Soru cyanogenmod 13 yükleyen varmı? (mi4)

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
selamunaleyküm

arkadaşlar mi4 e cyanogenmod 13 yükleyen varmıdır ? varsa performansı nasıl kullanışlı oluyor mu ?
birde geri miui dönmek istersek zorluk çıkarmı ?

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
mi4 icin nasıldır bilemicem ama bir Oneplus kullanıcısı olarak tavsiye etmem.ne bug biter ne fix biter o işletim sisteminde.bulabiliyorsanız yine cm üzeirne editlenmiş devolaper rom deneyin. orjinalinden cok daha stabil cok daha sorunsuz ve cok daha cabuk güncelleme alıyor dev.romlar...tabiki yine soyluyorum Oneplus taki gecmisi iyi degil cm in.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben denicektim ama flashlarken hata verdi yapan bi arkadaş varsa yardımcı olurlarsa sevinirim :)
youtube'da twrp recovery ile yüklüyor adamın biri mod'un sitesinde de nasıl yükleniceğini anlatmış adam ama geri dönüşü korkutuyor beni yoksaşu saniye de denicem :D

Oyla:

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Dostum 1.5 yıl oneplus kullandım ilk başta color os kullandım 2 gün sürdü ve ardından cihaza cynogenmod kurdum ve bir daha ellemedim.
Şuan mi 5 kullanıyorum miui 7 ile. Tek dileğim cynogen in bu cihaz için bir rom çıkarması. .Çıkarır çıkarmaz hemen cynogen e döeceğim.
Cynogen üstüne de htc sence arayüzü kuracağım. Şuan beklemedeyiz malesef. Miui yi açıkcası 1-2 özelliği dışında beğenmedim.
Kesinlikle kurmanı tavsiye ederim.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum 1.5 yıl oneplus kullandım ilk başta color os kullandım 2 gün sürdü ve ardından cihaza cynogenmod kurdum ve bir daha ellemedim.
Şuan mi 5 kullanıyorum miui 7 ile. Tek dileğim cynogen in bu cihaz için bir rom çıkarması. .Çıkarır çıkarmaz hemen cynogen e döeceğim.
Cynogen üstüne de htc sence arayüzü kuracağım. Şuan beklemedeyiz malesef. Miui yi açıkcası 1-2 özelliği dışında beğenmedim.
Kesinlikle kurmanı tavsiye ederim.
Yardımcı olduğun için sağol en yakın zamanda denicem inşallah

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt