g_almar kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Batarya değişimi

Arkadaşlar iyi forumalar, telefonun bataryası iyice delirtmeye başladı. Yüzde yirmiden sonra seri bir şekilde tükenip kapanıyor. Bazen yüzde 40tan sonra bile su gibi gidiyor. 2 senelik telefon ve hep kendi 120w şarj aletiyle şarj ettim bugüne kadar. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Ve batarya...
  2. G

Soru Bir garip batarya

Arkadaşlar merhaba. 1 senelik mi 11t pro telefonumda batarya ve şarj anlamında enteresan şeyler yaşıyorum. Genellikle şarjım yüzde 20nin altına düştüğünde su gibi bitiyor dakikalar içerisinde telefon kapanacak seviyeye geliyor. Bir de full şarj yapınca yüzde 100 seviyesinde çok uzun süre...
  3. G

Yardım Hızlı şarj sorunu

Merhaba arkasaşlar eu beta 20.5.21 sürümünü kullanıyorum. Telefonu buhün şarja taktım önce her şey normaldi sonradan şarj olmamaya başladı. Tak çıkar yapa yapa arada bir oluyor arada bir olmuyor. Son durum ise orijinal şarj aletiyle hiç şarj olmuyor, powerbank ile ise normal şarj oluyor. Sorun...
  4. G

Soru Nillkin 3D CP+ max ekran koruyucu nereden bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba, geçen sene aliexpressten bu ekran koruyucudan almıştım ve inanılmaz derecede memnun kalmıştım, askerde üstüne demir askılık düştü ve çatladı. Şimdi yurt dışından getirtmek istersem 90 tl civarına falan gelecek. Bu üründen bulabilir miyiz İstanbul'da falan...
  5. G

Yardım 6000 tl'ye kadar telefon önerisi

Arkdaşlar merhaba, bir öğretmen arkadaşımın eşine telefon bakıyoruz. En önemli kısım fotoğraf kalitesi ve hafıza. Kendim mi8 kullanıyorum, arkadaşımı fotoğraf anlamında tatmin edecek, hafızası yüksek, performans olarak da 1 senede şişmeyecek olan telefon mi note 10 mudur? Diğer model önerilerine...
  6. G

Soru En iyi android 10 rom

Merhaba arkadaşlar, miroom son sürümü kullanıyorum fakat özellikle şarj konusunda sıkıntılarım var. Az sayıda android 10 rom var şu an biliyorum ama sizce hangi android 10 romu kurmalıyım? Özellikle şarj açısından.
  7. G

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Miroom bet 9.10.17 kullanıyorum bu güncellemeyi yapcam viper silinir mi?
  8. G

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Miroom son sürüm kullanıyorum, içe aktar dediğimde instagram whatsap gibi uygulamalar çıkıyor dosya yöneticisi yerine :(
  9. G

İlginçtir bende de sadece kameradan gleriye geçiş ve bluetoothy kapatınca açılmama hatası var. Mi 8 benim de. Ram kullanımınız nasıl acaba mi 8 miroomda?
  10. G

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Şarj durumu nasıl hocam, ram kullanımu bir de?
  11. G

Yarın sabah deneyeceğim bakalım, şimdi sorun olursa bu saatte uğraştırmasın. Çok teşekkürler cevaplar için :)
  12. G

10.0 QKQ1.190828.002 yazıyor
  13. G

Mi room 9.10.17 hocam. Valla şimdilik dursun, stbil veya bir sonraki betada denerim artık:)
  14. G

mi8 hocam. Ya şimdi her şeyi ayarladım yine bootloopa düşerse sil baştan aynı ayarları yapmak zorunda kalacağım, çekiniyorum o yüzden
  15. G

Hocam denedim onu bootloopa düştü yeniden başlatınca. Acaba kurarken + - seçeneklerini yanlış mı seçtim? Hangilerini seçmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Üst Alt