gkhankndmir kullanıcısının son içeriği

1. gkhankndmir

Soru Mı 11 ultra Hangi Rom Yüklemeliyim ?

hocam ben bir sürü rom yükledim eğer root atıp extra modüller kumayacaksan şuan olduğun rom en stabili. Tek beğenmediğim kamera yazılımı 10/10 olan kamerayı, kamera yazılımı yüzünden 7/10 kullanıyoruz. Onun dışında gayet düzgün bir romdasın heyecan arama peşinde değilsen elleme kalsın
  2. gkhankndmir

Yardım Vakıfbank Mobil bankacılık güvenlik sorunu şüpheli işlem

sorun bende de aynı diğer banka uygulamalarımda sorun yok ama vakıfbank bloke koyuyor 2 defa başıma geldi. daha sonra telefonu komple sıfırladım ve sadece vakıfbank uygulamasını kurdum. şimdi tekrar kapanmadı ama dediğiniz gibi bir durum varsa eu rom olduğu için yine bloke gelecektir.
  3. gkhankndmir

Soru global rom mu EU rom mu 13 pro

Koçara hocamın dediği herşeye bire bir katılıyorum. Eu rom artık eskisi gibi avantajlı ve güncel değil. Global rom daha stabil ve güncel tutuluyor. Birde eu rom çin romundan çevrilme olduğu için telefondan telefona değişsede bazen çin karakterler oluyor yada temalar uygulaması çince oluyor.
  4. gkhankndmir

Bana da bankanın bir şeyler denediği izlenimi doğdu bankaya sorduğumda bizim tarafımızda herhangi bir sorun yok dendi. BL kilidim açık ve çin rom yüklü ( global rom olmadığı için) ama bir root işlemim yok. şuan cihazı sıfırladım ve sadece vakıfbank uygulaması yüklü bakalım yine olacak mı. Yine...
  5. gkhankndmir

Teşekkür ederim hocam. Alışveriş için zaten sürekli sanal kart kullanıyorum asıl kredi kartım İnternete kapalı. Hesaptan para çekeceğim zaman da qr kod ile çekiyorum benim sorunum biraz daha Mobil bankacilik ile ilgili inşallah bidaha yaşamam.
  6. gkhankndmir

Merhaba arkadaşlar. Mİ 8 SE Cihazım var. yurt dışı telefonum (mi 11 ultra) kapalı olduğu için geçici olarak Mİ 8 SE kullanıyorum. Cihaz da Mi 8 SE China Stable V12.5.1.0.QEBCNXM Rom var ve instagram, whatsap ve bankacılık uygulamalarım dışında nerdeyse uygulama yok çünkü cihazın sadece...
  7. gkhankndmir

Çözüldü Mi 11 ultra flash sorunu

sorunun çözülmesine sevindim. clap~~
  8. gkhankndmir

Yardım Mİ 11 Ultra Ankara Direnç

tamamdır hocam sizden haber bekliyorum. Ben 2 yıldır 4+4 kalan 4 ayda başka telefon ile kullanıyorum Direnç işlemine girmek istemiyorum telefonun içi açılınca hayır etmeyecekmiş gibi geliyor. Bu şekilde 2 yıldır idare ediyorum imei olursa 2 3 yıl daha rahat kullanılır telefon.
  9. gkhankndmir

Çözüldü Mi 11 ultra flash sorunu

hocam aynı rom ve telefon bende de var şimdi denedim gayet düzgün çekiyor flaşda sana şunları onerebilirim. 1. Kullandığın kılıf flaşın ışığını kırıyor ve kameranın önüne yansıtıyor olabilir. 2. Arka kameraları koruma camı takılı ise buda ışığı kameralara yansıtıyor olabilir. ( benim başıma...
  10. gkhankndmir

Soru iOS emoji modülü varmı?

Rootlu olmasına gerek var mı hocam cihazın.
  11. gkhankndmir

Yardım Mİ 11 Ultra Ankara Direnç

mi 11 ultra için dirençsiz çıkmış mı. en son artık çıkmaz diyorlardı.
  12. gkhankndmir

Soru iOS emoji modülü varmı?

yüklediniz mi hocam ? direk twrp ile mi yükleniyor.
  13. gkhankndmir

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

Global OS1.0.5.0.UKAMIXM sürümü ile China OS1.0.5.0.UKACNXM Arasındaki fark nedir ? Bende şuan China sürümü mevcut, telefonun 4+ 4 ay süresi dolduğu için boşa cıktı Global sürüme geçecek bi avantajı var mı ?
  14. gkhankndmir

Soru M2 ssd mi Sata ssd mi Tercih hangisi olmalı ?

şuan windows yüklü olan bi 250gb ssd ve depolama için 500gb HDD var. ben oyunlar için istiyorum aslında HDD oyun attığımda açması 1 günü buluyor facepalm~~.
  15. gkhankndmir

Soru M2 ssd mi Sata ssd mi Tercih hangisi olmalı ?

hocam 1 2 yıl daha elimdeki sistemi değiştiremem gibi duruyor. Ama ileride sistem değiştirirsem ilk değiştireceğim şey anakart olacağı için m2 ssd direk yeni sistemde kullanabilirim diye düşündüm. 1727487868 Dönüştürücü ile malesef m2ssd hızını alamam bunu biliyorum hocam verilere baktığımda...
Üst Alt