hasansarikaya kullanıcısının son içeriği

1. hasansarikaya

Çözüldü Mi 5s Plus Cihazımı Bul Depolama Alanı Hasarlı Sorunu(Çözüldü)

Merhaba ,mi5s plus cihazıma gaza gelip lineageOS 17.1 yüklemeye kalktım.Yükledikten sonra imei kayboldu bende biraz panik yapıp tekrardan stock rom'a dönmeye karar verdim.Stock rom'a dönerken mi flash ile yanlışlıkla cihazın bl kilidini açtım bazı şeyler oldu sonra tekrardan bl kilidini açıp mi...
  2. hasansarikaya

Yardım LineageOS IMEI Sorunu

Merhaba telefonumu stok romdan lineageOS 17.1 e geçiş yaptım.Daha önceki konumda romu kurarken error 7 E1001 hatası alıyordum.Hatayı ne yaptıysam çözemedim en sonunda yabancı bir forumda biri data kablosunu değiştirin yazmış,dediğini yaptım ve normal adımları uygulayarak romu kurdum sıkıntısız...
  3. hasansarikaya

Çözüldü Twrp Error 7 E1001 (Çözüldü)

Merhaba telefonumda en son global versiyon yüklüydü ve lineageos yüklemeye karar verdim telefonun bootloader kilidi açık,sitedeki tek tuşla twrp kurma aracını kullanarak twrpyi yükledim sonra twrp üzerinden mtp ile lineageos'un kendi sitesinden indirdiğim dosyayı flashlamaya çalıştım fakat hata...
  4. hasansarikaya

Yardım USB Driver Sorunu

Arkadaşlar merhaba telefonum ile bilgisayarım arasında dosya aktarımı yapmak istiyorum fakat usb kablo aracılığıyla bağladığım zaman bilgisayarım telefonu tam olarak görmüyor bütün usb portlarında denedim telefonda şarj,dosya aktarmak gibi seçenekler çıkıyor fakat ne denediysem telefonum...
  5. hasansarikaya

Soru Mi5s Plus Güncelleme Süreci

Merhaba arkadaşlar bu forumdaki ilk yazım :) Bu yazıyı yazmadan önce araştırma yaptım fakat tam bir tarihe ulaşamadım.Mi5s Plus cihazı için kararlı miuı 10 sürümü ne zaman çıkar ? Okuduğunuz için teşekkürler.İyi günler.
Üst Alt