Goro kullanıcısının son içeriği

1. Goro

Çözüldü Huawei Mate 60 Pro IMEI REPAIR

Merhabalar. Şu an kullandığım artık yetersiz gelmeye başladığı için yeni bir telefona geçmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucunda benim için en uygun telefonun Huawei Mate 60 Pro ile Honor Magic 5 Pro olduğuna karar verdim. Fakat ben bu kararı verene kadar IMEI kayıt ücreti 30,000₺ yi bile...
  2. Goro

Soru MIUI 12.5.3 Çin güncellemesi

Merhabalar. Benim cihazım Redmi note 8 pro. Şu an çin romunda. Rootlu ve 12.5.1 sürümünde. Direk ayarlardan güncelleme yapabilir miyim? Teşekkürler 🙏
  3. Goro

Yardım Telefon kendi kendine sesi kısıyor

Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses...
  4. Goro

Yardım MIUI 12.5.1 TWRP Root Sıkıntıları

Merhabalar. Benim 3 saat öncesine kadar cihazımda Magisk ve Root yüklüydü. Gayette güzel çalışıyordu ama ben cihazıma Dolby Atmos indirmeye çalışırken telefonum bir şekilde Magisk'i sildi ve rootu kaldırdı. Telefonumu resetlemek istemiyorum. Eğer format atmak çok gerekiyorsa tabiki atarım ama...
  5. Goro

Yardım MIUI 12.5.1 Otomatik Ses Azalıyor

Merhaba ,uzun zaman sıkıntısız bir MIUI 12.5.1 deneyimi çektim. Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Son zamanlarda (1 hafta kadar) kendi kendine bütün uygulamalarda sesi kısmaya başladı. Düzeltmeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  6. Goro

Yardım Kimse bana ulaşamıyor. Miui 12.5 Çin Rom

Herkese merhabalar. Çok kötü bir sorun yaşıyorum. Telefonum gayet iyi çalışıyor ama kimse bana ulaşamıyor. Bir telefonla kendimi aramayı denedim ama telefon açık olduğu halde "Aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diye kapanıyor. Hemde bunu sadece 1-2 saniye de söylüyor telesekreter. Ama ben...
  7. Goro

Soru Tam Ekran Modunda Renkler vb. Bozuluyor!

Merhabalar. Son zamanlarda birşey dikkatimi çekti. YouTube'dan bir video açtığımda tam ekrana almadan önce renkler iyi ve keskinlik normal ama tam ekrana aldığımda renkler daha canlılaşıyor. Bu iyi birşey ama bütün detayları siliyor ve bence kötü gözüküyor. Keskinliği de artırıyor. Screenshot...
  8. Goro

Yardım Google Uygulamaları Internete Bağlanamıyor

Herkese merhaba. Galiba bu hafta en çok sizi yoran ben oldum bu yüzden özür diliyorum. Ama hatasız kul olmaz. Bu yüzden başka bir soru ile geldim tekrardan. Bu Miui 12.5.1 Çin romunu indirdiğimden beri Google uygulamaları ile bir sıkıntı yaşıyorum. Şimdi ise Google Maps uygulamasını kullanmayı...
  9. Goro

Yardım Google Uygulamaları Internete Bağlanamıyor

Herkese merhaba. Galiba bu hafta en çok sizi yoran ben oldum bu yüzden özür diliyorum. Ama hatasız kul olmaz. Bu yüzden başka bir soru ile geldim tekrardan. Bu Miui 12.5.1 Çin romunu indirdiğimden beri Google uygulamaları ile bir sıkıntı yaşıyorum. Şimdi ise Google Maps uygulamasını kullanmayı...
  10. Goro

Soru Redmi Note 8 Pro Always-On-Display (Root)

Merhaba. Bir sorum olucak. Redmi note 8 Pro'nun ekranı her ne kadar LED olsada Always on Display açılabiliyor mu magisk sayesinde? Miui 12.5.1 Chinese Stabil Sürüm kullanıyorum. Bir tane indirdim ama işe yaramadı. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  11. Goro

Çözüldü Package Installer ve Cleaner yok

Internetten veya PlayStore'dan indirdigim uygulamalar nedense inmemeye basladi. Miui 12.5.1 kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ve biraz salakca yazdim cunku telefonda Turkce klavye yok :(
  12. Goro

Çözüldü Miui 12.5.1 Chinese Rom Twrp Hata

Herkese merhabalar. Bugün telefonumu 178 saat süresinin ardından unlockladım. Ve ilk iş internetteki videolardan cihazdıma TWRP yükleyim ROOTlayıp Miui 12.5.1 Chinese sürümü indirdim. Herşey çok güzel gidiyordu ki içinde Google Play olmadığını fark ettim. Zaten önceden rootladığım için Magisk...
  13. Goro

Yardım MIUI 12.5.1 Chinese Twrp hata

Herkese merhabalar. Bugün telefonumu 178 saat süresinin ardından unlockladım. Ve ilk iş internetteki videolardan cihazdıma TWRP yükleyim ROOTlayıp Miui 12.5.1 Chinese sürümü indirdim. Herşey çok güzel gidiyordu ki içinde Google Play olmadığını fark ettim. Zaten önceden rootladığım için Magisk...
Üst Alt