- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Lg G5
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve eğer korkularımı aşabilirsem bu ilk açtığım konu olmayacak
. son 5 yıldır Lg G serisi kullanıcısıyım lakin son cihazın G5'den sonra firmadan çok soğudum. Cihazın sürekli garantiye gidip gelme durumundaydı. Şimdi size birkaç soru sormak istiyorum:
1-Düşündüğüm cihaz Mi8. Türkiyede satış olmadığı için burada satılan telefonları getiren ve garanti servisliğini yapan firma kim?
2- Hiç Mi8 alıp pişman olan yada bir sorunla karşılaşan birine rastladınız mı?
3- Hiç teknik servis kullanmak zorunda kaldınız mı? Müşteri memnuniyeti nasıldı?
Eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam affınıza sığınıyorum. Cihaz hakkında en iyi bilgileri siz değerli kullanıcılar tarafından almak benim için en doğrusu olur diye düşündüm.
1-Düşündüğüm cihaz Mi8. Türkiyede satış olmadığı için burada satılan telefonları getiren ve garanti servisliğini yapan firma kim?
2- Hiç Mi8 alıp pişman olan yada bir sorunla karşılaşan birine rastladınız mı?
3- Hiç teknik servis kullanmak zorunda kaldınız mı? Müşteri memnuniyeti nasıldı?
Eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam affınıza sığınıyorum. Cihaz hakkında en iyi bilgileri siz değerli kullanıcılar tarafından almak benim için en doğrusu olur diye düşündüm.