frestyle025 kullanıcısının son içeriği

1. frestyle025

Yardım Ekranda yeşil çizgiler

Ekranda durduk yere bu yeşil çizgiler oluştu sebebi ne olabilir, yavaş yavaş büyüyor gibi
  2. frestyle025

Rom 17.07.2023 Promeo MIUI 14.0.1 Rom (Endonezya Derlemesi Geldi)

Rom'a geçeli 3 gün oluyor gayet hızlı, akıcı her şey çok güzel fakat şarj konusu benim için hiç de normal gitmiyor gibi görünüyor, sizce sebebi ne olabilir, 120 hz, wifi, oyunsuz bu şekilde |(|(
  3. frestyle025

Soru MIUI Mind 12.0.13 Rom için hangi TWRP kullanmalıyım ?

Poco x3 NFC cihazıma MIUI Mind 12.0.13 Rom kurmak istiyorum, hangi TWRP'yi kullanmamı önerirsiniz ve bu romdan memnun olmayan varsa eğer bildirirse sevinirim.
  4. frestyle025

Rom MIUI Pulse 12.3 for Surya (Poco X3 NFC) Android 10 (Q) UPDATE 16/05/2021

Hocam kusura bakmayın ben yanlış telaffuz etmişim bahsettiğim olay ghost touch idi hayalet dokunuş problemim var hayalet ekran değil, ben de nasıl olabiliyor diyorum facepalm~~facepalm~~
  5. frestyle025

Donanımsal derken bu romdan önce Mind 9'du yanlış hatırlamıyorsam o romda ve EU 12.5 sürümünde herhangi bir ghost screen olayı olmadı, yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal sorunu o romlar engelliyor mu anlamadım, şu telefonun en büyük sorunu bu sanırım.
  6. frestyle025

Romu yükledim, full 120 hz wifi ile tam şarjda ortalama 7 saat oyunsuz, full 120 hz wifi - mobil veri karışık oyunsuz 6-6 buçuk saat ekran süresi alıyorum, bu değerler iyi mi sizce? Tek bir sorunum var romla ilgili Ghost screen geri döndü.. Bunun için yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
  7. frestyle025

Yardım MIUI Mind 12.0.13 Rom sorunsuz stabil mi ve nasıl yüklerim?

Merhabalar, başlıktan da anlayacağınız üzere MIUI Mind 12.0.13 Rom 'u denemek istiyorum oldukça iyi yorumlar gördüğüm için, öncelikle varsa bu romu kullanan kişilerden herhangi bir sorun olup olmadığını ve rom hakkındaki pil vs. deneyimlerini merak ediyorum ayrıca Rom'u nereden ve nasıl...
  8. frestyle025

Rom POCO X3 NFC için ROM önerisi

Hocam merhabalar, bu romun konusu var mı nereden nasıl indirip kurabilirim acaba?
  9. frestyle025

Mod Poco X3 NFC Hayalet Dokunuş Sorunu Giderme

piruz20, Muhtemelen bir eksiklik olmuş olabilir sadelikten yana iseniz benim kullandığım şekilde bir kere denemenizi tavsiye ederim geçtiğiniz zaman haber verirseniz :) hasankasabara, Yarın deneyeceğim fırsat bulursam inşaallah, kanayan bir yaranın çözümü olacak eğer sürekli düzgün çalışmaya...
  10. frestyle025

piruz20, Şimdi denedim de hiçbir yerde Türkçe karakter sorununa rastlamadım tüm Ş,Ç,İ,Ü,Ğ harfleri normal, tek sayfa ingilizce yazılı ekran sadece geliştiri seçeneklerini açmak için girdiğimiz ekran zaten hiç kullanmıyorum, sola çekmeyi de denedim yardımcı ekran uygulama kasasını diyorsunuz...
  11. frestyle025

piruz20, Çok memnunum fakat bu memnuniyetim eşekten inip ata binmek gibi de olabilir çünkü global 12.5.3 tam bir felaketti mind editionun yarı hızında ve takılmalarla dolu bir romdan buna geçiş yapınca büyük fark yaşadım ve gayet memnunum ghost touch sorununu bununla çözebilirsek sıkılana kadar...
  12. frestyle025

piruz20, Mind edition romunda az önce yaptım 8'e zor bela çıkıyor dokunma 9-10 hiç göremedim ne kadar denediysem, umarım bu yazılımsal olduğunun kanıtıdır, yarın unutmazsam hatırlatırım sizin testinizi ve görüşünüzü bekliyorum :)
  13. frestyle025

Rom Poco X3 NFC Pixel 5 Android 12 Port Rom

ukayl, Başlatıcı olarak sistem başlatıcısı yazıyor ki bu da MIUI diye düşünüyorum zaten poco yazısına vs rastlamadım.
  14. frestyle025

Rom Poco X3 NFC Pixel 5 Android 12 Port Rom

ukayl, Romlar hakkında çok detaylı bilgi sahibi değilim fakat son Global 12.5.3 güncellemesinden sonra telefondan soğumuştum aşırı yavaş , takılmalar vs. mind yükleyince telefon kaymak gibi oldu sadeleştirince daha da güzel oldu ekranı vs. gayet hızlı ve sade bir rom kısacası herhangi bir...
  15. frestyle025

hasankasabara, Merhaba öncelikle teşekkürler konu için, multi touch tester programı var play store'da acaba test ettiniz mi kaç parmak algılıyor ? 1636489489 piruz20, denediniz mi işe yarıyor mu acaba :)
Üst Alt