firewallgeek kullanıcısının son içeriği

1. firewallgeek

Yardım Twrp Şifre İstiyor

Twrp recovery malesef bu hatayı veriyor Redmi s2 cihazımda da bu sorunla karşılaşıyodum ve çözüm olarak şöyle yaptım Mi hesabından çıkış yap fastboot tan OrangeFox recovery yükle ve yeniden başlatmadan önce magisk flashla sorun çözülür bir daha şifre istemez sonrasında istediğin kadar rom...
  2. firewallgeek

Yardım Twrp yükledim telefonda dosyalar gözükmüyor

Redmi S2 MIUI 10 a twrp kurarken de aynı sorunla karşılaşıyorum, wipe yaptığımda şifre kalkıyor fakat yeniden başlatıp kurulum tamamlandığında herşey sıfırlanıp Twrp ve root gidiyor.[emoji848] Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. firewallgeek

Rom [AOSP][CAF]Nitregeon OS 7.1.1

Eyvallah hocam saol :) MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. firewallgeek

Rom [AOSP][CAF]Nitregeon OS 7.1.1

Lazye hocam bi sorum olacak kilit ekranı kendiliğinden yanıp sönüyor sanki bildirim gelmiş gibi ekran koruyucuyla alakalı dedim kapattım olmadı hala aynı bunu kapatmak istiyorum bilginiz varmı nasıl yapılıyor ben bulamadım bir türlü MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. firewallgeek

Yardım stabil rom önerisi

3xperimental v11.2 MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. firewallgeek

Yardım stabil rom önerisi

Nitrogen ve lineoge yükledim son olarak dirty de karar kıldım en stabili bence dirty. [emoji5] MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. firewallgeek

Rom [cancro] Mi3w ve Mi4 için Resmi CyanogenMod 14.1 (Nougat) Yayınlandı.

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. firewallgeek

Rom [cancro] Mi3w ve Mi4 için Resmi CyanogenMod 14.1 (Nougat) Yayınlandı.

Tema yoneticisini bulamadim bilgisi olan varmi aceba MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. firewallgeek

Yardım kendi kendine basıyor

Ayni sorunu bende yaşadım, bende de geri tuşu basılı kalıyordu sorunu kırılmaz film cekerek hallettim. Ekranı degistirmeyi düşünüyorsan önce benim gibi yap bi dene derim inş düzelir. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. firewallgeek

Tema çince bir tema

Çeviren olmadı galiba henüz [emoji23] MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. firewallgeek

Yeni tema yüklediğimde sadece arkaplan ve ikonlar değişiyor

Ayni sorun bendede var verileri temezleyince de duzelmedi cozebilen oldumu miui global dev. Rom kullaniyorum MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. firewallgeek

Rom MIUI8 - 6.6.12 - TÜRKÇE/ mi3-4 cancro | indirilebilir durumda

http://en.miui.com/thread-299033-1-1.html Buraya bakabilirsin. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
  13. firewallgeek

Soru cyanogenmod 13 yükleyen varmı? (mi4)

Ben denicektim ama flashlarken hata verdi yapan bi arkadaş varsa yardımcı olurlarsa sevinirim :)
  14. firewallgeek

Yardım Miui lollipop ve Xposed

iFont u kurun xposed den aktif edin telefonu normal şekilde(xposed içerisinden DEĞİL) yeniden başlatın sorun hallolur.
  15. firewallgeek

Yardım Yazı tipi değişimi

http://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/temalar-mi4-zip.1556/ Bunu indir kurtarma modunda flashla. http://forum.miuiturkiye.net/konu/temalar-hg-mod.2941/ :) burdan daha detaylı bakabilirsin.
Üst Alt