Yardım Rusça bilen bir dost lazım. (anti rollback)

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3

Bu sayfanın içeriğini çevirebilecek var mı acaba diğer arkadaşlara da faydamız dokunacak şekilde?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bu komu eski sürüm kurararak telefonu kullanamayanlar icin hocam anti rollbak varya note 5 lerde yani eski sürüm kurunca telefon brick oluyor

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forumdaki yöntemle özel rom kuramaz mıyız rollbeckli telefonlara şimdi? bu kadar riskli bir iş mi bu ya

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
forumdaki yöntemle özel rom kuramaz mıyız rollbeckli telefonlara şimdi? bu kadar riskli bir iş mi bu ya

İş riskli değil ama o işi yaptıktan sonra cihaz bir şekilde açılmazsa ve üstüne bir de brick olmuşsa telefonu kurtarma olayı esas riskli kısım çünkü kesinkez telefonu çöp olmaktan kurtarabileceğinizin garantisi yok, aslında kurtaramazsanız onun da detaylı yöntemleri var ama bir bilen tarafından ücretiyle yaptırabilirsiniz bu yöntemlerin bazılarını.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
İş riskli değil ama o işi yaptıktan sonra cihaz bir şekilde açılmazsa ve üstüne bir de brick olmuşsa telefonu kurtarma olayı esas riskli kısım çünkü kesinkez telefonu çöp olmaktan kurtarabileceğinizin garantisi yok, aslında kurtaramazsanız onun da detaylı yöntemleri var ama bir bilen tarafından ücretiyle yaptırabilirsiniz bu yöntemlerin bazılarını.
keşke xiaomi ben almadan önce yapsaydı bu işi o zaman başka model alırdım

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
keşke xiaomi ben almadan önce yapsaydı bu işi o zaman başka model alırdım
Antirollback Note 5 'e 9.5.19 güncellemesi ile geldikten 2-3 hafta sonra bu özelliği duyurdu Xiaomi ve bu süreçte binlerce durumdan haberi olmayan kişinin cihazı "brick" oldu. XDA forumlarında konuları mevcut.
Yani yarın başka cihazlar için gelmeyeceğini bilemezsiniz. Belki MIUI 10 Stable ile tüm cihazlara da getirebilirler ve siz bunu önceden olduğu gibi haftalar sonra öğrenebilirsiniz 8=)

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Antirollback Note 5 'e 9.5.19 güncellemesi ile geldikten 2-3 hafta sonra bu özelliği duyurdu Xiaomi ve bu süreçte binlerce durumdan haberi olmayan kişinin cihazı "brick" oldu. XDA forumlarında konuları mevcut.
Yani yarın başka cihazlar için gelmeyeceğini bilemezsiniz. Belki MIUI 10 Stable ile tüm cihazlara da getirebilirler ve siz bunu önceden olduğu gibi haftalar sonra öğrenebilirsiniz 8=)
dikre başka model derken xiaomi dışında dedim ya almadan önce hiç duymadım işte aldıktan sonra gördüm forumlarda

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Çeviriler çok aceleye gelmiş gibi ayrıca çok fazla yazım hatası var. Biraz daha özenebilirdiniz bence olmamış.
Önce emeğe saygı hocam :)daha iyi çevirebiliyorsan buyur.çeviriyi de ben değil opera tarayıcı yaptı,belirtmiştim ama okumamışsın hocam :)

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Önce emeğe saygı hocam :)daha iyi çevirebiliyorsan buyur.çeviriyi de ben değil opera tarayıcı yaptı,belirtmiştim ama okumamışsın hocam :)

Konuyu açan arkadaş hazır çeviri istemediğini belirtmiş bence siz okumamışsınız arkadaşın isteğini happy~~

Oyla:
Üst Alt