Yardım Rusça bilen bir dost lazım. (anti rollback)

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3

Bu sayfanın içeriğini çevirebilecek var mı acaba diğer arkadaşlara da faydamız dokunacak şekilde?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Bu sayfanın içeriğini çevirebilecek var mı acaba diğer arkadaşlara da faydamız dokunacak şekilde?
Chrome'dan İngilizce'ye çevirin anlayabilirsiniz böylece isterseniz Türkçe'de deneyin ama saçmalayabilir yinede deneyin.

Oyla:

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31

Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
Normal Mi flash ile romu kuruyosunuz telefon açıldıktan sonra kapatim yeniden fastboot rejimine alip start.bat dosyasini açıyorsunuz otomatik anti rollback dan çıkmak için ' antirbpass' ve recovery kuruyor kurulum bittikten sonra telefon Twrp de açılıyor MTP ile yüklediğiniz Recovery romu telefonun hafizasina atip Recovery ile kurulum yapiyorsunuz ...

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Öncelikle burada boş beleş yorum yapmayalım burada olduğunuza göre konunun ciddiyetinin de farkındasınızdır. Kendim için değil diğer arkadaşlar için paylaştım. Google çevirinin adam akıllı çeviri yapmadığını bildiğinizi varsayarak yorum yapıyorum, lütfen yapmayın :) Saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle burada boş beleş yorum yapmayalım burada olduğunuza göre konunun ciddiyetinin de farkındasınızdır. Kendim için değil diğer arkadaşlar için paylaştım. Google çevirinin adam akıllı çeviri yapmadığını bildiğinizi varsayarak yorum yapıyorum, lütfen yapmayın :) Saygılar.
İlginiz için teşekkürler. Ben derdime deva buldum, umarım bu da arkadaşlarımıza yardımcı olur.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
Normal Mi flash ile romu kuruyosunuz telefon açıldıktan sonra kapatim yeniden fastboot rejimine alip start.bat dosyasini açıyorsunuz otomatik anti rollback dan çıkmak için ' antirbpass' ve recovery kuruyor kurulum bittikten sonra telefon Twrp de açılıyor MTP ile yüklediğiniz Recovery romu telefonun hafizasina atip Recovery ile kurulum yapiyorsunuz ...

ya bu note 5 kullannalar olarak bir yerde toplanalım bari her gün rollbekck takibi yapıyorum. şuan twrp kursam mı rom atsam mı sorun cıkar mı nasıl geri döneriz baya bir bilgi lazım rom kurmak istiyorum ama yardım edecek biri lazım bana hocam ya

hocam konuyu inceledim ilginç bir konu tam olarak ne için bu acaba

Oyla:

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
ya bu note 5 kullannalar olarak bir yerde toplanalım bari her gün rollbekck takibi yapıyorum. şuan twrp kursam mı rom atsam mı sorun cıkar mı nasıl geri döneriz baya bir bilgi lazım rom kurmak istiyorum ama yardım edecek biri lazım bana hocam ya

Bende yeni note 5 kullanmaya başladım ama eskiden mi 5s kullaniyordum cok tecrübe edindim rom kurma açısından ama Note 5 e hic bisey kurmayacagim stabil gelemln romu ile dev edicem bence sizde oyle yapin

Oyla:

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31

Bu komu eski sürüm kurararak telefonu kullanamayanlar icin hocam anti rollbak varya note 5 lerde yani eski sürüm kurunca telefon brick oluyor

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Kendi perilinde gerçekleştirdiğiniz tüm eylemler ve risk. Projenin yönetimi, eylemlerinizin sonuçlarından sorumlu değildir.
MIUI 10 ile başlayarak, Xiaomi geliştiricileri, MIUI'nin eski sürümlerini yükleme yeteneğini engelleyen Redmi Note 5 için özel bir Geri Sarma Önleme sistemi ekledi, buna ek olarak, özel ürün yazılımının yüklenmesini etkileyebilir. Özel ürün yazılımını geri almayı veya yüklemeyi denediğinizde, bir "tuğla" alabilirsiniz, bu nedenle bu aygıta sahipseniz, aşağıdaki adımları dikkatlice uyguladığınızdan emin olun:
hazırlık:
  • Redmi Note 5 için mevcut firmware MIUI 10 Fastboot'u resmi siteden indirin: (★ Redmi Note 5 En Son Küresel Geliştirici Sürümü Fastboot Dosya İndirmesi)
  • programını indirin ve C: / paketine açın.
  • TWRP Kurtarma kurulumu için arşivi indirin:
  • En son firmware MIUI MIRUM'u
  • C: / sürücüsünde, "whyred" klasörünü oluşturun ve indirilen bellenimi "whyred_global_images_X.XX" paketinin yanı sıra kurtarma adb.zip dosyasını yüklemek için arşivin paketini açın. Sonuç olarak, klasörler böyle bir şeye benzemelidir:

Ayar:
  • Telefonu Fastboot moduna aktarıyoruz: Bunu yapmak için kapatınız ve ilgili mod belirene kadar ses tuşunu basılı tutunuz.
  • Telefonu bilgisayara bağlayın.
  • Mi Flash programını başlatın, seçin ve paket açılmamış ürün yazılımı "whyred_global_images_X.XX" ile klasörü seçin.
  • Sağ altta tümünü temizlemeyi seçin, aksi halde önyükleyici tekrar kilitlenir!
  • Yenile tuşuna basın, liste cihazı göstermelidir
  • Firmware'i başlatmak için flash tuşuna basın ve tamamlanmasını bekleyin.
Böyle bir şeye benzemeli:

• Ürün yazılımından sonra, telefon sisteme önyükleme yapacaktır.
  • Sistem tamamen başlatıldıktan sonra telefonu tekrar kapatın ve Fastboot moduna girmek için ses düğmesini basılı tutun ve güç düğmesini basılı tutun. (telefon bilgisayara bağlı olmalıdır)
  • C: / whyred / adb / klasöründe start.bat dosyasını başlatın.

