Soru Mi8 güncelleme gelmiyor

osmantekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi 8
Konular
1
Telefonu 2 agustosta migrostan aldım bl kilidi açık global rom yüklü olarak geldi kurulumu yapınca hemen 9.5.14.0 güncellemesi geldi kurmuştum şimdi ise Mi8 Global rom V9.6.3.0. OEAMIFD güncellemesi gelmiş ama benim telefonuma ota olarak güncelleme gelmiyor acaba nedeni nedir ve ne yapmalıyım ? Rom atmak root yapma işlerinden anlamam ve yapmakta istemiyorum başka bir yolu var mı güncellemeleri otomatik olarak alabilmemiz ?

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Flashboot ile 9.5.13.0 OEAMIFA a dönüş yaptım ama halen güncelleme görünmüyor biseyleri yanlış mı yapıyorum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce resmi siteden global 9.6.1.0 OEAMIFD i yükledim ama 9.6.3.0 güncellemesi halen görünmüyor acaba beklemelimiyim ?

Az önce resmi siteden global 9.6.1.0 OEAMIFD i yükledim ama 9.6.3.0 güncellemesi halen görünmüyor acaba beklemelimiyim ?

9.6.1.0 yapınca yüz tanıma özelliği gitti Hindistan yada Hong Kong seçsem dahi gelmiyor yüz tanıma özelliği ne yapmam lazım ? Bu telefonu aldığıma pişman olucam az kaldı ne kadar sıkıntıli bir yazılımı varmış
Hocam henüz zaten satışı ithalat yoluyla yapılıyor. Lansmanda cihaz MIUI 10 ile tanıtıldı. Siz armut piş ağzıma düş diyorsunuz. Bunlar geçici yazılımlar. 9.6.3 bilmem ne boşverin bunları 1 aya MIUI 10 gelsin o zaman görün elinizdeki canavarı. Şarjından çok memnunum ki MIUI 10 da çok daha ileri bi seviye. Performans üst düzey. Kamera mükemmel. Sabredin...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bende migrostan aldım. Aynı şekilde Rusya romu yüklüydü. Zaten BL açık olduğu için direk fastboottan global olanı yükledim. Şu an 9.6.3 kullanıyorum(OTA ile geldi).
Sen bu romu kullanmaya devam edersen yine güncelleme alırsın. Biz 9.6.3 alırsak sen 9.6.4 alırsın mesela. Ama aradaki zaman farkında bir şey diyemem. Ben sürekli forumu takip ediyorum milletle aynı rom olsun diye geçmiştim roma Gelişmeleri takip edeyim diye.
Velhasıl ya romu kullanmaya devam edip sabırlı davranırsın ya da direk global romu flashlayabilirsin.
9.6.3 bana da bugün geldi migrostan almıştım teli..acaba güncellemeyle neler değişmiş ? Ses kalitesi sikintiydi bildirimler eksik geliyordu ? Düzeltilmiş mi acaba ?buaradaa en beğendiğim nokta dağın başında bile telefon çekiyor ..çekim gücü çok yüksek.

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
9.6.3 bana da bugün geldi migrostan almıştım teli..acaba güncellemeyle neler değişmiş ? Ses kalitesi sikintiydi bildirimler eksik geliyordu ? Düzeltilmiş mi acaba ?buaradaa en beğendiğim nokta dağın başında bile telefon çekiyor ..çekim gücü çok yüksek.
general mobile discovery 1 modelinin çekim gücü daha iyiydi, özellikle wifi konusunda :) bu telefondan mıdır bilinmez sürekli mobil veri açık olduğu halde bağlanmıyor kapatıp açıyorum düzeliyor. hepten ayar olmaya başladım :D

Oyla:

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Bildirimler konusu baya bir düzelmiş artık kilit ekranında bildirimler düzgün gözüküyor. Ses kalitesi bir öncekinden daha iyi beklemeyin güncelleyen eksiği var ama bir öncekinden daha iyi.

Oyla:

osmantekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi 8
Konular
1
Hocam henüz zaten satışı ithalat yoluyla yapılıyor. Lansmanda cihaz MIUI 10 ile tanıtıldı. Siz armut piş ağzıma düş diyorsunuz. Bunlar geçici yazılımlar. 9.6.3 bilmem ne boşverin bunları 1 aya MIUI 10 gelsin o zaman görün elinizdeki canavarı. Şarjından çok memnunum ki MIUI 10 da çok daha ileri bi seviye. Performans üst düzey. Kamera mükemmel. Sabredin...

Telefon cikali aylar oldu ama o lansman dediğiniz MIUI 10 dan eser yok hala sizde kabul edin yazılım konusunda Xiaomi cuvalliyor

Oyla:

gabamarul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
Ben mi8 aldığımda forumda hiç kimse yazılımı kötü eksik ve bug dolu diye uyarıda bulunmamıştı . Ancak ben aldığımda uyardım :) hatta ben aldığımda Türkiye'de migroslarda veya herhangi bir zincir mağazada ürün satılmıyordu.
Hulâsa alan ve memnun olmayan arkadaşlar ya okumayı sevmiyor yahut okuduğuna değer vermiyor :) iki şekilde de biraz pahalı olarak okuma alışkanlığı edinmiş oldular.

Yazılım sorunları ne zaman çözülür diye merak edenler mi6 konularina bakıp zaman konusunda bir yargıya varabilir

Oyla:

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Telefon cikali aylar oldu ama o lansman dediğiniz MIUI 10 dan eser yok hala sizde kabul edin yazılım konusunda Xiaomi cuvalliyor
Yazılım ayı eylüldür hocam

Oyla:

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
İndirme ye başladı bakalım inşallah düzelir ..ses düzelmiş diyorlar bakalım inşallah
.

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Ben mi8 aldığımda forumda hiç kimse yazılımı kötü eksik ve bug dolu diye uyarıda bulunmamıştı . Ancak ben aldığımda uyardım :) hatta ben aldığımda Türkiye'de migroslarda veya herhangi bir zincir mağazada ürün satılmıyordu.
Hulâsa alan ve memnun olmayan arkadaşlar ya okumayı sevmiyor yahut okuduğuna değer vermiyor :) iki şekilde de biraz pahalı olarak okuma alışkanlığı edinmiş oldular.

Yazılım sorunları ne zaman çözülür diye merak edenler mi6 konularina bakıp zaman konusunda bir yargıya varabilir

ne çok seviyorsunuz kötülemeyi arkadaşım ben kurdum globali şuan kullanıyorum rus romunda ne bug var bana söylermisin?

Bende migrostan aldım. Aynı şekilde Rusya romu yüklüydü. Zaten BL açık olduğu için direk fastboottan global olanı yükledim. Şu an 9.6.3 kullanıyorum(OTA ile geldi).
Sen bu romu kullanmaya devam edersen yine güncelleme alırsın. Biz 9.6.3 alırsak sen 9.6.4 alırsın mesela. Ama aradaki zaman farkında bir şey diyemem. Ben sürekli forumu takip ediyorum milletle aynı rom olsun diye geçmiştim roma Gelişmeleri takip edeyim diye.
Velhasıl ya romu kullanmaya devam edip sabırlı davranırsın ya da direk global romu flashlayabilirsin.

Rus romu arasında bir fark görmedim bende sizle aynı düşünce ile global e geçtim ama sanırım 9.5.13.0 şarjı daha çok yiyor

Oyla:
Üst Alt