Sohbet Xiaomi Mi8 Hakkında

CihanErcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan
Cihazım
Lg G5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve eğer korkularımı aşabilirsem bu ilk açtığım konu olmayacak :) . son 5 yıldır Lg G serisi kullanıcısıyım lakin son cihazın G5'den sonra firmadan çok soğudum. Cihazın sürekli garantiye gidip gelme durumundaydı. Şimdi size birkaç soru sormak istiyorum:
1-Düşündüğüm cihaz Mi8. Türkiyede satış olmadığı için burada satılan telefonları getiren ve garanti servisliğini yapan firma kim?
2- Hiç Mi8 alıp pişman olan yada bir sorunla karşılaşan birine rastladınız mı?
3- Hiç teknik servis kullanmak zorunda kaldınız mı? Müşteri memnuniyeti nasıldı?
Eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam affınıza sığınıyorum. Cihaz hakkında en iyi bilgileri siz değerli kullanıcılar tarafından almak benim için en doğrusu olur diye düşündüm.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Aramıza hoş geldiniz.

Bu konuyu açmak yerine mi 8 forumuna girseydiniz, açılmış bir çok konu ve bir çok kullanıcı deneyim yorumlarını görmüş olacaktınız :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
-Garanti firması Ritzy (ben daha başka firma diyeni görmedim) firması müşteri memnuniyeti konusuna gelince pazartesi günü göreceğim :)
-Cihazı 20 gün kadar aktif olarak kullandım herhangi bir sıkıntısını donma kasma kapanıp açılma vs yazılımsal olarak gayet tatmin edici kamera performansının ileride düzeleceğini düşünüyorum.
-Bunun haricinde cihaz global rom ile Bootloader kilidi açık olarak geliyor.Yani öyle 15 gün bekleme rom atma muhabbetlerine girmene gerek yok al kullan yani bu konuda benim yaşadığım tek şanssızlık cihaz 9.5.13 ile bana geldi 1 gün sonra 9.5.14 rus romuna geçmişti. Ama sen yeni alacaksan direk global 9.6.1 veya 9.6.3'ten başlarsın güncelleme konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum nitekim çıkarsa forumdaki anlatımları kullanarak çok rahat cihazı global roma alırsın ama dikkatli olman lazım (benim gibi 'Clear and lock' tikini kaldırmayı unutup cihazı brick etme sonra iyi oku kardeşim :D)
- Kasası gayet kaliteli bir malzemeden yapılmış ekranı desen zaten amoled ekran kullanıyor öyle lg ekranlardaki sararma sıkıntısı falan da yaşamasın arayüzü bildiğimiz miui tek canımı sıkan nokta çentik baya büyük oldukça hoş gözüküyor ama bildirimler ve pil yüzdesi gözükmüyor illa bildirim çubuğu çekin öğreneceksin, parmak izi okutucusu efsane ötesi anında okuyor baya sağlam olduğunu söylebilir onun haricinde tasarımda öyle çok takacak bir şey göremedim.
- Genel olarak deneyimlerim iyiydi cihaz kullanışlı ve günümüz piyasasında fiyatına göre alınabilecek en iyi cihazlardan olduğunu söylemem yanlış olmaz. Tabi sen gene araştırmanı yap. Beklentin nedir bilemem ama bazı arkadaşlar şapkadan tavşan çıkarmasını falan beklediği için kötü diyorlar. Sonuç olarak bence iyi cihaz iyice araştırırsan sende bunu fark edeceksindir. İyi Geceler

CihanErcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan
Cihazım
Lg G5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Garanti firması Ritzy (ben daha başka firma diyeni görmedim) firması müşteri memnuniyeti konusuna gelince pazartesi günü göreceğim :)
-Cihazı 20 gün kadar aktif olarak kullandım herhangi bir sıkıntısını donma kasma kapanıp açılma vs yazılımsal olarak gayet tatmin edici kamera performansının ileride düzeleceğini düşünüyorum.
-Bunun haricinde cihaz global rom ile Bootloader kilidi açık olarak geliyor.Yani öyle 15 gün bekleme rom atma muhabbetlerine girmene gerek yok al kullan yani bu konuda benim yaşadığım tek şanssızlık cihaz 9.5.13 ile bana geldi 1 gün sonra 9.5.14 rus romuna geçmişti. Ama sen yeni alacaksan direk global 9.6.1 veya 9.6.3'ten başlarsın güncelleme konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum nitekim çıkarsa forumdaki anlatımları kullanarak çok rahat cihazı global roma alırsın ama dikkatli olman lazım (benim gibi 'Clear and lock' tikini kaldırmayı unutup cihazı brick etme sonra iyi oku kardeşim :D)
- Kasası gayet kaliteli bir malzemeden yapılmış ekranı desen zaten amoled ekran kullanıyor öyle lg ekranlardaki sararma sıkıntısı falan da yaşamasın arayüzü bildiğimiz miui tek canımı sıkan nokta çentik baya büyük oldukça hoş gözüküyor ama bildirimler ve pil yüzdesi gözükmüyor illa bildirim çubuğu çekin öğreneceksin, parmak izi okutucusu efsane ötesi anında okuyor baya sağlam olduğunu söylebilir onun haricinde tasarımda öyle çok takacak bir şey göremedim.
- Genel olarak deneyimlerim iyiydi cihaz kullanışlı ve günümüz piyasasında fiyatına göre alınabilecek en iyi cihazlardan olduğunu söylemem yanlış olmaz. Tabi sen gene araştırmanı yap. Beklentin nedir bilemem ama bazı arkadaşlar şapkadan tavşan çıkarmasını falan beklediği için kötü diyorlar. Sonuç olarak bence iyi cihaz iyice araştırırsan sende bunu fark edeceksindir. İyi Geceler
Bilgileriniz için teşekkürler hocam lakin ritzy firması ile ilgili pek iyi şeyler duymadım :/

