Firostr kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Anakarttaki bir vida çıkmıyor

EDL Mode için Redmi Note 8 cihazımı söküyordum. Anakartın üstündeki koruma plakasındaki bir vida hiçbir şekilde çıkmıyor. Diğer vidalardanda zorlayanlar oldu beni ancak bu hiçbir şekilde çıkmıyor
  2. F

Anket MI 8 vs Redmi Note 9S Hangisi Alınır?

Biri ince şık bence hala güçlü pil'i günümüz standartlarının altında ve alındığında pil değişimi yapılması gerekiyor. 2.el Diğeri güncel orta seviye , kalın, pili 5000 mah, kayıtlı sıfır cihaz. Siz olsanız ne yapardınız? Kendi açınızdan düşünün :)
  3. F

Yardım Aliexpress'den aldığım MI Hybrid Pro HD sahte gibi

Yaklaşık bir yıl kullandığım sonrasında bozulan MI Hybrid Pro HD kulaklığı Aliexpress'den tekrar satın aldım. En güvenilir satıcının Xiaomi Mı Store olduğuna karar verdim. Daha kutuyu açar açmaz şüphelendim. Sırayla nelerden şüphelendiğimi yazayım. 1. Kulaklık kutusunda koruma bandı yoktu. İlk...
  4. F

Yardım IMEI kopyalanınca anında şebeke gider mi

Merhabalar. 2.el telefon alıcam. TR garantili, pasaport kayıtlı yada ımeı kayıtlı olan telefonlarda. IMEI'nin kopyalanması durumunda IMEI anında mı gidiyor yoksa belli bir süre tanıyor mu? Bildiğim kadarıyla mesaj geliyor şu tarihte kapanacaktır yazıyor ama aynısı IMEI kayıtlılarda da geçer li...
  5. F

Soru Telefonda Tablet Uygulamaları Çalıştırma

Böyle bir şey varmı? Youtube'u çalıştırmak istiyorum bu şekilde. Google Play'e telefonu farklı bir cihaz olarak gösterme vardı eskiden root ile.
  6. F

Yardım Redmi Note 8 Düzelmeyen wifi sorunları

İyi günler Temmuz ayı gibi kayıtlı redmi note 8 aldım. Aldığımdan beri wifi ile ilgili sorunlar yaşıyorum bazen ise bluetooth. Kimi zaman wifi ağına zor bağlanıyor bazen bağlantı kopuyor, bazen hızım düşük oluyor. İnternetteki çözümleri deniyorum ama hepsi geçici oluyor bir yerden sonra tekrar...
  7. F

Çözüldü Telefon Açılmıyor TWRP'ye Atıyor

MİUİ 12 Global rom yüklü redmi note 8'e, orangefox kurdum(şifreyi çözenlerden). Kalıcı olsun diye dm_verity kurdum. Ve sistem açılmıyor şuan miui logosu geliyor bir süre sonra twprye atıyor
  8. F

Yardım Instagram'da herşey geç yükleniyor

İyi akşamlar Redmi note 8 cihazımsa hikaye video fotoğraf takılarak açılıyor. Anlık internet kullanımı 100kb altında. Ama diğer uygulamalarda ve hız testinde internetimin tamamı kullanılıyor. Sadece insta ya özel bir durum. Basit yolların hepsini denedim. Modem üzerindende bazı şeyler yaptım...
  9. F

Soru Türk Telekom'un İstanbul Depreminde Uzun Süre Hizmet Verememesi

1 sene önceki İstanbul depreminde bütün operatörler bir süre hizmet veremediler. En uzun süren ise Türk Telekom oldu. Daha büyük bir deprem olursa göçük altında kalanlar için telefonun çekmesi durumu önemli diye düşünüyorum. Diğer operatörleri kullananlar belli bir süreden sonra arama...
  10. F

Soru Türk Telekom'a Numara Taşıma Sonrası Ekstra Ücret Hakkında

Türkcell faturalı kullanıyorum taahhüt'üm bitti, Türk Telekom faturasıze geçicem. Tek seferlik veya aylık bana ekstra ücret yansır mı? Muhtemelen yansımaz çünkü hem faturasız hem de yeni numara almıyorum ama yine de sorayım dedim.
  11. F

Yardım AOSP Romlarındaki Yavaş Şarj Sorunu

Redmi note 8'e LineageOs ve Pixel Expreince kurdum ikisinde de yavaş şarj oluyor diyor ve yavaş şarj oluyor. Aklıma gelen her yolu denedim(kernel, farklı şarj aleti, kabloyu çıkarıp ters takma, twrp üzerinden format data factory reset internetial storge dahil wipe yapıp rom kurma gibi.). Çözüm...
  12. F

Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

Kullanıcı verileri silinir yazıyor, Unlock programında doğrumudur?
  13. F

Rom [ROM] [Official] [9.0][AOSP] [Capricorn]PixelExperience [2019/10/01]

Romu kurduktan sonra twrp App yükleyelim mi diye sorduğu ekranda yüklemesini istemedim ve MTP'yi kapattım. Rom yüklendi bu sefer.
  14. F

Rom [ROM] [Official] [9.0][AOSP] [Capricorn]PixelExperience [2019/10/01]

Hocam anlatırsanız çok güzel olur 1547226938 Diğer arkadaşların anlattıklarını denedim ancak olmadı
  15. F

Yardım twrp dokunmatik ekran çalışmıyor :(

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mouse takın 1532285164 Cihazınınız destekliyorsa eğer
Üst Alt