Çözüldü Rom Önerisi

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Merhabalar değerli forum üyeleri, sorduğum çok klişe bir soru daha önce defalarca da açılmıştır illaki fakat eski konular biraz karışık geldiğinden konu açma gereksinimi duydum. Daha önce global stock rom kullanıyordum. Yaklaşık 4 aydır xiaomi.eu rom kullanıyorum fakat android sistem webwiev'den kaynaklanan bir hata nedeniyle birçok uygulamayı açamaz hale geldim. Bu uygulamaların arasında telefonun kendi galeri ve dosya yöneticisi de dahil. Soruna yönelik anlatılan bütün yöntemleri denedim fakat sorun ortadan kalkmadı. Ben de rom değiştirmeye karar verdim değiştirmezsem telefon böyle kullanılmıyor çünkü. Soruma gelecek olursak hangi romu yüklemeliyim bilmiyorum neredeyse hiçbirinde yeterli sayıda yorum yok. Kurmak istediğim romun stabil ve kararlı sürüm olması, sistem güncellemeleri sorunsuzca kurulması, sistemin performans ve batarya yönünden güzel olması, herhangi bir hatası olmaması vs. benim için çok önemli. Telefon 4/64 olduğu için ram kullanımı da benim için çok önemli. Bu konu üzerinden tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkkürler. solanercan Monalte

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam o zaman size sadelik kararlılık anlamında EU stabil gider, 4 GB RAM faktöründen de MIUI 11 gider henüz kullanmadıysanız. Aldığınız hatanın çözümü de linke :

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Hocam o zaman size sadelik kararlılık anlamında EU stabil gider, 4 GB RAM faktöründen de MIUI 11 gider henüz kullanmadıysanız. Aldığınız hatanın çözümü de linke :
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Konuda yazdığım "Soruna yönelik anlatılan bütün yöntemleri denedim fakat sorun ortadan kalkmadı." cümlesindeki yöntemlerden biri de attığınız yöntem. Malesef işe yaramadı. Rom olarak zaten xaomi.eu kararlı sürümünü kullanıyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağlantıdan istediğiniz stabil yada beta romu seçip kurabilirsiniz.

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Bağlantıdan istediğiniz stabil yada beta romu seçip kurabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Bu linklere forum üzerinden ulaşabiliyorum fakat bu konuyu açma sebebim farklı, romlar arasından hangi romu kuracağımı belirlemek için sizlerin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden yararlanarak bana uygun romu belirlemek için konuyu açtım.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Konuda yazdığım "Soruna yönelik anlatılan bütün yöntemleri denedim fakat sorun ortadan kalkmadı." cümlesindeki yöntemlerden biri de attığınız yöntem. Malesef işe yaramadı. Rom olarak zaten xaomi.eu kararlı sürümünü kullanıyorum.
Hocam Google Chrome güncellemelerini ve verilerini silip dener misiniz?

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Hocam Google Chrome güncellemelerini ve verilerini silip dener misiniz?
Sistemde Google Chrome yüklü değil. :) Sorunu çözmek için google play ve google play hizmetleri nin verilerini temizledim. Düzelme olmadı.

Üst Alt