Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Şu an kullandığım artık yetersiz gelmeye başladığı için yeni bir telefona geçmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucunda benim için en uygun telefonun Huawei Mate 60 Pro ile Honor Magic 5 Pro olduğuna karar verdim. Fakat ben bu kararı verene kadar IMEI kayıt ücreti 30,000₺ yi bile...
Hayır değil. Sistemsel bir sıkıntım birkaç kişi daha çekiyor. Kendim istediğim zaman sesi kısabiliyorum. Ses fullde iken kendi kendine sesi kısıyor ama fullde gözüküyor yani benim elle yapabildiğim birşey değil.
Çok özür dilerim hocam yazmayı unutmuşum. Hiçbir ses uygulaması kullanmıyorum. Belki ayarlarında sıkıntı vardır ondan emin değilim. Oynamış olabilirm ama neyle oynadığımı bilmiyorum. Oynadım mı ondan da emin değilim.
Merhabalar. Cihazım şu an MIUI 12.5.1 çin sürümünde. Cihaz kendi kendine sesi kısıyor veya arttırıyor. Sesi açma tuşlarıyla alakası yok. Mesala ses tamamen açık olduğunda ilk başta gür çıkıyor, sonra bayağı kısıyor telefon sesi kendi kendine, arada arttırıyor sonra bir anda geri kısıyor. Ama ses...
Galiba reset atmaktan başka bir yolu yok. Bende reset atarak çözdüm sorunumu. Şimdi ise ses yıllarında bir problem oldu. Çok küçük değdiğimde ses kısma tuşuna ses komple kısılıyor ve buga giriyor ses kısma tuşu. Sesi geri açmam çok uzun süremi alıyor. Hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Biri...
Sizin Rehber - MIUI V12.5 sürümleri için twrp+root (Veri kaybı olmadan) açtığınız rehberde dediklerinizin hepsini yaptım. Yöntem 3'te dediklerinizi harfi harfine yerine getirdim. 3 kere denedim. 3.sünde close avb 2.0 ı da indirdim ama olmuyor. Neden bilmiyorum. Boot.img dosyasınıda bootladım...
Az önce tekrardan bi TWRP'ye girdim ve unrootladım ama advanced menüsğnde hâlâ decrypt user diye bi seçenek çıkıyor. Bastığımda ise user (0) için şifre istiyor ama cihazımın ekran şifresi yok.