Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Şu an kullandığım artık yetersiz gelmeye başladığı için yeni bir telefona geçmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucunda benim için en uygun telefonun Huawei Mate 60 Pro ile Honor Magic 5 Pro olduğuna karar verdim. Fakat ben bu kararı verene kadar IMEI kayıt ücreti 30,000₺ yi bile...
Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses...
Merhabalar. Benim 3 saat öncesine kadar cihazımda Magisk ve Root yüklüydü. Gayette güzel çalışıyordu ama ben cihazıma Dolby Atmos indirmeye çalışırken telefonum bir şekilde Magisk'i sildi ve rootu kaldırdı. Telefonumu resetlemek istemiyorum. Eğer format atmak çok gerekiyorsa tabiki atarım ama...
Merhaba ,uzun zaman sıkıntısız bir MIUI 12.5.1 deneyimi çektim. Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Son zamanlarda (1 hafta kadar) kendi kendine bütün uygulamalarda sesi kısmaya başladı. Düzeltmeyi bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Herkese merhabalar. Çok kötü bir sorun yaşıyorum. Telefonum gayet iyi çalışıyor ama kimse bana ulaşamıyor. Bir telefonla kendimi aramayı denedim ama telefon açık olduğu halde "Aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diye kapanıyor. Hemde bunu sadece 1-2 saniye de söylüyor telesekreter. Ama ben...
Merhabalar. Son zamanlarda birşey dikkatimi çekti. YouTube'dan bir video açtığımda tam ekrana almadan önce renkler iyi ve keskinlik normal ama tam ekrana aldığımda renkler daha canlılaşıyor. Bu iyi birşey ama bütün detayları siliyor ve bence kötü gözüküyor. Keskinliği de artırıyor. Screenshot...
Herkese merhaba. Galiba bu hafta en çok sizi yoran ben oldum bu yüzden özür diliyorum. Ama hatasız kul olmaz. Bu yüzden başka bir soru ile geldim tekrardan. Bu Miui 12.5.1 Çin romunu indirdiğimden beri Google uygulamaları ile bir sıkıntı yaşıyorum. Şimdi ise Google Maps uygulamasını kullanmayı...
Herkese merhaba. Galiba bu hafta en çok sizi yoran ben oldum bu yüzden özür diliyorum. Ama hatasız kul olmaz. Bu yüzden başka bir soru ile geldim tekrardan. Bu Miui 12.5.1 Çin romunu indirdiğimden beri Google uygulamaları ile bir sıkıntı yaşıyorum. Şimdi ise Google Maps uygulamasını kullanmayı...
Merhaba. Bir sorum olucak. Redmi note 8 Pro'nun ekranı her ne kadar LED olsada Always on Display açılabiliyor mu magisk sayesinde? Miui 12.5.1 Chinese Stabil Sürüm kullanıyorum. Bir tane indirdim ama işe yaramadı. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Internetten veya PlayStore'dan indirdigim uygulamalar nedense inmemeye basladi. Miui 12.5.1 kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ve biraz salakca yazdim cunku telefonda Turkce klavye yok :(
Herkese merhabalar. Bugün telefonumu 178 saat süresinin ardından unlockladım. Ve ilk iş internetteki videolardan cihazdıma TWRP yükleyim ROOTlayıp Miui 12.5.1 Chinese sürümü indirdim. Herşey çok güzel gidiyordu ki içinde Google Play olmadığını fark ettim. Zaten önceden rootladığım için Magisk...
Herkese merhabalar. Bugün telefonumu 178 saat süresinin ardından unlockladım. Ve ilk iş internetteki videolardan cihazdıma TWRP yükleyim ROOTlayıp Miui 12.5.1 Chinese sürümü indirdim. Herşey çok güzel gidiyordu ki içinde Google Play olmadığını fark ettim. Zaten önceden rootladığım için Magisk...