Furkan Tekinşen kullanıcısının son içeriği

1. Furkan Tekinşen

Yardım note 10 pro sonrası farklı bir sorun

Arkadaşlar eu costum rom kullanıyordum, son versiyonu kurmak için sistemin üzerine kurdum tel açılmadı. sonra herşeyi sildim klasik dalvik cathe, format data... tekrar yükledim , sistem hatasız kuruldu , mi yazısı geçiliyor telefon android kurulum ekranına gelip yeniden başlayaıp oranger fox...
  2. Furkan Tekinşen

Yardım imei repair ile ilgili sorun

Arkadaşlar daha öncede benzer bir başlık açtım evde 2 adet note 10 pro mevcut,dahaönce bu işlemi uygulamıştım fakat bugün 2. telefonumun kapanmasından dolayı mecburen imei işlemi yaptım..magisk-root-dia port-imei telden çekme-düzenleme- geri yeni imei i yükleme...modem dosyasını da yükledim...
  3. Furkan Tekinşen

Yardım İmei repair

Merhabalar, arkadaşlar imei repair işlemi yapmak istiyorum. Eski telefonum mi 9 se de işlemler kulaydı bir kaç kez de yapmıştım. İmei kapanmak üzere. Baştan sona adımları paylaşır mısınız. Yani OEM kilidi açılacak, rom yüklenecek gibi. Benim aklımdan geçen şöyle doğrum muyum. OEM kilidi...
  4. Furkan Tekinşen

Yardım IMEI Yardım?

Arkadaşlar selam, Mi9se den, note 10 pro ya geçtim. İşin aslı ses kalitesi ve ekran haricinde hiç bir fark göremedim. Hatta oyun oynarken bu telde çok kasma oluyor, çok şaşırdım. Imei repair işlemleri eskisi gibi yapılmıyormuş sanırım. Direnç değişim işlemini araştırdım, yeni telefonun arka...
  5. Furkan Tekinşen

Yardım Bluetooth kulaklık bağlı fakat telefondan da ses geliyor

Arkadaşlar merhabalar Bluetooth kulaklığım bağlıyken YouTube'dan veya Facebook'tan bir video izlediğim zaman hem telefondan ses geliyor hem de Bluetooth kulaklıktan ses geliyor sorun nedir
  6. Furkan Tekinşen

Yardım Hopörlör ve iç kulaklık ses az geliyor

Arkadaşlar merhaba , telefonun hopörlör sesi az geliyor. Telefonun içini açıp temizledim, ahizeyi de temizledim. Bazen İnstagram videolarının sesini, bazende sesli konuşmada ki hem hopörlör hem de ahize sesini duymakta zorlanıyor. Ses geliyor ama çok yüksek değil ,kötü de değil . Mi9 de yi ...
  7. Furkan Tekinşen

Yardım Custom Rom yükleme sorunu

Arkadaşlar one os i şebeke problemini hat safhada yaşadığım için sildim.Miui dan iyice soğumaya başladım. Custom rom yüklemek istedim.xtended android 12 yüklemeye çalıştım. Hata olarak(format data vs yapıldı), hata olarak iki custom rom da " this package requires firmware from miui v12.... rfb...
  8. Furkan Tekinşen

Yardım Ayarlat menüsünün içeriği yok

Uzun zamandır konu açacam ama fırsatım olmadı. Ayarlar menüsünün içeriği yok.Boş yerlere tıkladığımda mi hesabı açılıyor.Netten ayarlar apk dosyasını yükledim sorun düzelmedi
  9. Furkan Tekinşen

Yardım Mibox wifi sorunu

Arkadaşlar selam, mi box sadece 5 g wi-fi ağını görüyor 2.4 GHz ağlarının hiçbirini görmüyor.Önceden böyle bir sorun yoktu, yeni fark ettim .Modem Uydunet in modemi olduğundan 5g de çekim problemi mevcut ondan dolayı 2.4 GHz geçmem gerekli.
  10. Furkan Tekinşen

Yardım Mi9 se için en stabil rom hangisi ?

Arkadaşlar selam , şöyle kasmayan, batarya süresi uzun , sıkıntısız bir rom var mı ? Kasma olduğu zaman artık telefonu kırasım geliyor. Mirom kullanıyorum. Telefonla konuşurken arada sırada ekran kapanma sensörü saçmalıyor. Tuş kilidini açmaya çalışırken ekran bazen gelmiyor.Oyunlarda kasma...
  11. Furkan Tekinşen

İnceleme Mi9 de dokunmarik hassasiyet

Arkadaşlar merhaba, Başka bir telefon( Samsung, nore 8) kullandığımda sanki dokunmatiği daha hassas geliyor, klavye de birşeyler yazarken daha rahat yazılıyor. Ama mi 9 de de wziyet gibi bir şey oldu. Dokunmatik programlarıyla kalibrasyon yaptım, klavye değiştirdim, yükseklik ayar vs yaptım ve...
  12. Furkan Tekinşen

Uygulama Android box global kanalları izleme yönetimi(Güncel)

1) Global canlı TV 2) Seyir Türk 3)Giga Tv Giga Tv eklendi
  13. Furkan Tekinşen

Yardım Mi9 se dokunmatik hassasiyeti hk

Merhabalar, arkadaşlar ailemde mi9 pro var, mi9 s var . İki telefonunda kullandım.dikkatimi çeken olay ise şu; Bu telefonlarda bir şeyler yazdığım zaman dokunmatiklerinin çok hassas olduğunu gördüm ama mi9 se bu kadar hassas ve yumuşak değil. Telefonumda kırılmaz cam mevcut değil.
  14. Furkan Tekinşen

Yardım Telefon batarya değişimi

Arkadaşlar merhaba, batarya konusunda , telefonu aldığımdan beri 3-4 saati geçmemiştir.şimdilerde ise maksimum 2 saat. Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Sorun şu ki iPhone da ki veya eski telefonlarda ki gibi vidalı sistem değil. Yapıştırıcı ile yapıştırılmış bir arka kapak var. Isıtıcı ile...
  15. Furkan Tekinşen

Yardım Kamera ışık patlaması

Telefonu kırmak üzereyim, kamerayı o kadar temizliyorum, ışık patlaması oluyor, netleme sorunu oluyor arada, ekteki resimlere bakar mısınız
Üst Alt