HakPerest1167 kullanıcısının son içeriği

1. HakPerest1167

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 15.07.2025

Hocam bu yöntem daha önce işe yaramıştı fakat whatsapp'ı silip tekrar yüklemek zorunda kaldım. Aynı hatayı verdi. Modülleri kaldırdım ve söylediğiniz şekilde sıfırdan yükledim. Bu sefer işe yaramadı. Ne yapmam gerek :( Edit: Hocanın söylediklerine ek olarak. 1 buçuk ay öncenin wp sürümünü...
  2. HakPerest1167

Çözüldü Whatsapp giriş sorunu

Çok teşekkür ederim hocam iyi günler :)
  3. HakPerest1167

Teşekkür ederim hocam. Kurduğum modüller sürekli etkin kalmalı değil mi hocam. Devre dışı kaldığı an çıkış yapar mı? Her şey için çok teşekkür ederim tekrardan.
  4. HakPerest1167

Hocam Allah sizden razı olsun. Sonunda oldu girebildimmm. Çok teşekkür ederim çoook. İnternette hiçbir sitede böyle bir bilgiye rastlamadım helal olsun size hocam. Hocam bu arada Wa Enhancer kullanmasam olur mu? Benim için orijinal wp ye girmek yeterliydi.
  5. HakPerest1167

Hocam konudaki "Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman modülünü kullanın)" cümlenizi anlamadım. Play Integrity modülünü magisk ile kurdum ama daha sonra ne yapmam gerek?
  6. HakPerest1167

Hocam ben curtana cihazını kullanıyorum. Kullandığım rom stock hindistan romu idi sorunsuz wp kullanabiliyordum fakat telefonu fabrika ayarlarına çevirdikten sonra wp ye girememeye başladım. Sorun sizin dediğiniz gibi olsa benim telefonumdan kimsenin wp hesabına girilmemesi lazım fakat başka bir...
  7. HakPerest1167

Rehber Redmi Note 10 5G Çin Versiyonu

Teşekkürler. Romları mi flash ile yüklüyoruz değil mi?
  8. HakPerest1167

Rehber Redmi Note 10 5G Çin Versiyonu

Hocam yöntem hala çalışıyor mu? Örneğin önce çin romu yükleyin sonra eea demişsininiz bu romların hangi miui sürümünün yüklenmesi gerektiği belli mi, herhangi bir sürüm olur mu? Ek olarak söylediğiniz romları yükleme yöntemi olarak mi flash üzerinden yüklesek olur mu? Teşekkürler.
  9. HakPerest1167

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Geliştirici seçeneklerini kapat aç olmazsa usb 2.0 girişinden takmayı dene olmazsa programı yönetici olarak değil de çift tıkla çalıştırmayı dene olmazsa klasörü yerel disk c ye atıp dene ya da hepsini birden. Bu arada Türk Telekom hattında sim kartın vowifi özelliğini etkinleştirmek için...
  10. HakPerest1167

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Dostum konudaki link kırık. Elinde link varsa rica etsem paylaşır mısın?
  11. HakPerest1167

Çözüldü Rom Önerisi

Uygulama pil tasarrufu gibi bı özellik galiba. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
  12. HakPerest1167

Çözüldü Rom Önerisi

Onu ben de biliyorum da bu farklı bir şey ss de attım bakabilirsiniz. Hatta forumda bir konu vardı telefonun daha performanslı çalışması için yapılacak ayarlar gibisinden. O konuda bu bahsediliyordu ama bulamadım konuyu tekrardan. Ben de sorman istedim belki bilen çıkar diye.
  13. HakPerest1167

Çözüldü Rom Önerisi

Cevap verdiğin için çok teşekkürler. Eu romu sıfırladiktan sonra baya iyi oldu. Miui 11 den 12 ye direk otadan güncellenmiştim ondan dolayı da eu rom sıkıntı çıkardı muhtemelen. Şu an gayet iyi. Ben öyle ekran süresini şarjı fln çok takip eden birisi değilim. Ondan dolayı şarjda batarya da iyi...
  14. HakPerest1167

Çözüldü Rom Önerisi

Dayanamadım güncelledim. :D Şu anlık sorun yok. Farklı bir şey olunca yazarım. Yardımlarınız için teşekkürler.
  15. HakPerest1167

Çözüldü Rom Önerisi

Chrome yüklemeyi denemedim fakat cihazı sıfırlayıp yeniden kurdum. Miui 11 den 12'ye geçişte sıfırlamamıştım direk geçmiştim. Şimdi bir sıfırlayayım dedim twrp den format data "yes" dedim. Advanced wipeden en aşağıdan iki tanesi hariç hepsini seçip wipeledim. Şu anlık dosya yöneticisinde ve...
Üst Alt