gabamarul kullanıcısının son içeriği

1. G

Sohbet Mi 8 Sorunları, Alınmalı Mı?

:) güncellemelerde pil performansını kötü etkileyecek bir şey yapmadılar henüz allahtan. gerisi çöp. uygulamaları kafasına göre uykuya alıp bağlantılarını sıfırlayıp kapatıp açmak zorunda kalmak mı dersiniz, tam ekran modunun her güncelleme ile daha kötü optimizasyona sahip olması, bankacılık...
  2. G

Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

bir çözümü yok. zaten globale falan geçseniz de yazılım çöp. xiaomi yazılımı düzeltene kadar donanım çöp olur. hülasa uğraşmayın değmez
  3. G

Sohbet Mi Store Mi8 Fiyatı

İyi ki zamanında yarı fiyatının da altına almışım :) garanti için bir telefon parası daha vermek hiç akıl karı değil
  4. G

Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

O sorunun çözümü yok . Xiaomi debugging yapabilen bir yazılıma sahip değil . O sebeple şu oldu bağlantı koptu da denmiyor. Başka pc ile yaptim oldu. Siz de imkan varsa başka pc ile deneyin
  5. G

Sohbet Herkese Selamlar (yeni cihazımda karar kılamadım)

A1 hanıma aldım ben de. kamerası yazılım olarak mi8den iyi :) gün ışığında çekilen fotoğrafları daha güzel işliyor. stabilizasyon daha iyi çalışıyor. bloatware yok, tertemiz bir android arayüzü var. parmak izi sensörü çok hızlı, donma takılma gibi bir durum hiç yaşamadı. bol bol güncelleme...
  6. G

Yardım Global rom a geçiş

o konuyla ilgili bilgim yok. ben garantisiz, ucuz mi8 kullanıyorum. hunharca aklıma eseni deniyorum :)
  7. G

Yardım Global rom a geçiş

miflash ile fastboot modunda telefonu bağlayıp öyle yükleyeceksiniz. cihaz kilitsiz olduğu için başka da bir şey yapmanıza gerek kalmayacak.
  8. G

Yardım Güncelleme Problemi

:) BL kilidini sıfır telefonda açıp nasıl rom attilarsa artık :)
  9. G

Sohbet Xiaomi Mi8 Hakkında

İnceleme - mi8 sorunları ve satın alma tavsiyesi Konuyu okuyun bence . Kullanıcı tecrübesi olarak vasat bir cihaz . Donanım çok iyi fiyatına göre. Sorun yaşarsınız büyük ihtimalle kendiniz çözüm bulursunuz . Zira official forumda bug report ile cihazın neden PCye baglanmadigini sorup başka PC...
  10. G

Tamam. Telefonunuz ikinci el olduğu için tavsiye verdim . Çözmeyin bana faydası yok :)
  11. G

Bu iki ayara rağmen yapıyorsa temiz kurulum yapın . Ben bu şekilde bazı uygulamaları isteğe bağlı güncelliyorum. Global rom kullanıyorum 9.6.3
  12. G

Google Play'de sağ üstte üç nokta ile otomatik güncelleme kapatın Bu ayardan da güncelleme seçeneğini seçin
  13. G

Soru Xiaomi Mi 8 Usb Driver Hatası

Bl kilidini açmak için PCye bağlanmanız gerekiyor . Yani pcde bir değişiklik söz konusu değilse telefon veya kabloda sorununuz var Aygıt yöneticisi üzerinden telefon açıkken görünen sürücüyü kaldırın . Telefonu kapatın tekrar bağlayın , aygıt yoneticisinde adb sürücüsü görünecek onu da kaldırın...
  14. G

Yardım Mi 8 unlock başvurusu tamamlanmış mi hesabı brick işlemi testi

Online olarak yetkili hesaplarla veya fake hesapla unlock edilen telefonları tespit etmesi güç olmasa gerek :) danışıklı dövüş var ortada. Olan da son kullanıcıya oluyor . Ha bunu burada yazmışsınız çok umrunda olmaz Xiaominin. Global şikayet sitelerine yazın . Günde milyonlarca hit alınca...
  15. G

Soru Mi8 güncelleme gelmiyor

Ben mi8 aldığımda forumda hiç kimse yazılımı kötü eksik ve bug dolu diye uyarıda bulunmamıştı . Ancak ben aldığımda uyardım :) hatta ben aldığımda Türkiye'de migroslarda veya herhangi bir zincir mağazada ürün satılmıyordu. Hulâsa alan ve memnun olmayan arkadaşlar ya okumayı sevmiyor yahut...
Üst Alt