Yardım IMEI kopyalanınca anında şebeke gider mi

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. 2.el telefon alıcam. TR garantili, pasaport kayıtlı yada ımeı kayıtlı olan telefonlarda. IMEI'nin kopyalanması durumunda IMEI anında mı gidiyor yoksa belli bir süre tanıyor mu? Bildiğim kadarıyla mesaj geliyor şu tarihte kapanacaktır yazıyor ama aynısı IMEI kayıtlılarda da geçer li mi?

2. bir sorum ise. IMEI kaydı düzgün yapılmamışsa rastgele bir zamanda şebek yok vs. yazar mı?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Her bir sim icin 4 aylik sure veriyor btk.Garantili cihaz alirsaniz garantiniz sorununuzu cozer yurt disi bir cihaz alirsaniz xiaomilerde tek sim yani sadece sim 2 aktif oluyor ve herhangi bir sorunda imei tamiri yapilabiliyor.İkinci el yurt disi cihaz alacaksaniz alirken bootloader kilidi acik mi degil mi onu kontrol edin. Bootloader kilidinin acilmasi icin sebekeye ihtiyac var. Klona duser veya kapanir ise bootloader kilidiniz aciksa cozulur.

Son düzenleme:
Oyla:

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Her bir sim icin 4 aylik sure veriyor btk.Garantili cihaz alirsaniz garantiniz sorununuz cozer yurt disi bir cihaz alirsaniz xiaomilerde tek sim yani sadece sim 2 aktif oluyor ve herhangi bir sorunda imei tamiri yapilabiliyor.İkinci el yurt disi cihaz alacaksaniz alirken bootloader kilidi acik mi degil mi onu kontrol edin. Bootloader kilidinin acilmasi icin sebekeye ihtiyac var. Klona duser veya kapanir ise bootloader kilidiniz aciksa cozulur.
Yanıtınız için teşekkür ederim. IMEI kayıtlı olarak aldığım cihaz'daki IMEI kopyalanırsa 4 aylık süre mi veriyor yoksa şebeke yok mu yazıyor?. Sanırım cevaplamışsınız ama emin olmak için sorayim dedim.

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Yillar once boyle bir durumla karsilastim ama hatirlamiyorum. Bl kilidiniz aciksa simdi veya sonra kapanmasi sorun olmaz.

Oyla:
Üst Alt