Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
09.09.2019 tarihinde n11 nethouse mağazasından xiaomi redmi note 7 cihaz aldım cihaz 1 haftalık iken hayalet ekran sorunu oluştu servise verdim doa raporu ile değişim yapıldı yeni cihaz ile 3.ayıma girerken yine aynı sorun oluştu Genpa ankara servise gittim para iadesi için doa raporu istedim...
09.09.2019 tarihinde n11 nethouse mağazasından xiaomi redmi note 7 cihaz aldım cihaz 1 haftalık iken hayalet ekran sorunu oluştu servise verdim doa raporu ile değişim yapıldı yeni cihaz ile 3.ayıma girerken yine aynı sorun oluştu Genpa ankara servise gittim para iadesi için doa raporu istedim...
öncelikle geceniz güzel olsun xiaomi redmi note 7 aldım 1 hafta geçti hayalet ekran sorunu oluştu ve genpa ankara servisine götürdüm doa raporu verildi cihazım değişti ardından yeni cihaz geldi 3.ayına girdim ve tekrar aynı sorun ile karşılaştım yine götürdüm genpaya doa raporu istedim para...
N11 den redmi not 7 aldım cihaz 1 hafalikken ghost screen soeunubyasadim servise gönderdim rapor verdiler o rapor ile cihazı değiştirdim yeni 0 cihaz yolladılar 3 ay kullandım ve aynı sorun tekrar ortaya çıktı para iadesi istesem verilermi
Daha yeni wp gozukuyordu simdi ise bu forum sayfasi gozukuyor hayalet ekranda degisiyor surekli
1568578689
Servisemi gideyim yoksa n11 den aldigim magzaylami iletisime geceyim
Redmi not 7 cihazımı n11 den 1750 civarında bir fiyata aldım telefonu 09.09.2019 da sipariş ettirdim 11.09.2019 da elime ulaştı 4 günlük deneyimimde bir sorun yoktu ancak whatsaptayken farkettimki hayalet ekran olmuş cihazim daha 4 günlük nasıl bir yol izlemeliyim
Belli olmuyor diye gri...