Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebook ta bir satıcı mi 11t satıyor ve kayıt işinin çözüldüğünü söylüyor fakat güncelleme ya da sıfırlama yapılırsa imei nin gideceğini söyledi. doğrumudur? normalde asus rog 5 alacaktım ama kayıt işi çözüldüyse tabiki de mi 11t almak isterim
cihazda 12.5.10 (RKBMIXM) kurulu fakat herhangi bir uygulamayı açarken bazen açıyor bazen donuyor ve ekran kararıyor. arkasından kendi kendine restart atıyor
bugün arama gelirken tam açacaktım gene telefon dondu ve restart attı kendi kendine
12.5.3.0 türkiye romunu kuracağım fakat pil ömrü...
dun k40 gamig 12/256 aldim kendime. telefon cok guzel fakat dimming problemi var. nasil duzeltebilirim? dun parlakligi sonda kullanamiyoken simdi parlakligi %100 yapsam bile sanki %50 yapmisim gibi kisik oluyor. 20 dakika pubg oynadim tetik tuslarini denemek icin. telefon isindi tabi. ondan oldu...
mi 10T cihazım 8 ayı doldurdu. uzaktan bağlantı şeklinde imei attırmak istiyorum. elimde imei yok. özel mesaj yoluyla ulaşırsanız sevinirim. acil yaptırmam lazım. telefonsuz kaldım
Merhaba arkadaşlar. mi 10t kullanıyorum yaklaşık 6 7 aydır. Genel olarak memnunum fakat yazılım konusunda küçük ama midemi bulandıran şeyler oluyor.
global stable kurdum.
global tr romu kurdum.
xiaomi eu beta be stable romları kurdum.
Fakat küçük küçük buglar oluyor sürekli. Hepsini temiz...
xiaomi.eu 12.5.1.0 romunu kurdum ve miui+ diye bir özellik gördüm. MIUI+ sitesine girdim ve win için miui+ indirdim fakat çince. ingilizce olanı varmı ?
mi 10t cihazima kalitelisinden ön ve arka kısmına seffaf kaplama yaptirmak istiyorum. Kaliteli saglam bir sey olsun. tavsiyelerinizi bekliyorum. Tesekkur ederim
2 gun once mi 10t aldim. telefonla konusurken kulagima ilk goturdugumde ekran karariyor ama hic hareket ettirmesem bile ekran aciliyor tekrar. sensoru nasil kalibre edebilirim ya da nasil duzeltebilirim?
Pubg oynarken 144hz yerine 60hz ve 90fps yi sevmeme rağmen 60fps oynatıyor. Özellikle 144hz ve 90fps oynamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Mobile legends oyununda 30fps oynatıyor. Ayarlardan bişey bulamadım ve 30fps de oynanmiyor malesef.
Henüz cod Mobile da da 144hz yerine sadece 90hz ve...
gece uyurken şarjım olmasına rağmen "shell" bir uygulamamı ya da neyse şarjımı bitirmiş ve telefonum kapanmıştı sabah uyandığımda. Nedir bu shell diye gözüken şey? nasıl kurtulabilirim?