• Saplamayı (dummy.img - geri alma önleme sistemini atlamak için) yükleme işlemi ve TWRP kurtarma (recovery.img) işlemi başlayacaktır:

• Bundan sonra telefon TWRP Kurtarma'yayeniden başlatılacak
  • Verileri, satıcıları, sistemi tamamen temizliyoruz . Veri formatını da çalıştırmanızı öneririz. (silme veya biçimlendirme sırasında bir hata oluşursa, TWRP Kurtarma'yı yeniden başlatıp tekrar deneyin).
  • MIUI MiRum'dan daha önce indirdiğimiz firmware'i MTP ile telefonun belleğine indiriyoruz ve TWRP Recovery ile kuruyoruz.(TWRP Kurtarma ile ürün yazılımı hakkında ayrıntılı bilgi için bkz )
  • Bitti! Diğer firmware TWRP Recovery ile her zamanki gibi güvenli bir şekilde kurulabilir, ana şey sürümün kurulu sürümden daha düşük olmamasıdır.
Talimatın kaynağı: miuipro

Opera tarayıcı direk türkçeye çevirdi,bence gayet anlaşılır çeviri

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0

Kendi perilinde gerçekleştirdiğiniz tüm eylemler ve risk. Projenin yönetimi, eylemlerinizin sonuçlarından sorumlu değildir.
MIUI 10 ile başlayarak, Xiaomi geliştiricileri, MIUI'nin eski sürümlerini yükleme yeteneğini engelleyen Redmi Note 5 için özel bir Geri Sarma Önleme sistemi ekledi, buna ek olarak, özel ürün yazılımının yüklenmesini etkileyebilir. Özel ürün yazılımını geri almayı veya yüklemeyi denediğinizde, bir "tuğla" alabilirsiniz, bu nedenle bu aygıta sahipseniz, aşağıdaki adımları dikkatlice uyguladığınızdan emin olun:
hazırlık:
  • Redmi Note 5 için mevcut firmware MIUI 10 Fastboot'u resmi siteden indirin: (★ Redmi Note 5 En Son Küresel Geliştirici Sürümü Fastboot Dosya İndirmesi)
  • programını indirin ve C: / paketine açın.
  • TWRP Kurtarma kurulumu için arşivi indirin:
  • En son firmware MIUI MIRUM'u
  • C: / sürücüsünde, "whyred" klasörünü oluşturun ve indirilen bellenimi "whyred_global_images_X.XX" paketinin yanı sıra kurtarma adb.zip dosyasını yüklemek için arşivin paketini açın. Sonuç olarak, klasörler böyle bir şeye benzemelidir:

Ayar:
  • Telefonu Fastboot moduna aktarıyoruz: Bunu yapmak için kapatınız ve ilgili mod belirene kadar ses tuşunu basılı tutunuz.
  • Telefonu bilgisayara bağlayın.
  • Mi Flash programını başlatın, seçin ve paket açılmamış ürün yazılımı "whyred_global_images_X.XX" ile klasörü seçin.
  • Sağ altta tümünü temizlemeyi seçin, aksi halde önyükleyici tekrar kilitlenir!
  • Yenile tuşuna basın, liste cihazı göstermelidir
  • Firmware'i başlatmak için flash tuşuna basın ve tamamlanmasını bekleyin.
Böyle bir şeye benzemeli:

• Ürün yazılımından sonra, telefon sisteme önyükleme yapacaktır.
  • Sistem tamamen başlatıldıktan sonra telefonu tekrar kapatın ve Fastboot moduna girmek için ses düğmesini basılı tutun ve güç düğmesini basılı tutun. (telefon bilgisayara bağlı olmalıdır)
  • C: / whyred / adb / klasöründe start.bat dosyasını başlatın.

• Saplamayı (dummy.img - geri alma önleme sistemini atlamak için) yükleme işlemi ve TWRP kurtarma (recovery.img) işlemi başlayacaktır:

• Bundan sonra telefon TWRP Kurtarma'yayeniden başlatılacak
  • Verileri, satıcıları, sistemi tamamen temizliyoruz . Veri formatını da çalıştırmanızı öneririz. (silme veya biçimlendirme sırasında bir hata oluşursa, TWRP Kurtarma'yı yeniden başlatıp tekrar deneyin).
  • MIUI MiRum'dan daha önce indirdiğimiz firmware'i MTP ile telefonun belleğine indiriyoruz ve TWRP Recovery ile kuruyoruz.(TWRP Kurtarma ile ürün yazılımı hakkında ayrıntılı bilgi için bkz )
  • Bitti! Diğer firmware TWRP Recovery ile her zamanki gibi güvenli bir şekilde kurulabilir, ana şey sürümün kurulu sürümden daha düşük olmamasıdır.
Talimatın kaynağı: miuipro

Opera tarayıcı direk türkçeye çevirdi,bence gayet anlaşılır çeviri

Çeviriler çok aceleye gelmiş gibi ayrıca çok fazla yazım hatası var. Biraz daha özenebilirdiniz bence olmamış.

Oyla:
Üst Alt