Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Mi 11 ultra için HyperOS geleceği yazılıp çiziliyor. Büyük ihtimalle de gelecek gibi.
Sizce global versiyonu olur mu? Geçmeye değer mi?
Forumda bu konu hakkında bir konu göremedim bu konu hakkında HyperOS'u tartışırız diye düşündüm.
Arkadaşlar merhaba çok tuhaf bir sorunum.
Sorunum youtube ile
YouTube vanced kullanıyorum. ( son sürüm)
Aktif kullandığım youtube profilim ile herhangi bir video açmak istediğim de youtube son sürümü kullanın hatası veriyor .
Ayni uygulama üstünden hiç kapatmadan diğer youtube kanalına...
Merhaba.
Poco x3 pro 128 gb aldık ama telefon kendiliğinden kapanıyor açıldığı zaman da parmak izi okuyucusu ayarlar menüsünde gözükmüyor.
Bu sorunlar yazılımsal mi donanımsal mi.
Varsa bu sorunu yaşayanlar çözüm nedir.
Telefon garentili olduğu için yeni yazılım yüklemeyi deneyemiyoruz
Merhaba arkadaşlar.
eşim ile ikimizdede mi band 4 var. bunlardan biri arızalandı, Çok kısa zamanlarda birini Trendyol nasa iletişimden birini de a101 den almıştık. ikisininde kutuları taşınırken kayboldu yada atıldı.
Şuan elimizde sadece nasa iletişimin kesmiş olduğu garanti belgesi mevcut ama...
Merhaba arkadaşlar sorunum biraz garip.
Rx570 li bir sistem topladım,
bi sure sonra ekran kartım arıza verdi ve garantiye gönderdim garanti ram ler yanmış OC yapıldığı için garantiden yapamayız yüklü bir para istediler.
Bende dışarıda yaptırdım ( bu süre de çok eski bu ekran kartı ile basit...
Arkadaşlar asus rx 570 ekran kartım var garantiye gönderdim rom yanmış dediler çok fazla para istediler ( oc yapıldığı için garantiye almadılar ) ankarada yaşıyorum bu bana ne kadara maal olur veya güvenilir bildiğiniz ekran kartı tamiri yapan yerler var mı.
Tel: Mi8se
Rom: Eu 12.5 stable
android: 11
Merhaba arkadaşlar
1,2 Hafta önce miui 12.5 sürümüne geçiş yaptım. Önceki sürümlerde olduğu gibi yine Gcam kurmak istedim, yaklaşık olarak 20 ile 30 arası Gcam indirdim. İndirdiğim Gcamların hiç biri stabil çalışmıyor.
Yaşadığım sorun şu şekilde...
'' Merhaba arkadaşlar öncelikle konu göremediğim için bunu açtım lütfen konu varsa oraya yönlendirirseniz sevinirim ''
Tekrar merhabahi~~;
Mi8se cihazıma bir kaç yerde Google pixel rom kurulduğunu gördüm türkçe içerik göremediğim için konu açma gereği duydum.
Siz hiç kurdunuz mu veya bu...
Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba.
ASUS RX570 ROG STRIX 8GB GDDR5 OC 256Bit AMD' ekran kartımı yaklaşık 5 ay önce garantili sıfır olarak aldım. Ekran kartını genelde basit oyunlarda kullandım. aşırı yoracak sürekli güçte bırakacak birşey yapmadım. Denemek için 1 gün Madencilik yaptım...
Merhaba mi 8se kullanıyorumda twrp her rom yüklediğimde siliniyor. Magiskde yukluyorum ama rom sonrası siliniyor. Tekrar rom yüklemek için Çin rom atıp (miflash ile) ordan twrp yükleyip sonra başka rom yukletebiliyorum kesin çözüm sunabilecek var mi. Forumdaki konular yardımcı olmadı sorunuma
Arkadaşlar eşime redmi note 8 pro aldık kendi kamerası ile çekilen fotoları instagrama atmak istediğinde pixel pixel oluyor. Hem story hemde gönderilerde bu şekilde. Benzer konular açılmis ama çoğu video için ve başka xiaomi telefonlar için. Çözümü varmidir.
Merhaba arkadaş trendyol üzerinden xiaomi Türkiye garantili yazılı mı band 4 aldım. Daha doğrusu eşim hediye almış ama xiaomi Türkiye garantili yazmasina dikkat etmiş. Trendyol üzerinde nasa diye bir mağaza. Paket içinden sadece fatura ve kullanma kitapçığı var. Bunun dışında hiç bir belge yok...
Öyle hocam ama kimse orayı düşünmeden yaşıyor
1574165482
Ayni durumdayız hocam bende çok ürün alıyordum ama artık aynı paraya geliyor bide üstüne 2 ay yol bekliyoruz. 1 2 dolara takı tarzı birsey almıştık 64tl gümrük vergisi gelmiş clap~~ hiç almadık bizde iade ettik
Ülkemizde herkes dolandırıcı. Cindeki adam bile daha dürüst. Şu vergiler gelmese bunlar gene iş yapamazdida artık aliexpress gibi yerlerde çok ucuz gelmediğinden böyle dolandiricilarin eline düşüyoruz.