Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. MobileTech diye bir yerden fiyat aldım bu konuda ama çevremdeki bi yerde oraya kıyasla çok farklı bir fiyat sundu MobileTech Vodafone ile çalışmadığını ve Miui 13 de çökme yaşadığını söyledi. Direnç taktıran arkadaşlar böyle bir problem yaşadı mı, yaşamayanlar nerede bu işlemi...
Merhabalar iyi forumlar,
Bir sorum olacaktı. Cihaza direnç değişimi yapıp IMEI kaydettirmeyi düşünüyorum fakat bunu yapacak olan kişi bana cihaza MIUI 13 yüklendiğinde cihazın çöktüğünü, çift sim kullanılamadığını ve Vodafone hat ile çalışmadığını söyledi. Dirençli cihaz kullanıp böyle...
Mi Note 10 Lite HavocOS 4.6
Official - Android 11
Halihazırda kullanmakta olduğum bir Romdur. Performansından ve kararlılığından çok memnunum. OTA üzerinden güncelleme alan bir Rom. Her ay güvenlik güncellemesi ve bug patchleri gelmekte.
Güncelleme ve Kurulum Talimatları:
1) Cihazın...
Merhabalar, başlıkta da belirttigim üzere MIUI güncellemeleri icin Pilot Test kayıtları Global(MI) ve Europe(EEA) romları için açılmış bulunmakta. Şu an Turkiye ROM'u için bir bilgi yok fakat Global ya da EEA Rom'a sahipseniz Pilot testi için kayıt olabilirsiniz.
Pilot testi Stable Rom...
Mi 11, Note 9, Poco M3 gibi her tarzdan cihazda gördüğüm ana ekran tuşuna basınca çıkan Google Asistant animasyonu bende yok. Bu komple bizim cihazlarda mi geçerli yoksa bende mi bir sıkıntı var, bu animasyonu nasil aktif edebilirim?
Cihaza Rom kurmadim, BL acik degil, rootlu cihaz degil, garantili normal bir Global cihaz. Miui sürümüm 12.1.1 A11. Boyle bir sorunla başka karşılaşan var ise ya da çözümü bilen var ise cevap yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.
Böyle bir kılıf arıyorum ama bulamadım. Internette bizim model icin toplasan 3-4 farkli model kılıf var surekli ayni seyi satiyor magazalar. Bu tarz bir kılıf kullanan var ise nerden aldığını soyleyebilirse memnun olurum.
Oncelikle merhabalar, foruma yeni katildim, ilk defa bir xiaomi cihaz kullanmaya basladim. Kullanicilardan hep xiaomi.eu ROM un cok iyi cok stabil oldugunu duydum.
Cihazima xiaomi.eu romu nasil yukleyebilirim. Cok zahmet ettirir mi? Telefonumu garanti dışı bırakır mı? Ya da rom degisiminde...