hypnox kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Miui9.2 Rehber sorunu

Arkadaşlar rehbere bir numara kaydederken rehberim tamamen kayboldu. Kişiler ve son kullanılanlar hep boş gözüküyor.
  2. H

Mi4 Ekranı kırıldı

Arkadaşlar mi4ün ekranı kırıldı dokunmatik kısmıda çatladı sanırsam, çalışmıyor. Garantiye göndereceğim fakat kullanıcı hatası sayılacak. Bana ne kadar bir fatura çıkarırlar bilgisi olan var mı? Başka herhangi bir yerde tamir ettirmemiz mümkünmüdür ? Bilgisi deneyimi olan varsa paylaşabilirse...
  3. H

MI3/MI4 V7.5.1.0.MXDMIDE indirilebilir GLOBAL STABLE GEL VATANDAŞ

flashtool ile flashlanabilri olanı varmı. teli garantiye göndericemde . dokunmatik çalışmıyor . resmi olan bir rom yüklemem gerek
  4. H

Soru mi4s ile masaüstü pc üzerinden internete bağlanma ayarları

Ayarlarda Usb tethering seçeneğini aktive ederseniz usb ile telefonunuz yardımıyla pcden nete girebilirsiniz.
  5. H

Xiaomi Mi 4 vs general mobile gm 5 plus (tavsiye)

GM kullanmadım ama bana özellikleri iyi ve ucu olan telefon önerirmisin diye akraba çevresinden 2 kişiye GM discovery önermiştim bundan birkaç sene önce. Ben önerdiğime pişman oldum onlar aldığına. O yüzden herhangi bi gm telefonu önermem kimseye. Mi4 alacağına yeni çıkan Xiaomi telefonların...
  6. H

İnceleme Xiaomi mi5 bend test

Mi4 gibi olaymış iyi olurmuş. Benim mi4ün başına gelmeyen kalmadı defalarca düştü, üstüne çay döküldü banamısın demiyor canavar gibi çalışıyor. Nokta kadar bir ezilme olmuş yandaki çelik kısımda başka birşey yok. Sıfır diye satsan yerler :D
  7. H

Rehber Miui 6 veya 7 için Xposed Framework ve Modüllerini Kurma

Yükledik bakalım android 6ya . İyi modüller paylaşmanızı bekliyoruz. :) Diye yazmıştım ama telefona ilk attığım resette loopa girdi telefon boot ekranını bir türlü geçemedi. Android 6 da xposed olayı şimdilik benim için bitmiştir. İlerde kararlı hale gelirse ikiside tekrar deneriz.
  8. H

Uygulama MIUI Tweaks V.2.11 B.35 [HG Türkçe]

Ekranı tıklayarak uyandırma özelliği var mı?
  9. H

Haber Mi3, Mi4 ve Mi Note İçin Global Android M Yayınlandı!

Arkadaşlar ben mitool kullanarak flaşladım fakat google play çalışmıyordu (diğer google uygulamaları çalışıyor). Bende kaldırdım. Nerden yüklemeliyim. Netten bi apk indirip yükleyeyimmi yoksa var mı miui gapps yükleyici?
  10. H

Mi4 e android 6 sürümü ne zaman gelecek

Gençler Miflash ile flaşlarken içindeki uygulamaları korumamız mümkün olurmu. Yoksa komple silinirmi ?
  11. H

Rom MIUI 7 Global Beta Rom 6.3.17 Güncellemesi

Arkadaşlar bende kararlı sürüm 7.1.2.0 mevcut. Otomatik güncellemeler dışında dışarıdan rom yüklemedim. Bu yeni çıkan android m içinde herhangi bir otomatik güncelleme gelmedi. Uygulamalarımın silinmesini istemiyorum nasıl yükleyebilirim bunu ? Fastboot ile uygulamalar silinirmi? Yoksa...
  12. H

Soru Mİ4 Windows 10 Mobile Başlangıç Ekranı

Onlar boyutlandırılabiliyor bildiğim kadarıyla. O şekilde sabit olarak düşünmeyin.
  13. H

Mi4 v7.1.2.0 guncelleme

:D
  14. H

Mi4 v7.1.2.0 guncelleme

Bu güncelleme bana geleli 2 haftadan fazla oldu. Niye size bugün geliyor tuhaf...
  15. H

Sohbet Mİ5 Satış Politikası

Foxconn 4 milyon adet teslim etmiş Xiaomiye fakat 17 milyon ön sipariş olunca ilk günden 13 milyonu havada kalmış. Nisan-Mayıstan önce o 13 milyonun teslim alamayacağı yazıyordu dün okuduğum bir haberde. Çarşıya pazara inmesi biraz daha uzun zaman alabilir diye düşünüyorum.
Üst Alt