feritim kullanıcısının son içeriği

1. feritim

İnceleme Xiaomi 12s Ultra deneyimlerim

Direnç kayıdı yapilabiliyor
  2. feritim

Sıfır 830$ kurun durumuna göre ve bütçeye göre hareket edebilirsiniz
  3. feritim

Sevgili dostlar tahmin edeceğiniz üzere yine bir ilk olma klasigini bozmadan ilk deneyimlerimi baylasmak isterim. 1.Arka kapak deri dokusu çok güzel ve kaliteli malzeme kullanılmış. 2.ekran gayet güzel.lakin ekran kasa oranı bir önceki modeli olan mi 11 ultra ya göre çerçeveleri daha kalın...
  4. feritim

Çözüldü Mi 11 ultra mobil bankacılık hatası

https://bigota.d.miui.com/V12.5.5.0.RKAIDXM/star_id_global_images_V12.5.5.0.RKAIDXM_20211031.0000.00_11.0_global_c2c0d024cb.tgz endonezya stock romu kur kurtul bu dertlerden
  5. feritim

İnceleme Mİ 11 Ultra genel izlenimlerim

tabiki mi 11 ultra
  6. feritim

Ortada gerçek olan bir durum var üzülerek söylemem gerekirse malesef ve malesef hiç bir android telefonun kamera sistemin iphone 12 pro max a yetişme şansı yok. bizzat yaptıgım testler sonucunda söylüyorum bunu iphone video yetenekleri ki hele 4k 60 fps dolby vision video kayıdı beni benden...
  7. feritim

eğri oturup doru konuşmak gerekirse kesinlikle söylediklerinize katılıyorum lakin ortada en azından benim için büyük bir sorun olan 60hz ekran sorunu var 17bin tl verip 12 pro max aldıgımı var sayalım ki bana 17bin tl vermek mantıklı gelimiyor 10300tl yurtdışı var iken evet çok başarılı yazılım...
  8. feritim

Cvp veriyorum hayir telefon saticisi oldugum icin bir cok cihazda deneme firsatim oluyor mi 11de bu sorun yok iken mi 11 ultra ve mi 9 da bu sorunu tespit ettim samsung note 20 ultura ve s21ultrayi denedim bu sikintiyla karsilasmadim.cihazin yakinlik sensörün hasasiyet kalibresi sebebi ile olan...
  9. feritim

Cihazım AVRUPA sürümü takribi 11500TL civarinda maliyeti oldu Söylediklerinize tamamen katılıyorum hic bir cihaz 4/4 lük olmasini beklemiyoruz elbette lakin miui sürümlerinde atlanmassi mümkün olmayan okadar tuaf hatalar varki mesela whatsaap tan gelen sesli msj dinlerken aniden yakınlık...
  10. feritim

Sevgili dostlar yaklaşık 3 haftadır kulandığım mi 11 ultra ile ilgili gördüklerimi sizlere aktarmak istedim Olmuş dediklerim 1=Mükemmel bir ekran kalitesi ve akıcılığı 2=Mükemmel ses deneimi sanırım piyasanın en iyisi diyebilirim 3=kamera busefer olmuş 4=premium hisiyatı ben burdayım diyor...
  11. feritim

Çözüldü Volte ve vowifi çalışmıyor

Tamam sakin ol :) eu rom betada çalışmıyor malesef eu rom stabil yüklendiğinde çalışır hale geliyor.bende mi 10 ultra kulanicisiyim betada bende cok uğraştım çalışmadı lakin stabil surum kukledikten sonra düzeldi.
  12. feritim

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Hani bana madalya
  13. feritim

Rom XİAOMİ mi 11 eu global rom ve kurulumu

Ben neler neler denedim.ustelik elimde milyontane imkan varken.butun boxlar mevcut cin ile uzaktan destek imkani.neler neler.lakin tek care yetkili hesap baska secenegin yok
  14. feritim

Evet malesefki cihaz erase data yi silmiyor.yaplir ozelden ulasin
  15. feritim

Stock rom denedinizmil
Üst Alt