ertndrsn kullanıcısının son içeriği

1. ertndrsn

Çözüldü Ses Kısma Tuşu Basılı Kaldı

Az önce durduk yerde telefonumun ses kısma tuşu basılı kaldı. Tuşa bastığımda normal tepki veriyor yani "klik" sesini duyabiliyorum ama sürekli ses kısıyor. Telefonu yeniden başlattıktan sonra düzeleceğini düşündüğüm için yeniden başlattım fakat bu sefer de tuş basılı kaldığı için kendi kendine...
  2. ertndrsn

Haber MIUI 11 Beta Programı Sona Eriyor ve MIUI 12 Geliyor!

20.3.23 sürümü bu hafta son sürüm olarak yayınlanacak ve sonrasında bir süre güncellemelere ara verilecek. MIUI 11 Beta programı böylece sona ermiş olacak. Ardından MIUI 12 Beta süreci başlayacak. Hayırlı olsun. Daha fazla ayrıntı için: Xiaomi ends MIUI 11 beta development in favor of MIUI 12
  3. ertndrsn

Rom [OFFICIAL][10.0][PLATINA]Pixel Experience/Plus

Pixel Experience ve Pixel Experience Plus ÖZELLİKLER: -Rom artık official! (@nysascape) İNDİRMEK İÇİN: Tıkla! EKRAN GÖRÜNTÜLERİ: YÜKLEMEK İÇİN: -Wipe cache, dalvik, system, vendor, data yapın. -Son sürüm haftalık Çin sürümü firmware dosyasını yükleyin: Tıkla! -Rom dosyasını yükleyin...
  4. ertndrsn

Rom [UNOFFICIAL][10][PLATINA]Pixel Experience

PIXEL EXPERIENCE ANDROID 10 ÖZELLİKLER: -İlk stabil sürüm -Ses sorunu düzeltildi. (BETA sorunu) -Parmak izi sorunu düzeltildi. (BETA sorunu) -Bildirim ışığı sorunu düzeltildi. (BETA sorunu) İNDİRMEK İÇİN: Tıkla! EKRAN GÖRÜNTÜLERİ: YÜKLEMEK İÇİN: -Wipe cache, dalvik, system, vendor, data...
  5. ertndrsn

Haber Xiaomi.eu Güncellemeleri Bu Hafta Devam Edecek

Kendi forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla Çin Beta testleri 24 Şubat itibariyle tüm modeller için yayınlanmaya devam etmeye başlamış. Bu da demektir ki EU Beta güncellemeleri bu haftadan itibaren tüm modeller için yayınlanmaya devam edecek.
  6. ertndrsn

Sohbet Python Bilen Var Mı?

Okulda Matlab dersi aldım ama saçma bir şekilde hoca Python'dan ödev veriyor. Haliyle de yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
  7. ertndrsn

Tema Q Mod Tema v11

4pda forumda dolaşırken gördüğüm bu güzel Pixel temasını sizlerle paylaşıyorum. Ayarlardaki eksik ikonları tamamladım, rehberdeki Rusça tuşları düzelttim ve birkaç ufak düzenleme daha yaptım. Ekran Görüntüleri: Link: Tıkla!
  8. ertndrsn

Soru Mi-Room Vurgu Rengi Ne İşe Yarıyor?

Mi-Room geliştirici seçeneklerinde, en altta vurgu rengi seçeneği var. Değiştirince hiçbir şey değişmiyor. Bu özellik ne işe yarıyor?
  9. ertndrsn

Tema Limitless İkonları

4pda forumda gördüğüm ve bir süredir kullandığım Limitless ikonlarını sizlerle paylaşıyorum. Link: https://www.mediafire.com/file/t5szs1qsxtb4o5u/Limitless+XIAOMI.EU+&+GLOBAL+Icons.mtz/file
  10. ertndrsn

Sohbet Mi 8 Lite'dan Mi Max 3'e Geçilir Mi?

Selam arkadaşlar. Hem bataryasının hem de ekranının büyük olması sebebiyle Mi Max 3 cihazına geçmek istiyorum. Benim açımdan eksisi SD660'dan SD636'ya düşmek ve 6 GB ramden 4 GB rame düşmek olacak. Tasarımını beğeniyorum Max 3'ün. O açıdan sıkıntı olmaz. Alırsam sıfır ve garantsiz Mi Max 3...
  11. ertndrsn

Tema Samsung Galaxy S20 Duvar Kağıtları

Yüksek kalitede Samsung Galaxy S20 duvar kağıtlarını sizlerle paylaşıyorum. Umarım keyifle kullanırsınız. Duvar Kağıtları:
  12. ertndrsn

Soru Redmi Airdots Hakkında

Merhaba arkadaşlar. Okula gidip gelirken epey uzun bir süre yürüyorum ve yolda canım sıkılıyor. Bu yüzden müzik dinlemek istiyorum. Aslında kablosuz kulaklığım var fakat kabloyla iki kulaklık birbirine bağlı olduğu için dışarıda kullanamıyorum. Yürürken bir tanesini takmam gerekiyor ki...
  13. ertndrsn

Tema MIUI 5 Dark v1.5 (Karanlık Mod Uyumlu)

Tema 4pda forumundaki "myth.P." kullancısına aittir. Hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. Ekran Görüntüleri: Link: Tıkla! Kaynak: Каталог тем MIUI v6/v7/v8/v9/v10/v11 - 4PDA
  14. ertndrsn

Tema Samsung Galaxy S11 Duvar Kağıtları

Yüksek kalitede, hepsi birbirinden güzel, tam 5 duvar kağıdını sizlerle paylaşıyorum. Duvar kağıtlarını linkteki albümden seçerek indirebilirsiniz. Örnekler: Link: Tıkla!
  15. ertndrsn

Tema Ngobel Tema

NOT: SADECE CUSTOM ROMLARDA ÇALIŞIR! Çok detaylı, harika bir temayı sizlerle paylaşıyorum. Umarım severek kullanırsınız. Ekran Görüntüleri: Link: Tıkla!
Üst Alt