Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:) güncellemelerde pil performansını kötü etkileyecek bir şey yapmadılar henüz allahtan.
gerisi çöp. uygulamaları kafasına göre uykuya alıp bağlantılarını sıfırlayıp kapatıp açmak zorunda kalmak mı dersiniz, tam ekran modunun her güncelleme ile daha kötü optimizasyona sahip olması, bankacılık...
O sorunun çözümü yok . Xiaomi debugging yapabilen bir yazılıma sahip değil . O sebeple şu oldu bağlantı koptu da denmiyor. Başka pc ile yaptim oldu. Siz de imkan varsa başka pc ile deneyin
A1 hanıma aldım ben de. kamerası yazılım olarak mi8den iyi :) gün ışığında çekilen fotoğrafları daha güzel işliyor. stabilizasyon daha iyi çalışıyor. bloatware yok, tertemiz bir android arayüzü var. parmak izi sensörü çok hızlı, donma takılma gibi bir durum hiç yaşamadı. bol bol güncelleme...
İnceleme - mi8 sorunları ve satın alma tavsiyesi
Konuyu okuyun bence . Kullanıcı tecrübesi olarak vasat bir cihaz . Donanım çok iyi fiyatına göre. Sorun yaşarsınız büyük ihtimalle kendiniz çözüm bulursunuz . Zira official forumda bug report ile cihazın neden PCye baglanmadigini sorup başka PC...
Bl kilidini açmak için PCye bağlanmanız gerekiyor . Yani pcde bir değişiklik söz konusu değilse telefon veya kabloda sorununuz var
Aygıt yöneticisi üzerinden telefon açıkken görünen sürücüyü kaldırın . Telefonu kapatın tekrar bağlayın , aygıt yoneticisinde adb sürücüsü görünecek onu da kaldırın...
Online olarak yetkili hesaplarla veya fake hesapla unlock edilen telefonları tespit etmesi güç olmasa gerek :) danışıklı dövüş var ortada. Olan da son kullanıcıya oluyor .
Ha bunu burada yazmışsınız çok umrunda olmaz Xiaominin. Global şikayet sitelerine yazın . Günde milyonlarca hit alınca...
Ben mi8 aldığımda forumda hiç kimse yazılımı kötü eksik ve bug dolu diye uyarıda bulunmamıştı . Ancak ben aldığımda uyardım :) hatta ben aldığımda Türkiye'de migroslarda veya herhangi bir zincir mağazada ürün satılmıyordu.
Hulâsa alan ve memnun olmayan arkadaşlar ya okumayı sevmiyor yahut...