golgeadamm kullanıcısının son içeriği

1. golgeadamm

Çözüldü Mi 11 Lite dondu ve home tuşu bozuk olduğundan müdahale edemiyorum.

Bu sorunun en kesin çözümü telefonun batarya bağlantısını çekmek ya da şarjınızın bitmesini beklemek gibi görünüyor. Çünkü cihazı PC'ye bağlayıp uygulama indiremiyorsunuz, PC üzerinden resetleyemiyorsunuz. Cihazınızı şarja takıp bir süre beklerseniz bir ihtimal şarjı dolduktan sonra bildirim...
  2. golgeadamm

Soru RedMi Note 8 Hızlı Şarj Sorunu! Yardım Lütfen

eski ver yeni şarj cihazlarının özelliklerini paylaşmış olsaydınız daha rahat çözüm üretilebilirdi. örneğin ilk aklıma gelen, her iki şarj cihazlarının voltaj değerlerinin ve dolayısıyla amper değerlerinin farklı olması olabilir. Bunu kontrol edin. Bir fark yoksa üçüncü bir şarj cihazıyla deneme...
  3. golgeadamm

Yardım Wifi şifresi paylaşma

Hocam o zaman bir de şu yolu dene istersen: Ayarlar-->wifi-->bağlı olduğun ağın üzerini tıkla. Ağ geçidi yazan yerdeki (örneğin 192.168.1.1) rakamları noktalarla birlikte kopyalayıp tarayıcının adres çubuğuna yapıştır ve enterla. Bu arada Router Setup Page uygulamasını indirip aç. Open Router...
  4. golgeadamm

O zaman Wifi Password Show uygulaması indirip görebilirsin. Uygulama root gerektirebilir. Yani root yapmadan kullanırsan işini görmeyebilir.
  5. golgeadamm

Yardım Mi Mix 2 Shot On bölümünü özelleştirmek

Merhaba, Telefonda fotoğraf çektiğimizde Shot On Mi Mix 2 tarzı bir watermark ekliyor ve dilersek bunu kapatabiliyoruz da. Benim sorum şu: Mi9 gibi modellerde bu watermarkı değiştirebiliyoruz; örneğin Shot On XXX kısmının altına adımızı vs koyabiliyoruz, çünkü modifiye etme imkanı vermişler...
  6. golgeadamm

Wifi QR Code Generator uygulamaları ile Sony telefonunda QR kod oluşturabilir ve bu kodu Mi telefonundan okutarak bu sorunu çözebilirsin.
  7. golgeadamm

Yardım Mi9T Ayarlar

Onurkral MIUI11 kullanıyrsan şöyle yapabilirsin: ayarlar-->uygulamalar-->uygulamaları yönet-->instagram-->bildirimler-->uygulama simge rozetlerini göster Başka bir sürümse bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.
  8. golgeadamm

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

açıkçası çok büyük farklılıklar görmedim. benim gözüme çarpan temel bazı şeyler şunlar: Dark Mod özelliği var Yeni ses efektleri eklenmiş ve daha iyi Dolby ses efektleri ile desteklenmiş Telefon kilidini açma konusunda parmak izi, yüz tanımanın yanına bir de sesli komutla uyanma eklenmiş Info...
  9. golgeadamm

Duyuru MIUI Türkiye Fotoğraf Yarışması Sonuçları

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Keşke tüm katılımcıların fotoğrafları yayınlansa da, bir Mi Albüm oluşturulsa. Hem forum zenginleşmiş olur, hem de kamera hakkında kuşkusu olanlara karar sürecinde faydası olur. Nacizane önerim.
  10. golgeadamm

Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Note 2 daha iyi bence. Yani bu özellikteki bir telefon için böylesi bir lansmana gerek yoktu. Zaten sürekli fotoğraf ve kamera üzerinde durdular. Yok yüzü şöyle makyajlayıp güzel gösteriyor, yok gençleştiriyor, yok ışığı iyi yakalıyor vs vs. Açıkçası beni etkilemedi. Tek dişe dokunur yenilik...
  11. golgeadamm

Haber Mi Mix 2 ile birlikte Mi Note 3 de gelecek (mi?)

Abi Mix2 tanıtımı tam anlamıyla rezaletti. Tercüman kadın faciaydı, Stark desen öyle. Resmen kendi ayaklarına sıktılar. Soru cevap bölümü bildiğin quiz gibiydi. Bu nasıl bir acemice organizasyon oldu. Neyse ki bitti ve Note3 tanıtımına geçildi. Canlı izleyenlerin %90'ı benimle aynı şekilde bolca...
  12. golgeadamm

Haber Mi Mix 2 ile birlikte Mi Note 3 de gelecek (mi?)

İsteyen lansmanı canlı olarak aşağıdaki linklerden izleyebilir: Sept 11 Mi MIX 2 New Product Launch-Beijing
  13. golgeadamm

Yarışma [MADALYA] MIUI Türkiye Fotoğraf Yarışması

İlk yüklediğim fotoğraflardan birinde sıkıntı varmış. O yüzden ikinci gönderdiğim formdaki linkleri dikkate alırsanız sevinirim.
  14. golgeadamm

Haber Haber - Xiaomi Smart Dikiz Aynası

İnternette gezinirken tesadüfen Xiaomi markası ile piyasaya sürülmüş olan Xiaomi Smart Dikiz Aynası ile karşılaştım. Açıkçası ben başlarda Xiaomi’nin, telefon dışındaki alanlara yönelmesine karşı çıkan biriydim. Ancak Çin’deki bir arkadaşımın, “Xiaomi, kaliteli ürün üreten, ancak marka değerine...
  15. golgeadamm

Yarışma [ DUYURU ] MIUI Türkiye 1.Fotoğraf Yarışması

En büyük savunma, saldırıdır. Eğer saldırıda yeterince iyi olursan, savunmanda meydana gelebilecek her türlü açığı keşfedebilirsin. Bu da çok daha güçlü bir savunma sistemi oluşturmanı sağlar. Programlamada, ister web olsun ister software olsun, temel sorunlardan birisi güvenli bir platform...
Üst Alt