feritim kullanıcısının son içeriği

1. feritim

İnceleme Xiaomi 12s Ultra deneyimlerim

Sevgili dostlar tahmin edeceğiniz üzere yine bir ilk olma klasigini bozmadan ilk deneyimlerimi baylasmak isterim. 1.Arka kapak deri dokusu çok güzel ve kaliteli malzeme kullanılmış. 2.ekran gayet güzel.lakin ekran kasa oranı bir önceki modeli olan mi 11 ultra ya göre çerçeveleri daha kalın...
  2. feritim

İnceleme Mİ 11 Ultra genel izlenimlerim

Sevgili dostlar yaklaşık 3 haftadır kulandığım mi 11 ultra ile ilgili gördüklerimi sizlere aktarmak istedim Olmuş dediklerim 1=Mükemmel bir ekran kalitesi ve akıcılığı 2=Mükemmel ses deneimi sanırım piyasanın en iyisi diyebilirim 3=kamera busefer olmuş 4=premium hisiyatı ben burdayım diyor...
  3. feritim

Çözüldü Düzenlenmiştir

Düzenlenmiştir...
  4. feritim

Rom XİAOMİ mi 11 eu global rom ve kurulumu

mi 11 eu rom yazmayi basardik simdilik bir sikinti yok bakalim kulandikca aktaricam olan sikintilari https://sourceforge.net/projects/xi...lti_MI11_21.1.13_v12-11-fastboot.zip/download Bu dosyayi indiriyoruz. Zipten aciyoruz Unlock olan mi 11 cihazi fastboot modunda pc ye takiyiruz...
  5. feritim

Yardım Unlock bootloder sonrasi hard brick

Mi 11 bootloder unlock sonra hard brick oldu sadece qualcom 9008 gorunuyor. Yani EDL Mi flash tool dan tgz kurulum yapmaya çalışıyorum fakat ondada open programmer MPRG.hex hatasi veriyor. Vasina gelen oldumu arkadaslar.
  6. feritim

İnceleme Xiaomi Mi 10 Ultra ile ilgili deneyimlerim

Mı 10 ultra 1020$ seviyelerinde elime gecti. 12/256 sürümü gercekten çok başarılı bir cihaz. Kamera performansı olsun ses performansı olsun hele ki 120w şarj şaka gibi. 1. kusuru fazla ağır ve biraz da kalın. Ne yalan söyleyeyim dolu dolu bir cihazda o kadar kalınlık da normaldir yani diyor...
  7. feritim

İnceleme Mi11 ile ilgili genel izlenimlerim

Şu anda kullanmakta olduğum mı 11 cihazın bana maliyeti 8100tl oldu 12/256 versiyonu malum global yok.lakin CN rom dada çok sıkıntı yaşamadım.gayet stabil çalışıyor. 1.kamera gayet başarılı 2.on kamera bir önceki cihazın mı 10 ultura ile aynı.orta üst diyebilirim. 2.2k ekran ve 120hz den...
  8. feritim

Çözüldü REDMİ VE Mİ cihazlar icin stock qcn ve eng qcn

Xiaomi chazlarda yapilan reper isleminde ihtiyaciniz olan qcn lerin tumu mevcuttur. Eksigi olan arkadaslara yardimci olabilirim.meraketmeyin ücretsiz;) Sebeke almayan cihazlar icin tek seceneginiz eng qcndir stock qcn degil aklinizda bulunsun.
  9. feritim

Yardım Mi ve redmi repier

Bildiğiniz üzere mi ve redmi cihazlar hakkında bazı gerçekler var mesela repier sonrası yapılacak islemler. SD 865 haric bircok mi ve redmi cihazlar sifirlandiginda emin olun imeil alamiycak ve sebekeniz gelmiycektir. Twrp ile sifirlarsanaiz boyle bir derdiniz olmayacaktir. Repierden sonra...
  10. feritim

Rom Mi 10 ultura miui 12.5 eu rom

https://androidfilehost.com/?fid=17248734326145706097 İndirin Twrp den komple sıfırlayıp twrp modunda yeniden başlatın indirdiğiniz romu atin ve yüklemeyi yapın. Herşeyi silmeden yükleme yaparsanız twrp modunda kalacaktir.temiz kurulum yapmanız gerekir.MİUİ ekranında 5dakkayiya kadar kalacaktır...
  11. feritim

Mi 10 pro v12.5.0 guncelleme

https://bigota.d.miui.com/V12.0.5.0.QJAMIXM/miui_CMIGlobal_V12.0.5.0.QJAMIXM_8fefe1495f_10.0.zip
  12. feritim

Yardım Mi 10 pro global rom sonrası sebeke sorunu

sevgili arkadaşlar bugun enteresan bir durumla karşılaştım mi 10 pro eu rom yüklü iken şebeke sorunu yok lakin stock global ve ya EEA rom yüklendiğinde şebeke vermiyor.başına gelen varmı?çift simden tek sime düşüyor.1sim hat okuyor şebeke vermiyor ikinci sim hak getire :)
  13. feritim

Yardım Global rom a neden güncellemeler geç dağıtılıyor

Evet sevgili dostlar Hindistan ve Eea romlar sürekli güncelleme alırken neden global romlar arkadan geliyor dersiniz.vardir mutlaka mantıklı bi açıklaması.isin diyer tarafında note 10 pro da tam tersi bindurum android 10 güncellemesini global aldı Eea 9da kaldı.gelde ispirto içme:) kafamda deli...
  14. feritim

İnceleme Xiaomi mi 10 kamera portre sorunu

Evet arkadaşlar ilk şikayet icin hazır olun.mi 10 turkiye garantili.yazilim surumu miui v11.0.2.0 QJBMİXM insallah yazilimsaldir yoksa insani verem kanser eder.arka kamera normal çekimde renkler gayet normal portre modunda yuz ve etraf bembeyaz oluyor örnek resimleri atıyorum arkadaşlar
  15. feritim

Yardım Mi 8 güncelleme sonrası cep telefonum açılmadı

cihazın arka kapagını kaldırıp test point noktalarını bul cımbiz ile kısa devre yaparak usb yi bagla flash toldan yazılım yükle.eger görmesse xiaominin meşur sorunu power ic yani power entegresinde sorun var demektir.
Üst Alt