Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twrp recovery malesef bu hatayı veriyor
Redmi s2 cihazımda da bu sorunla karşılaşıyodum ve çözüm olarak şöyle yaptım
Mi hesabından çıkış yap fastboot tan OrangeFox recovery yükle ve yeniden başlatmadan önce magisk flashla sorun çözülür bir daha şifre istemez sonrasında istediğin kadar rom...
Redmi S2 MIUI 10 a twrp kurarken de aynı sorunla karşılaşıyorum, wipe yaptığımda şifre kalkıyor fakat yeniden başlatıp kurulum tamamlandığında herşey sıfırlanıp Twrp ve root gidiyor.[emoji848]
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lazye hocam bi sorum olacak kilit ekranı kendiliğinden yanıp sönüyor sanki bildirim gelmiş gibi ekran koruyucuyla alakalı dedim kapattım olmadı hala aynı bunu kapatmak istiyorum bilginiz varmı nasıl yapılıyor ben bulamadım bir türlü
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni sorunu bende yaşadım, bende de geri tuşu basılı kalıyordu sorunu kırılmaz film cekerek hallettim. Ekranı degistirmeyi düşünüyorsan önce benim gibi yap bi dene derim inş düzelir.
Ayni sorun bendede var verileri temezleyince de duzelmedi cozebilen oldumu miui global dev. Rom kullaniyorum