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Ne yalan söyleyeyim ben de pek iyi şeyler duymadım ama bunların tek mi hesabından cihazların bl kilidini açtıklarını düşünüyorum. Yapacakları tek şey 'Unlock Tools' programına kullancı adı şifre girip bl kilidini açacaklar o kadar :) bence o kadar beceriksiz değillerdir ama dediğim gibi pazartesi günü göreceğiz direk olarak merkezleri olan eminönündeki yerlerine gidip elden teslim edicem cihazı bakalım ne olacak

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
1,5 aydir kullaniyorum Sarj konusunda efsane hocam yogun kullanmama rağmen 1 gunu kesin cikariyor. Cihazin tek sikintisi kaygan arka yuzeyi kilifsiz kullanmadigin vakit her an elenden dusecek hissi veriyor bide garantiye takilmayin neden diyeceksiniz cunku bir cok garanti firmasi oluşan sorun için kullanici hatasi var deyip garantiye sokmuyor cihazi bu durumu hem kendim hemde cevremdeki insanlar pek çok kez yaşadi o yuzden telefon alirken garantiye pek takilmayin cihazimin garantisi yok dogru kullandigim vakit bir sorun da cikacagini sanmiyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bilgileriniz için teşekkürler hocam lakin ritzy firması ile ilgili pek iyi şeyler duymadım :/

Bayram sonrasında sitemiz üzerinden KVK garantili Mi8'lerin satışı başlayacak hocam. Eğer servis sizin için çok önemliyse bir süre beklemenizi tavsiye edebilirim :)

oguzhankarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deneyimli
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
0
ben bl kilidini.actim sonrasinda.bi.hata.yaptim resetledim ve simdi.mi.hesabimi.giremiyorum 360 saat bekliyecektim simdi.ne.yapacagim .cihazi ramazan.bayramindan hemen sonra.aldim fakat.su.lanet olasica global.roma.gecemedim hala cin ve ingilizce kullaniyorum okadar sikintili ki.anlatamam diger telefonlarima.yapmadim sey kalmadi.rot dan dusuk.roma.yuksek.roma..ama.bu lanet.olasica.telefona.hicbirsey yapamiyorum mi.hesabumi.girdim ve ayni.hesabi birdaha giremiyorum.boyle.sacma.sapan.bi.telefon. girmedim.dihmger hersey iyi.hizli.sarj.iyi ama.su hesaptan mi.hesap..global.romdan.lanet.geldi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Global Bilişim garantili aldık. Bl kilidi açık halde.

gabamarul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
İnceleme - mi8 sorunları ve satın alma tavsiyesi
Konuyu okuyun bence . Kullanıcı tecrübesi olarak vasat bir cihaz . Donanım çok iyi fiyatına göre. Sorun yaşarsınız büyük ihtimalle kendiniz çözüm bulursunuz . Zira official forumda bug report ile cihazın neden PCye baglanmadigini sorup başka PC ile bağlayın cevabını aldım :) sadece telefondaki yazılım olarak değil ,unlock tool veya flash tool gibi uygulamalar konusunda da vasat bir destek var . Olmasa daha iyi. Fiyat performans olarak değerlendirip mümkünse bir süre deneyip öyle almanızı tavsiye ederim .
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve eğer korkularımı aşabilirsem bu ilk açtığım konu olmayacak :) . son 5 yıldır Lg G serisi kullanıcısıyım lakin son cihazın G5'den sonra firmadan çok soğudum. Cihazın sürekli garantiye gidip gelme durumundaydı. Şimdi size birkaç soru sormak istiyorum:
1-Düşündüğüm cihaz Mi8. Türkiyede satış olmadığı için burada satılan telefonları getiren ve garanti servisliğini yapan firma kim?
2- Hiç Mi8 alıp pişman olan yada bir sorunla karşılaşan birine rastladınız mı?
3- Hiç teknik servis kullanmak zorunda kaldınız mı? Müşteri memnuniyeti nasıldı?
Eğer konuyu yanlış bir bölüme açtıysam affınıza sığınıyorum. Cihaz hakkında en iyi bilgileri siz değerli kullanıcılar tarafından almak benim için en doğrusu olur diye düşündüm.

Üst Alt