frestyle025 kullanıcısının son içeriği

1. frestyle025

Soru MIUI Mind 12.0.13 Rom için hangi TWRP kullanmalıyım ?

Poco x3 NFC cihazıma MIUI Mind 12.0.13 Rom kurmak istiyorum, hangi TWRP'yi kullanmamı önerirsiniz ve bu romdan memnun olmayan varsa eğer bildirirse sevinirim.
  2. frestyle025

Yardım MIUI Mind 12.0.13 Rom sorunsuz stabil mi ve nasıl yüklerim?

Merhabalar, başlıktan da anlayacağınız üzere MIUI Mind 12.0.13 Rom 'u denemek istiyorum oldukça iyi yorumlar gördüğüm için, öncelikle varsa bu romu kullanan kişilerden herhangi bir sorun olup olmadığını ve rom hakkındaki pil vs. deneyimlerini merak ediyorum ayrıca Rom'u nereden ve nasıl...
  3. frestyle025

Soru Mi 8 Se'den Poco X3'E Geçilir Mi?

2 seneyi aşkın bir süredir mi 8 se kullanıcısıyım, genel olarak memnunum cihazımdan bir problem yaşatmadı bana hiç bu süreç içerisinde tek eksiği 3.5 mm girişi olmamasıydı o da eksik sayılacak bir şey değildir bile çoğu kişi için, cihazımı satmak üzereyim şuan ve yeni, güncel bir cihaz olarak...
  4. frestyle025

Yardım Mikrofon sorunu

Ben de garipsedim bir an, 3 mod var bizim haylaz röportajda kalmış meğer oymuş sorun, bunun için sırf 10.2.2 güncellemesi yaptım ama güncelleme telefona hız getirdi Maşallah
  5. frestyle025

Yardım Mikrofon sorunu

Teşekkür ediyorum cevabınız için, aslında hiç ellediğimi hatırlamam ama ses kaydedici ayarlarından kayıt türünü röportaj seçtiğim için öyleymiş, ses seçince düzeldi bir tek oyunda sorunum devam ediyor onu da aynı yöntemle deneyeceğim olmazsa oyun ile kulaklık kullanmak gerekecek sanırım...
  6. frestyle025

Yardım Mikrofon sorunu

Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum, Telefon yere düşmedi yani halıya falan bir iki o da şiddetli değil. Telefon SE model olduğu için haliyle garanti yok ve fabrika ayarlarına döndürmek bazı sorunlara yol açıyor yani donanımsal olsa mesela video çekerek denedim sesi uzaktan dâhi net...
  7. frestyle025

Yardım Mikrofon sorunu

Merhaba Xiaomi severler, Mi8 SE cihazımda ses kaydı alırken ve oyunlarda sesli oynamaya çalışırken sesim karşı tarafa gitmiyor her ikisinde de mikrofonun dibine girmem gerekiyor gitmesi için, Görüntülü konuşma ve sesli konuşma da böyle sorunum yok bir umut 10.2.2 güncellemesi yaptım düzelir diye...
  8. frestyle025

Soru Mi 8 Se Root HK.

Twrp açıp içinde unrootu buldum yapmamın herhangi bir sakıncası olur mu peki ?
  9. frestyle025

Soru Mi 8 Se Root HK.

Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 2 buçuk aydır mi 8 se kullanıcısıyım ve memnunumda. Sorum tam olarak şu; Cihazı aldığımda rootlu olarak geldi tahmin edeceğiniz üzere ve bankacılık uygulamaları sorumluluk reddi veriyor cihazdan root nasıl kaldırabilirim ve kaldırmamın herhangi bir zararı olur mu...
Üst Alt