Goro kullanıcısının son içeriği

1. Goro

Çözüldü Huawei Mate 60 Pro IMEI REPAIR

Tamamdır hocam teşekkürler :(
  2. Goro

Çözüldü Huawei Mate 60 Pro IMEI REPAIR

Merhabalar. Şu an kullandığım artık yetersiz gelmeye başladığı için yeni bir telefona geçmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucunda benim için en uygun telefonun Huawei Mate 60 Pro ile Honor Magic 5 Pro olduğuna karar verdim. Fakat ben bu kararı verene kadar IMEI kayıt ücreti 30,000₺ yi bile...
  3. Goro

Soru MIUI 12.5.3 Çin güncellemesi

Merhabalar. Benim cihazım Redmi note 8 pro. Şu an çin romunda. Rootlu ve 12.5.1 sürümünde. Direk ayarlardan güncelleme yapabilir miyim? Teşekkürler 🙏
  4. Goro

Yardım Telefon kendi kendine sesi kısıyor

Hayır değil. Sistemsel bir sıkıntım birkaç kişi daha çekiyor. Kendim istediğim zaman sesi kısabiliyorum. Ses fullde iken kendi kendine sesi kısıyor ama fullde gözüküyor yani benim elle yapabildiğim birşey değil.
  5. Goro

İlk başta ses yükseldi ama sonra yeniden kısıldı kendi kendine. Bir işe yaramadı.
  6. Goro

Çok özür dilerim hocam yazmayı unutmuşum. Hiçbir ses uygulaması kullanmıyorum. Belki ayarlarında sıkıntı vardır ondan emin değilim. Oynamış olabilirm ama neyle oynadığımı bilmiyorum. Oynadım mı ondan da emin değilim.
  7. Goro

Aa sağol bir daha olduğunda deniyeceğim.
  8. Goro

Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses...
  9. Goro

Yardım MIUI 12.5.1 TWRP Root Sıkıntıları

Galiba reset atmaktan başka bir yolu yok. Bende reset atarak çözdüm sorunumu. Şimdi ise ses yıllarında bir problem oldu. Çok küçük değdiğimde ses kısma tuşuna ses komple kısılıyor ve buga giriyor ses kısma tuşu. Sesi geri açmam çok uzun süremi alıyor. Hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Biri...
  10. Goro

Rehber Magisk sonrası sorunların çözümü

Yok ne yaptıysam yapayım olmuyor. Format atıp baştan deneyeceğim
  11. Goro

Rehber Magisk sonrası sorunların çözümü

Çok teşekkür ediyorum hemen deneyip sonuçları yazıyorum.
  12. Goro

Sizin Rehber - MIUI V12.5 sürümleri için twrp+root (Veri kaybı olmadan) açtığınız rehberde dediklerinizin hepsini yaptım. Yöntem 3'te dediklerinizi harfi harfine yerine getirdim. 3 kere denedim. 3.sünde close avb 2.0 ı da indirdim ama olmuyor. Neden bilmiyorum. Boot.img dosyasınıda bootladım...
  13. Goro

Hocam allah razı olsun hemen deneyip sonuçları paylaşacağım.
  14. Goro

Cihazımdaki data silinecek mi?
  15. Goro

Az önce tekrardan bi TWRP'ye girdim ve unrootladım ama advanced menüsğnde hâlâ decrypt user diye bi seçenek çıkıyor. Bastığımda ise user (0) için şifre istiyor ama cihazımın ekran şifresi yok.
Üst Alt