HakPerest1167 kullanıcısının son içeriği

1. HakPerest1167

Çözüldü Hangi Root Metodu?

KernelSu Next ile olmadı. Sanırım sürüm çok yeni olduğu için desteklenmiyor. Baya uğraştım KernelSu Next ile şu anlık olmuyor kesinlikle. Apatch ile rootladım. Gizleme modülleri en kafa karıştırıcı kısmı oldu. Baya modül yükledim denedim fakat basic integrity bile geçemedim. Neden bilmiyorum. Bu...
  2. HakPerest1167

Çok teşekkür ederim. Cevap verdiğiniz için çok sağolun.
  3. HakPerest1167

Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Ksu next ile root attıktan sonra. WhatsApp ve bankacılık uygulamları sorun çıkarmaması adına hangi ayar ve modülleri yapmalıyım?
  4. HakPerest1167

Hocam Android sürümüm ve hyperos sürümüm göz önüne alınırsa uyumlu olur mu ki? Rica etsem gizlilik için gerekli olan kullandığınız modülleri de söyler misiniz
  5. HakPerest1167

Selam dostlar, yardımınıza ihtiyacım var. Cihazım Redmi Note 14 4g tanzanite kod adlı versiyonu. Android 16, Hyperos 3.0.4.0.WOGMIXM ve Kernel sürümü 6.12.30-android16-5-g6e872b4863d6-ab13847919-4 Bootloader kilidim açık. Bu cihaza en uyumlu ve gizliliği en iyi olan root atma metodu nedir? Çok...
  6. HakPerest1167

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Gerçekten efsane olmuş. Çok kullanışlı. Daha önce böyle bir uygulama görmedim. Özellikle telefonu sıfırladıktan sonra birçok ayarı buradan hızlıca yapabiliyoruz. Ayarlardan bulunamayan bir sürü gizli ayar mevcut. Çok teşekkürler.
  7. HakPerest1167

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
  8. HakPerest1167

Sadece bir token mi aldın? Tek ms değeri mi yazdın yoksa birden fazla kez scripti çalıştırıp farklı ms ler mi kullandın?
  9. HakPerest1167

Rehber Bootloader kilidi gizleme WhatsApp hatası çözümü

Kernelsu next ile aynı modüller yüklenebilir mi?
  10. HakPerest1167

Hocam ne zaman güncelleyebilirsiniz
  11. HakPerest1167

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Hocam bu yöntem daha önce işe yaramıştı fakat whatsapp'ı silip tekrar yüklemek zorunda kaldım. Aynı hatayı verdi. Modülleri kaldırdım ve söylediğiniz şekilde sıfırdan yükledim. Bu sefer işe yaramadı. Ne yapmam gerek :( Edit: Hocanın söylediklerine ek olarak. 1 buçuk ay öncenin wp sürümünü...
  12. HakPerest1167

Çözüldü Rom Önerisi

Merhabalar değerli forum üyeleri, sorduğum çok klişe bir soru daha önce defalarca da açılmıştır illaki fakat eski konular biraz karışık geldiğinden konu açma gereksinimi duydum. Daha önce global stock rom kullanıyordum. Yaklaşık 4 aydır xiaomi.eu rom kullanıyorum fakat android sistem webwiev'den...
  13. HakPerest1167

Soru EFS Backup

Merhabalar, telefonuma imei repair işlemi gerçekleştirdim fakat bekleme modunda çok şarj yiyor. Repair işlemini gerçekleştirirken internetten aldığım bir "qcn" dosyası ile yapmıştım. Bu işlemlerin hiçbirini(imei repair işlemini) gerçekleştirmeden önce twrp'den efs yedeği almıştım. Soruma...
  14. HakPerest1167

Yardım Bekleme Modunda Şarj Yiyor

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi telefon kullanılmıyorken şarjı bir hayli hızlı gidiyor. Daha önce benzer bir yardım konusu açmıştım. Çözüldü - Şarj Sorunu Daha önceki konuda, telefon çekmediği için şarjı hızla yediğini, uçak moduna aldığımda sorunu çözdüğümü belirtmiştim fakat yakın...
  15. HakPerest1167

Çözüldü Şarj Sorunu

Note 9S cihazım bekleme modunda çok şarj yiyor. Telefonu gece uyurken bırakıp sabah kalktığımda %20 ye kadar şarj gittiği olabiliyor. Arkaplanda çalışan uygulama olmadığı halde bile bu sorun devam ediyor. Eu custom rom kullanıyorum. Ultra pil tasarrufunda bile telefon beklemedeyken şarj akıp...
Üst Alt