba arkadaşlar. Çektiğim fotoğrafları bilgisayara atıp görüntülemek isterken ekran görüntüsünü paylaştığım hatayı veriyor. Bunu her fotoğrafta yapmasa da genel olarak bazı fotoğraflarda özellikle yapıyor. Başka telefon modelleri kullanan arkadaşların fotoğraflarını bilgisayara atıp denedim...
  7. johnwickbabayaga

Çözüldü Konumda yüksek doğruluk sorunu

Tamamdır hocam çözüldü sağol.
  8. johnwickbabayaga

Çözüldü Konumda yüksek doğruluk sorunu

Hard reset attıktan sonra konumu açtığımda yüksek doğruluğu seçmeye çalıştığımda açtırmıyor. Sadece ''yalnızca cihaz'' modunu seçebiliyorum. Kafa yordum, bir şeyler yapmaya çalıştım ama bi türlü çözemedim. Bi yardımcı olun lütfen ya. Formattan sonra konum ayalarını falan kapadım herhalde...
  9. johnwickbabayaga

Yardım Redmi Note 7 Ekran saat süresi sıkıntısı

Hocam bu ekran süresinin nesi kötü? 10 saat ekran süresi almışsınız daha ne olsun. Güç tasarruf moduyla mı yoksa normal modda mı aldınız bu süreyi? Bir de wifi mı yoksa data mı?
  10. johnwickbabayaga

Soru Bir önceki güncellemeye geri dönme

Hocam cahilliğimi mazur görün, konuda da belirttiğim gibi hiç anlamam rom flash falan.
  11. johnwickbabayaga

Cevaplar için teşekkürler. Ancak, bildiğim kadarıyla bootloader kilidini açmak telefonu garantiden çıkarıyor, değil mi?
  12. johnwickbabayaga

Arkadaşlar merhaba. Şu anda telefonumda 10.3.6.0 sürümü yüklü ama pek memnun kalmadım, 10.3.5.0 sürümüne geri dönmek istiyorum. Ancak, bunu yapmaya çalıştığımda ekran görüntüsünü paylaştığım hatayı aldım. Netten araştırmalarım sonucunda fast boot yaparak falan oluyomuş galiba ama telefonla...
  13. johnwickbabayaga

Rom Xiaomi Redmi Note 7 MIUI V10.3.4.0.PFGEUXM | Kararlı ROM

10.3.6.0 güncellemesini kurdum ama bir önceki sürüme dönmek istiyorum. Nasıl yaparım?
  14. johnwickbabayaga

Soru redmi note 7 10.3.6.0 ısınma problemi

Ben de dönmeyi düşünüyorum. Nasıl yapılıyor? 1563341885 Tamamdır. Sağol.
  15. johnwickbabayaga

Soru Ana ekranda istenmeyen uygulama simgelerini kaldırma

Tamam da bu dediğim olay kullandığın uygulamalar için de geçerli oluyor. Atıyorum whatsappa gireceğim, her seferinde kilit istiyor. Bununla uğraşacağıma simgelerin ana ekranda durmasına katlanırım daha iyi.
Üst Alt