Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar dostlar. Bır problemım var problem kı ne problem :D Bılıyorsunuz son zamanlarda cok yazılım yayınlandı ve nerdeyse butun cıhazlar unbrıcked oldu benımkı harıc... Bazı yöntemler denedım sırasıyla şöyle :
1-) anti-test-note-5 . Edl modda flashladım telefona. Flash başarılı...
Wındowsu ıngılızce yaptık
antı test note 5 başarıyla flashlandı. telefon recovery attı ve mıuı versıon cant be ınstalled on thıs devıce dedı
xıaomı tool (francesco) ıle 9.5.19.00 global rom attık. yıne aynı recovery attı ve mıuı versıon bla bla bla
JaınamsUNOFFICIAL ROM FOR EDL attık başarıyla...
Öncelikle burada boş beleş yorum yapmayalım burada olduğunuza göre konunun ciddiyetinin de farkındasınızdır. Kendim için değil diğer arkadaşlar için paylaştım. Google çevirinin adam akıllı çeviri yapmadığını bildiğinizi varsayarak yorum yapıyorum, lütfen yapmayın :) Saygılar.
1536346342
İlginiz...
Установка кастомных прошивок для Redmi Note 5 — МиРум портал
Bu sayfanın içeriğini çevirebilecek var mı acaba diğer arkadaşlara da faydamız dokunacak şekilde?
Redmi note 5 te madem çip yerinden sökülmüyor (siz beyan etmişsiniz) o zaman ne riski olabilir ki? İşinizde profesyonel olduğunuzu söylüyorsunuz, teşekkürler.