Yardım kendi kendine basıyor

anilkalin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anıl
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
8
Arkadaşlar merhaba. Dün mi4 cihazımın ekranını değiştirdim fakat bi sorunla karşılaştım bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Sorun şu: Telefonu kullanırken arada son uygulamalar tuşu kendi kendine basıyor. Sürekli ama, o sıra son uygulamalar tuşu çalışmıyor ekranı kapatıp açtığımda ise sorun düzeliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar merhaba. Dün mi4 cihazımın ekranını değiştirdim fakat bi sorunla karşılaştım bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Sorun şu: Telefonu kullanırken arada son uygulamalar tuşu kendi kendine basıyor. Sürekli ama, o sıra son uygulamalar tuşu çalışmıyor ekranı kapatıp açtığımda ise sorun düzeliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ekranı Orjinal Mi Almıştınız Hocam?

Oyla:

anilkalin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anıl
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle ki ekranı n11 üzerinden 115 tl gibi bi fiyata aldım. İlk ekranım beyazdı bu siyah beyaz renkte dalgalar gözüküyor fakat dikkatli bakmanız lazım. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yok tamircime sorduğumda o da orjinal olduğunu, serilerin farklı olmuş olabileceğini söyledi fakat ben ilk ekran kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama kaliteli değil derken algılama vs ilkinden hiçbir fark yok sadece renk doygunluğu bakımından

Oyla:

anilkalin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anıl
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
8
Ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama şöyle bir görüntüsü var.

Ekli dosyalar

• IMG_20170119_202236[1].jpg
    IMG_20170119_202236[1].jpg
    688,8 KB · Görüntüleme: 33
Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Şöyle ki ekranı n11 üzerinden 115 tl gibi bi fiyata aldım. İlk ekranım beyazdı bu siyah beyaz renkte dalgalar gözüküyor fakat dikkatli bakmanız lazım. Dokunmatiğinde hiçbir sorun yok tamircime sorduğumda o da orjinal olduğunu, serilerin farklı olmuş olabileceğini söyledi fakat ben ilk ekran kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama kaliteli değil derken algılama vs ilkinden hiçbir fark yok sadece renk doygunluğu bakımından

Daha önce bende aliexpress üzerinden almıştım. aynı sorun bende de olmuştu. sonra başka satıcıdan 50$ dolara alınca düzeldi.
ilk aldığım da orjinal diyordu ama orjinaline yakın bir ekran çıktı.
o yüzden orjinal mi diye sormuştum.

Aldığınız yerle tekrar irtibata geçi ve değişim istediğini belirtin.

Oyla:

anilkalin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anıl
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
8
Foruma devamlı giriş yapan birisi değilim bu konuyu zor açtım zaten eğer merak ettiğim bir soruyu burada dile getiremeyeceksem forumun amacı ne?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Foruma devamlı giriş yapan birisi değilim bu konuyu zor açtım zaten eğer merak ettiğim bir soruyu burada dile getiremeyeceksem forumun amacı ne?

Tmm sorun yok hocam, konu uygun bölüme alınmıştır. Bu konuda yardımcı olacaklar yazabilir. Umarım sorununuz çözülür ;)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Maalesef chat ortamlarıyla forum ortamı birbiri ile çok karıştırıyoruz. Foruma girdiğimiz an sanki chat yapar gibi önümüze gelen ilk yere sorumuzu yazıp anında cevap bekliyoruz. Daha önce böyle birşey yaşanmış ve çözümü verilmiş mi diye bakmak hak getire. Arama yapmak deseniz o da ne olaki?

Forumun amacı insanların sorunlarına çözüm bulabilecekleri yada birbirlerine yardımcı olabilecekleri bir ortam sağlanmasıdır.
İnsanların sorunlarına en hızlı şekilde ulaşabilmesi için de forumun bir düzeni olması gerekmektedir. Nasıl ki bir markete gidip alacağımız ekmeğimizi şarküteri bölümünde aramıyorsak, yada alacağımız beyaz peyniri gidip deterjan bölümünde aramamız ne kadar abes kaçıyorsa burada da açtığımız konuların alakalı bölümde olması önem taşımaktadır. Yoksa sizin yaptığınız gibi olursa yani verdiğim örnekteki gibi marketlerde yumurtayı zuccaciye bölümüne, makarnayı şarküteri bölümüne, ekmeği kasap bölümüne koyarlarsa kimse aradığı şeyi bulamaz değil mi? Üstüne bir de kaos ortamı olmaz mı?
Umarım hassasiyetimiz şimdi daha iyi anlaşılmıştır.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

firewallgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi4 Lte
Konular
0
Ayni sorunu bende yaşadım, bende de geri tuşu basılı kalıyordu sorunu kırılmaz film cekerek hallettim. Ekranı degistirmeyi düşünüyorsan önce benim gibi yap bi dene derim inş düzelir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt