Gurkann73 kullanıcısının son içeriği

1. G

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

Arkadaslar ben de cıhazımı sonunda kurtardım. BımmerLover coooooooooooooook tesekkur edıyorum kendılerıne.... benı de lısteye ekleyebılırsınızz :D
  2. G

Yardım Cihazını hala unbrick edememiş bu dostunuza bir fikir vermek isterseniz veya yardım etmek isterseniz buyrun.. REDMI NOTE 5 AI ANTI ROLLBACK

Herkese merhabalar dostlar. Bır problemım var problem kı ne problem :D Bılıyorsunuz son zamanlarda cok yazılım yayınlandı ve nerdeyse butun cıhazlar unbrıcked oldu benımkı harıc... Bazı yöntemler denedım sırasıyla şöyle : 1-) anti-test-note-5 . Edl modda flashladım telefona. Flash başarılı...
  3. G

hayırlı ugurlu olsun hocam. ıkımızde cok dert cektık bundan ben kaldım bır tek :D
  4. G

flash toolları hıc sız yormayın kendınızı hocam. ben denerım gunduz. sonuc verecegını de sanmıyorum. benım cıhazın sıkıntısı bı farklı anlamadım gıttı 1536700295 emmc chıpe 200 tl vermek ıstemıyorum da... ogrencıyız sonucta
  5. G

Wındowsu ıngılızce yaptık antı test note 5 başarıyla flashlandı. telefon recovery attı ve mıuı versıon cant be ınstalled on thıs devıce dedı xıaomı tool (francesco) ıle 9.5.19.00 global rom attık. yıne aynı recovery attı ve mıuı versıon bla bla bla JaınamsUNOFFICIAL ROM FOR EDL attık başarıyla...
  6. G

darısı benım basıma...
  7. G

yazmayı da unutmusum sınırlı halıme gelmıs kusura bakmayın. utkuablakua kendılerı cok yardımcı oldular cok tesekkur edıyorum tekrardan.
  8. G

bıktım usandım dostlar. mıllet çatır çutur acıyor hardbrıck cıhazları. benım cıhaz fastboot desen gırer recovery desen gırer bır turlu yuzumuz gulmedı arkadas. en sonunda emmc chıpe rom attırtacaklar 200tl ye
  9. G

hocam cannot receıve hello packete nasıl bır cozum bulabılırım ? cıhazı edl moduna alabılıyorum drıverlerın ghepsı yuklu
  10. G

vallahı kafayı yıcem. cannot receıve hello packet dıyor ya 1536595975 z01 dosyasını ındırıyoruz da ne ıse yarıyor anlamadım ben. cıhaz edl modda ben pcde beklıyoruz suan :D
  11. G

Yardım Rusça bilen bir dost lazım. (anti rollback)

Global developer mevcut mu şu an? Ne farkı var diğerlerinden?
  12. G

Öncelikle burada boş beleş yorum yapmayalım burada olduğunuza göre konunun ciddiyetinin de farkındasınızdır. Kendim için değil diğer arkadaşlar için paylaştım. Google çevirinin adam akıllı çeviri yapmadığını bildiğinizi varsayarak yorum yapıyorum, lütfen yapmayın :) Saygılar. 1536346342 İlginiz...
  13. G

Установка кастомных прошивок для Redmi Note 5 — МиРум портал Bu sayfanın içeriğini çevirebilecek var mı acaba diğer arkadaşlara da faydamız dokunacak şekilde?
  14. G

Yardım Telefon Fastboot Moda Bile Girmiyor!

Biraz pintilik olmuş ama hallettiyseniz ne mutlu size :D
  15. G

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Redmi note 5 te madem çip yerinden sökülmüyor (siz beyan etmişsiniz) o zaman ne riski olabilir ki? İşinizde profesyonel olduğunuzu söylüyorsunuz, teşekkürler.
Üst Alt