Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar değerli forum üyeleri, sorduğum çok klişe bir soru daha önce defalarca da açılmıştır illaki fakat eski konular biraz karışık geldiğinden konu açma gereksinimi duydum. Daha önce global stock rom kullanıyordum. Yaklaşık 4 aydır xiaomi.eu rom kullanıyorum fakat android sistem webwiev'den...
Merhabalar, telefonuma imei repair işlemi gerçekleştirdim fakat bekleme modunda çok şarj yiyor. Repair işlemini gerçekleştirirken internetten aldığım bir "qcn" dosyası ile yapmıştım. Bu işlemlerin hiçbirini(imei repair işlemini) gerçekleştirmeden önce twrp'den efs yedeği almıştım. Soruma...
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi telefon kullanılmıyorken şarjı bir hayli hızlı gidiyor. Daha önce benzer bir yardım konusu açmıştım. Çözüldü - Şarj Sorunu
Daha önceki konuda, telefon çekmediği için şarjı hızla yediğini, uçak moduna aldığımda sorunu çözdüğümü belirtmiştim fakat yakın...
Note 9S cihazım bekleme modunda çok şarj yiyor. Telefonu gece uyurken bırakıp sabah kalktığımda %20 ye kadar şarj gittiği olabiliyor. Arkaplanda çalışan uygulama olmadığı halde bile bu sorun devam ediyor. Eu custom rom kullanıyorum. Ultra pil tasarrufunda bile telefon beklemedeyken şarj akıp...