g_almar kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Mi11t Pro Şarj 30 da kapanıyor

Birebir aynı problemi yaşadım. Bu yazılanları yabancı bir forumdan bulup uyguladım yüzde 6-7ye kadar sıkıtıyı çözüyor. Ama ayda bir yapmak gerek çünkü zamanla aynı mevzuya dönüyor. Kalıcı çözüm bataryayı değiştirmek sanırım
  2. G

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Son güncelleme pcden çift tıkla kolayca yüklenen tarzda mı? :)
  3. G

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Bir önceki sürüme göre nasıl hocam? Bir de benim telefon artık yüzde 16-17 deyince direkt kapanıyor. Birkaç kalibrasyon yöntemi denedim ama nafile. Bu konuda öneriniz olur mu?
  4. G

Yardım Batarya değişimi

Arkadaşlar iyi forumalar, telefonun bataryası iyice delirtmeye başladı. Yüzde yirmiden sonra seri bir şekilde tükenip kapanıyor. Bazen yüzde 40tan sonra bile su gibi gidiyor. 2 senelik telefon ve hep kendi 120w şarj aletiyle şarj ettim bugüne kadar. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Ve batarya...
  5. G

Rehber HyperOS Galeri Fotoğraf Üzerinde Nesne Seçme Özelliği

Uygulamayı yüklemeye çalışınca böyle bir hata alıyorum var mı çözümü? Can't install system applications from unofficial channels
  6. G

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

Estağfurullah hocam, root işiyle mi8den bu yana ilgilenmiyorum. Biz de yaşlanıyoruz sanırım :) Aslında eu rom tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri twrp'ye bile gerek duymadan kurulum yapabilmek. Hibrit rom olarak çıkarıyorlar ve olası bir sürü problemden sakınmış oluyoruz kendimizi. Yok...
  7. G

Ben kullanıyorum hocam ilk çıktığı günden bu yana. Herhangi bir problem yok, bazı yerlerdeki çeviri eksiklikleri hariç. Bildiğimiz eu
  8. G

Eu 14.0.3.0'dan en kolay nasıl geçebiliriz? Düzenleme: Rom hibrit, telefonu direkt fastboot moduna alarak yüklemeyi yaptım, kurulumları yapıyorum.
  9. G

Çözüldü Klavye altında çıkan ok tuşu

Tam ekran göstergesini kapatmadan o oku oradan yok etmek istiyoruz aslında. Bu yöntemi biliyoruz
  10. G

Soru Miuı 14.0.2 TKDMIXM

Hocam kullandığınız miflash uygulamasının linkini atabilir misiniz? Ben mi flashlarda sorun yaşıyorum hep, düzgün versiyonu bulana kadar 8-10 tane mi flash deniyorum
  11. G

Soru Miuı 14.0.2 TKDMIXM

Bu romun mi flash kullanmadan direkt otomatik kurulan versiyonu var mıdır? Eu'da oldupu gibi, fastboot modda bağlayıp kurulum dosyasına tıklayarak?
  12. G

Hocam fastboot modda telefonu bağlıyorsunuz, pcden kurulum dosyasına tıklıyorsunuz otomatik yükleniyor.
  13. G

Tam ekran gezinme simgesi açık iken klavyenin altındaki boşluk duruyor mu hocam?
  14. G

Soru MI11T pro için MIUI 14 EU rom yayınlanmayacak mı? Beta da yok. Alternatif rom var mı?

14.0.2.0 sürümünü deneyen var mı arkadaşlar?
  15. G

Bize yeni rom neden çıkarmıyor bunlar uzun zamandır?
Üst Alt