Yardım Wifi şifresi paylaşma

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 11
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar bir sorum var.
Bende eski bir cihaz var Sony z3 Android 5 sürümlü ve robot atamadim bir şekilde olmuyor. Soruma gelecek olursak z3 den mi9t ye wifi şifresi paylaşabilir miyim ? Bir program vs ile xiaomilerde qr kodu oluşturup Bask cihazlara paylasabiliyoruz başka marka cihazlardan mümkün müdür?

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Wifi QR Code Generator uygulamaları ile Sony telefonunda QR kod oluşturabilir ve bu kodu Mi telefonundan okutarak bu sorunu çözebilirsin.

Oyla:

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi QR Code Generator uygulamaları ile Sony telefonunda QR kod oluşturabilir ve bu kodu Mi telefonundan okutarak bu sorunu çözebilirsin.
Çok teşekkürler hemen deneyeceğim.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Denedim olmadı çünkü benden wifi şifresini tekrar girmemi istiyor şöyle ki o şifreyi ben unuttum ve ulaşamıyorum tekrardan. Kayıtlı şifreyi paylaşması gerekiyor hocam yani. golgeadamm

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
O zaman uygulaması indirip görebilirsin. Uygulama root gerektirebilir. Yani root yapmadan kullanırsan işini görmeyebilir.

Oyla:

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Evet hocam dediğiniz gibi root istiyor. Ben zamanında çok uğraştım bu cihaza root atmayı ama kilidini açamadım sonylerde çok zormuş bu işlem.
O zaman uygulaması indirip görebilirsin. Uygulama root gerektirebilir. Yani root yapmadan kullanırsan işini görmeyebilir.

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Hocam o zaman bir de şu yolu dene istersen:
Ayarlar-->wifi-->bağlı olduğun ağın üzerini tıkla. Ağ geçidi yazan yerdeki (örneğin 192.168.1.1) rakamları noktalarla birlikte kopyalayıp tarayıcının adres çubuğuna yapıştır ve enterla. Bu arada Router Setup Page uygulamasını indirip aç. Open Router Page'yi tıkla. Eğer Ağ Geçidin 192.168.1.1 ise açılan sayfadaki kullanıcı ve şifre kısımlarına "admin" yazıp giriş yap. Orada şifreyi göreceksin.

Bu arada neden bilgisayarla modeme bağlanıp şifreni değiştirmiyorsun? Bu en kolay yol aslında.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Z3 cihazınız da modem şifresi kayıtlı ise z3 cihazınızla modem arayüzüne girip şifreyi öğrenebilirsiniz.

Oyla:

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Hocam o zaman bir de şu yolu dene istersen:
Ayarlar-->wifi-->bağlı olduğun ağın üzerini tıkla. Ağ geçidi yazan yerdeki (örneğin 192.168.1.1) rakamları noktalarla birlikte kopyalayıp tarayıcının adres çubuğuna yapıştır ve enterla. Bu arada Router Setup Page uygulamasını indirip aç. Open Router Page'yi tıkla. Eğer Ağ Geçidin 192.168.1.1 ise açılan sayfadaki kullanıcı ve şifre kısımlarına "admin" yazıp giriş yap. Orada şifreyi göreceksin.

Bu arada neden bilgisayarla modeme bağlanıp şifreni değiştirmiyorsun? Bu en kolay yol aslında.
Deneyeyim hocam. Hocam modem uzakta maalesef herhangi bir fiziksel etkileşimin yok. Üst kattaki komşumdan almıştım uzun süredir yok ona sorduğumda oda hatırlamıyor karmaşık uzun bir şifre ya o gelesiye kadar 2 ay bekleyeceğim yada kendim bu şekilde çözebilirim anca.
Z3 cihazınız da modem şifresi kayıtlı ise z3 cihazınızla modem arayüzüne girip şifreyi öğrenebilirsiniz.
Maalesef modem arayüzüne hiç giriş yapmadım z3 yada PC ile.

Oyla:
Üst Alt