Furkan Tekinşen kullanıcısının son içeriği

1. Furkan Tekinşen

Uygulama Reklamsız YouTube (ReVanced) Kurulum Rehberi ( Sorunsuz)

Çalışmıyor 1751754023 Bu dediğini bulamadığım için bu kadar araştırma yapıp patch li kurdum. Saçma sapan ya reklam çıkacak ya da takılmaya başlıyacak
  2. Furkan Tekinşen

Yardım Redmi Note 10 Pro EU ROM ses problemi

Sorunu çözemediğim için vaşka rom yükledim
  3. Furkan Tekinşen

Kernel Note 10 Pro Infinityx Rom Kernel Önerisi

İndir rahatına bak https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-10-pro-icin-kullanisli-rom-pisman-etmez.157974/
  4. Furkan Tekinşen

Yardım RN10 Pro cihazıma LineageOS yükledim

İnceleme - Redmi Note 10 Pro için Kullanışlı Rom - Pişman etmez kur rahatına bak
  5. Furkan Tekinşen

İnceleme Redmi Note 10 Pro için Kullanışlı Rom - Pişman etmez

https://drive.google.com/file/d/1RVKB2MfILUlZp_X4pEovQSrKQff2F_pt/view?usp=sharing
  6. Furkan Tekinşen

Uygulama Reklamsız YouTube (ReVanced) Kurulum Rehberi ( Sorunsuz)

Reklamsız YouTube (ReVanced) Kurulum Rehberi Google hesap girişli, reklamsız ve güncelleme sorunu olmayan YouTube için adım adım kılavuz. 1. GEREKLİ DOSYALARI İNDİR 📥 ReVanced Manager APK (YouTube'u yamalamak için) 🔗 Orjinal Link...
  7. Furkan Tekinşen

İnceleme Redmi Note 10 Pro için Kullanışlı Rom - Pişman etmez

Arkadaşlar selamlar miui çok seven biriyim fakat artık kasmasından donmasından yıldım. Eu rom kurdum, çözülemeyen bir çok problemle karşılaştım. Miui dan alıştığım bazı özellikler aosp romlarda yoktu diye kullanmıyordum. Ayrıca bir çok özellik eklemek için rootlamak gerekliydi. Root banka...
  8. Furkan Tekinşen

Yardım Redmi Note 10 Pro EU ROM ses problemi

Merhabalar, eu rom 14.0.9. 0 Sürümünü kullanıyorum, sesin bazen karşıya gitmeme sorunu oluyor, geçen senede bu rom un farklı versiyonunu kullanırkende bu sorunu yaşadım. Telefonu kapatıp açıyorum sorun çözülüyor. Sorun şu : Oyun oynarken çağrı geldiğinde telefona cevap verdikten sonra, oyuna...
  9. Furkan Tekinşen

Çözüldü Wifi Kopma Sorunu Çözümü

Sorunun buna bağlı olduğunu düşünmüyorum, evde ,işte çoğu zaman bağlantı kopuyor tekrar bağlanıyor. Modem dosyası ile alakalı olabilir mi
  10. Furkan Tekinşen

Yardım note 10 pro sonrası farklı bir sorun

Çok teşekkür ederim, modem dosyasının bu soruna yol açtığını bilmiyordum.dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü..beni epeyde yordu
  11. Furkan Tekinşen

Yardım note 10 pro sonrası farklı bir sorun

Arkadaşlar eu costum rom kullanıyordum, son versiyonu kurmak için sistemin üzerine kurdum tel açılmadı. sonra herşeyi sildim klasik dalvik cathe, format data... tekrar yükledim , sistem hatasız kuruldu , mi yazısı geçiliyor telefon android kurulum ekranına gelip yeniden başlayaıp oranger fox...
  12. Furkan Tekinşen

Sohbet Bir daha Redmi Note serisinden cihaz alanı sevsinler.

Xiaomi telefon uzun süredir kullanıyorum. Ama resmi 10 pro serisi son tecrübem olacak. Bu telefonlar akıcı değil bu telefonlar hatalarla dolu. O kadar özelliklere rağmen eski Xiaomi gücünü kaybetmiş durumda . Batarya 5000 miş, yok kamera şuymuş . Yemin ederim sıkıldım.
  13. Furkan Tekinşen

Mod Miui System Launcher Mod Kashi

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı tema mağazası hep çince
  14. Furkan Tekinşen

Yardım imei repair ile ilgili sorun

Arkadaşlar daha öncede benzer bir başlık açtım evde 2 adet note 10 pro mevcut,dahaönce bu işlemi uygulamıştım fakat bugün 2. telefonumun kapanmasından dolayı mecburen imei işlemi yaptım..magisk-root-dia port-imei telden çekme-düzenleme- geri yeni imei i yükleme...modem dosyasını da yükledim...
Üst Alt