Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birebir aynı problemi yaşadım. Bu yazılanları yabancı bir forumdan bulup uyguladım yüzde 6-7ye kadar sıkıtıyı çözüyor. Ama ayda bir yapmak gerek çünkü zamanla aynı mevzuya dönüyor. Kalıcı çözüm bataryayı değiştirmek sanırım
Bir önceki sürüme göre nasıl hocam? Bir de benim telefon artık yüzde 16-17 deyince direkt kapanıyor. Birkaç kalibrasyon yöntemi denedim ama nafile. Bu konuda öneriniz olur mu?
Arkadaşlar iyi forumalar, telefonun bataryası iyice delirtmeye başladı. Yüzde yirmiden sonra seri bir şekilde tükenip kapanıyor. Bazen yüzde 40tan sonra bile su gibi gidiyor. 2 senelik telefon ve hep kendi 120w şarj aletiyle şarj ettim bugüne kadar. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Ve batarya...
Estağfurullah hocam, root işiyle mi8den bu yana ilgilenmiyorum. Biz de yaşlanıyoruz sanırım :)
Aslında eu rom tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri twrp'ye bile gerek duymadan kurulum yapabilmek. Hibrit rom olarak çıkarıyorlar ve olası bir sürü problemden sakınmış oluyoruz kendimizi. Yok...
Hocam kullandığınız miflash uygulamasının linkini atabilir misiniz? Ben mi flashlarda sorun yaşıyorum hep, düzgün versiyonu bulana kadar 8-10 tane mi flash deniyorum